Închide meniul

Viorel Moldovan poate reveni pe banca unei echipe din Liga 1: „Am fost sunat!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 iunie 2023, 9:55

Viorel Moldovan poate reveni pe banca unei echipe din Liga 1: „Am fost sunat!

Viorel Moldovan ştie ce jucători ar face "ravagii" în atacul României la EURO

Viorel Moldovan / Foto: FRF

  • Viorel Moldovan, aproape de o echipă din Liga 1
  • Ce a declarat fostul internaţional

Viorel Moldovan poate reveni pe banca unei echipe din Liga 1. Fostul internaţional a declarat că a fost contactat de oficialii celor de la U Cluj. Acesta s-a arătat dispus să preia formaţia clujeană, din această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viorel Moldovan este liber de contract din martie 2021, atunci când se despărţea de Petrolul.

Viorel Moldovan poate reveni pe banca unei echipe din Liga 1

Viorel Moldovan a declarat că a purtat discuţii cu oficialii celor de la U Cluj, atunci când Ioan Ovidiu Sabău nu-şi anunţase încă plecarea de la clubul ardelean. Fostul internaţional susţine că aşteaptă să fie sunat din nou de către clujeni, pentru a putea începe negocierile.

De asemenea, Moldovan a dezvăluit că nu este pentru prima dată contactat de către cei din conducerea celor de la U Cluj. Tehnicianul a fost aproape să preia banca „şepcilor roşii” şi în urmă cu mai mulţi ani, când Florian Walter era patronul echipei.

„Am fost sunat de o persoană apropiată clubului U Cluj, care m-a întrebat dacă aş fi interesat să preiau banca tehnică, în cazul în care Ioan Ovidiu Sabău nu va mai continua.

Reclamă

I-am spus că din partea mea există disponibilitate, iar dacă cei de la U Cluj sunt interesaţi de serviciul meu, ne putem aşeza la masă pentru a discuta anumite aspecte în profunzime, să vedem dacă ajungem la un numitor comun.

Mi s-a spus că voi fi contactat de către oficiali, dar nu s-a întâmplat până în momentul de faţă.

Cu U Cluj am discutat de multe ori. Şi înainte să vină Neluţu Sabău am vorbit. Chiar am discutat cu unul dintre colaboratorii lui Neluţu, Sandu Tărbârcă, şi cam ştiu tot ce se întâmplă la Cluj. Nu mă pot duce la discuţii nepregătit.

Reclamă 4 / 0/3

Cunosc toate mișcările, am toate datele. Și înainte de 2017 a existat varianta ca eu să o preiau pe U Cluj. Atunci era Walter patron, echipa retrogradase, dar nu am mai ajuns”, a declarat Viorel Moldovan, pentru orangesport.ro.

De-a lungul carierei, Viorel Moldovan a stat pe banca unor echipe precum Petrolul, Chindia, Auxerre, Rapid sau FC Braşov.

Ioan Ovidiu Sabău a anunţat că va pleca de la U Cluj

Ioan Ovidiu Sabău va pleca de la U Cluj, în această vară. Tehnicianul se pare că a fost nemulţumit de cerinţele oficialilor clubului, şi astfel a luat decizia de a nu mai continua pe banca „şepcilor roşii”. Acesta a mai invocat şi motive legate de sănătatea sa.

Ioan Ovidiu Sabău nu va mai continua la U Cluj şi în sezonul viitor, anunţă gsp.ro. Se pare că antrenorul a fost nemulţumit de faptul că oficialii clubului i-ar fi cerut să claseze echipa între locurile 5-8, în sezonul viitor.

De asemenea, din informaţiile sursei citate mai sus, Sabău a fost nemulţumit şi de faptul că U Cluj nu are propria bază de pregătire, iar echipa se antrenează alături de grupele de copii şi juniori.

De altfel, şi Ioan Ovidiu Sabău a confirmat plecarea de la U Cluj, în cadrul unei conferinţe de presă. Acesta a declarat că a luat această decizie deoarece şi-a pus sănătatea pe primul loc.

„Consider că e cel mai bine pentru mine și pentru sănătatea mea să întrerup colaborarea cu U Cluj. Nu renunț la cariera de antrenor.

Reclamă

Luăm în calcul să rămân în cadrul clubului să mă ocup de Liga 3, acolo unde voi încerca să ajut tinerii pentru prima echipa. Sunt doar la nivel de discuții. Nu la nivel de decizii”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, în cadrul unei conferinţe de presă.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:32 EXCLUSIVAndrei Nicolescu a reacţionat după decizia uriaşă a Comisiei de Disciplină, ce le permite fanilor „câinilor” să revină în tribune 15:19 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după ce a semnat cu Universitatea Craiova: „Vin la o echipă istorică!” Mesaj pentru Rotaru 15:13 VIDEOValentin Mihăilă, autorul golului lunii pentru Parma! Reuşita cu care a reuşit să obţină acest titlu 15:05 VIDEOUlsan – Yokohama Marinos 1-0 a fost LIVE în AntenaPLAY. Calificarea în finală se va decide în retur 14:43 Veste uriaşă pentru Dinamo şi UTA! Fanii revin pe stadion la ultimele două etape din play-out 14:23 Carlos Sainz, anunţ despre viitorul său în Formula 1™: „Ei ştiu că sunt disponibil!” 14:01 Un triplu campion al României i-a spus lui Costel Gâlcă de ce transferuri are nevoie la Universitatea Craiova! 14:01 Ana Bogdan, după calificarea la turneul final al Billie Jean King Cup: „E mai presus decât orice Grand Slam!” 13:26 Costel Gâlcă are o clauză uriaşă de reziliere în contractul cu Universitatea Craiova! Va încasa o avere dacă îl demite Rotaru! 13:05 Ce note a primit Istvan Kovacs după prestaţia de la meciul Barcelona – PSG 1-4! A ieşit un scandal uriaş după meci Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ioan Ovidiu Sabău și-a turnat cenușă în cap după U Cluj - Petrolul 1-2
Liga 1 • 14 apr., 0:10
Ioan Ovidiu Sabău și-a turnat cenușă în cap după U Cluj – Petrolul 1-2: „Trebuia să gândesc totul mai bine”
Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul!
Liga 1 • 13 apr., 23:55
Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul! A făcut plecăciuni în fața jucătorilor intrați dep e bancă
U Cluj - Petrolul 1-2. "Lupii galbeni" au întors fabulos scorul! Două goluri în două minute, marcate de două rezerve!
Liga 1 • 13 apr., 23:30
U Cluj – Petrolul 1-2. „Lupii galbeni” au întors fabulos scorul! Două goluri în două minute, marcate de două rezerve!
Sancţiuni drastice după FC Hermannstadt - U Cluj
Liga 1 • 10 apr., 19:27
Sancţiuni drastice după FC Hermannstadt – U Cluj! Ce amenzi şi suspendări a dictat Comisia de Disciplină
Neluţu Sabău şi-a avertizat jucătorii după meciul "nebun" cu Hermannstadt
Liga 1 • 7 apr., 19:21
Neluţu Sabău şi-a avertizat jucătorii după meciul „nebun” cu Hermannstadt: „Nu sunt de acord”! A fost şi el prins în încăierare!