Închide meniul

Toni Petrea refuză să se mai gândească la FCSB: „Nu este nicio palmă!”. Ce a spus când a fost comparat cu Dan Petrescu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 noiembrie 2022, 19:47

Toni Petrea refuză să se mai gândească la FCSB: „Nu este nicio palmă!. Ce a spus când a fost comparat cu Dan Petrescu

Toni Petrea refuză să se mai gândească la FCSB: "Nu este nicio palmă!"

Toni Petrea are un bilanţ spectaculos cu Chindia / Hepta

Toni Petrea este neînvins după ce a preluat-o pe Chindia. Antrenorul de 47 de ani refuză să se mai gândească la fosta sa echipă, FCSB, de la care a fost îndepărtat. De atunci are cinci victorii şi o remiză cu gruparea din Târgovişte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Petrea pe bancă, Chindia a urcat pe locul 11 în Liga 1, după victoria cu Hemannstadt, scor 2-1, din etapa a 17-a.

Toni Petrea refuză să se mai gândească la FCSB: „Nu este nicio palmă!”

Petrea are un bilanţ surprinzător după 75 de meciuri în Liga 1: 46 de victorii, 15 remize şi 14 înfrângeri. Nu şi-a dorit să fie comparat cu Dan Petrescu.

Am început meciul destul de bine, i-am supus unei presiuni, nu le-am dat șansa să vină peste noi. Ne-am creat și unele situații, nu am reușit să marcăm din păcate, nu am fost foarte inspirați la șuturi, la ultima pasă. E important că am marcat în repriza a doua.

Inevitabil am făcut pasul înapoi, mă bucur că nu am primit gol și am câștigat. Ne simțim bine, suntem fericiți. Nu avem timp de sărbătorit, urmează meci de Cupă. Țin să felicit jucătorii pentru atitudine și pentru rezultat.

Reclamă

E un lot echilibrat, cu jucători de valoare, foarte muncitori. Când formezi un grup puternic și ai încredere în forțele tale, vin și rezultatele.

Nu am nimic de demonstrat nimănui, nu este nicio palmă dată cuiva. Nu vreau să mă compar cu alți antrenori mai titrați decât mine. Nu vreau să fac comparații. Nu putem compara numărul meciurilor lui Dan Petrescu cu al meu. Nu e relevant.

Mă bucur de acest moment, mă bucur că am reușit să ne ridicăm, eram într-o situație delicată. Asta dă încredere jucătorilor”, a declarat Toni Petrea, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Toni Petrea, de neînvins în Liga 1 după plecarea de la FCSB

Chindia a deschis scorul la Mediaş în minutul 51 cu un gol al lui Celea, care a reluat în plasă din apropiere un balon respins de Letica. Cu victoria obţinută la Mediaş, în faţa sibienilor, Chindia bifează al şaselea meci consecutiv fără înfrângere, având cinci victorii în ultimele şase etape. Echipa lui Toni Petrea se află pe locul 11 în clasament, cu 19 puncte.

HERMANNSTADT: Letica – Butean, Antoche, I. Stoica, Opruţ – Răuţă (Sota Mino 46), Biceanu (P. Petrescu 67) – Balaure (Buhăcianu 67), Alhassan (Babic 75), Oroian (D. Iancu 67) – D. Paraschiv. ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

CHINDIA: Căbuz – Căpuşă, Celea, Fernandez, M. Ioniţă – Akhmatov, Passaglia (Vorobjovas 86) – Neguţ (Boldor 79), Popadiuc (Grubac 86), Dumitraşcu (Chamed 44) – D. Popa. ANTRENOR: Anton Petrea

Cartonaşe galbene: Răuţă 15, R. Opruţ 69 / Neguţ 79, Căbuz 90+3

Arbitri: Mladinovici Horia Gabriel – Urzică Vladimir, Vodă Alexandru – Flueran Viorel

Arbitri VAR: Găman George Cătălin – Dumitru Ionel Valentin

Observator: Marian Salomir

Reclamă
Recomandări
  • Hermannstadt – Chindia 0-1
  • Ce a declarat Toni Petrea la finalul meciului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului Vezi toate știrile
Citește și