Închide meniul

Toni Petrea şi-a găsit echipă! Antrenorul rămâne în Liga 1, după ce a retrogradat cu Chindia

Viviana Moraru Publicat: 6 iunie 2023, 16:50

Reclamă
Toni Petrea şi-a găsit echipă! Antrenorul rămâne în Liga 1, după ce a retrogradat cu Chindia

Toni Petrea şi-a găsit echipă, după ce a retrogradat cu Chindia

Toni Petrea, în timpul unui meci / Hepta

Toni Petrea şi-a găsit echipă, după ce a retrogradat cu Chindia, la capătul sezonului recent încheiat. Antrenorul se pare că este gata să semneze cu U Cluj, şi astfel va continua să antreneze în Liga 1 şi în sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea a pregătit-o pe Chindia timp de opt luni. Trupa dâmboviţeană a retrogradat direct la finalul sezonului, sub comanda fostului tehnician de la FCSB, terminând stagiunea pe penultimul loc din Liga 1.

Toni Petrea şi-a găsit echipă, după ce a retrogradat cu Chindia

Toni Petrea urmează să fie prezentat ca noul antrenor de la U Cluj, anunţă sport.ro. Clujenii au rămas fără antrenor în această vară, după ce Ioan Ovidiu Sabău a ales să se despartă de echipă, la finalul acestei stagiuni.

Pentru Toni Petrea, U Cluj este a treia echipă din cariera sa de antrenor principal, după ce le-a mai pregătit, în trecut, pe FCSB, în două mandate, şi pe Chindia.

De asemenea, Petrea a mai fost secundul lui Laurenţiu Reghecampf, în trecut, atât în Liga 1, cât şi la echipe din Golf.

Reclamă
Reclamă 4

În sezonul recent încheiat, Toni Petrea a stat pe banca celor de la Chindia în 33 de meciuri, şi a bifat, de asemenea, şi trei meciuri pe banca celor de la FCSB.

Viorel Moldovan a negociat şi el cu U Cluj

Viorel Moldovan a declarat că a fost contactat de oficialii celor de la U Cluj. Acesta s-a arătat dispus să preia formaţia clujeană, din această vară.

Viorel Moldovan este liber de contract din martie 2021, atunci când se despărţea de Petrolul.

Reclamă

„Am fost sunat de o persoană apropiată clubului U Cluj, care m-a întrebat dacă aş fi interesat să preiau banca tehnică, în cazul în care Ioan Ovidiu Sabău nu va mai continua.

I-am spus că din partea mea există disponibilitate, iar dacă cei de la U Cluj sunt interesaţi de serviciul meu, ne putem aşeza la masă pentru a discuta anumite aspecte în profunzime, să vedem dacă ajungem la un numitor comun.

Mi s-a spus că voi fi contactat de către oficiali, dar nu s-a întâmplat până în momentul de faţă.

Cu U Cluj am discutat de multe ori. Şi înainte să vină Neluţu Sabău am vorbit. Chiar am discutat cu unul dintre colaboratorii lui Neluţu, Sandu Tărbârcă, şi cam ştiu tot ce se întâmplă la Cluj. Nu mă pot duce la discuţii nepregătit.

Cunosc toate mișcările, am toate datele. Și înainte de 2017 a existat varianta ca eu să o preiau pe U Cluj. Atunci era Walter patron, echipa retrogradase, dar nu am mai ajuns”, a declarat Viorel Moldovan, pentru orangesport.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:22

Portugalia – Franţa LIVE TEXT, ora 22:00. Duel stelar pentru un loc în semifinale între Cristiano Ronaldo şi Kylian Mbappe

10:17

„Mai jos nu poţi ajunge!” Mihai Stoica a cedat şi s-a năpustit asupra fanilor lui CSA Steaua: „Asta chiar nu e ultraserie!”

9:51

„Ai fost stelist de mic?” Daniel Popa a recunoscut care este adevăratul motiv pentru care a sărutat sigla FCSB-ului

9:43

Turcul Demiral a fost suspendat două meciuri după gestul controversat din meciul cu Austria, care a provocat un scandal uriaş

9:18

Programul complet al etapei de Formula 3 a Marelui Premiu al Marii Britanii (5-7 iulie). Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY

9:10

Argentina s-a calificat dramatic în semifinale la Copa America. Messi a ratat un penalty, Emiliano Martinez a fost erou

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și