Închide meniul

Toni Petrea, variantă pentru banca Universității Craiova? Mihai Rotaru a vorbit despre antrenorul Chindiei

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 17 decembrie 2022, 17:27

Toni Petrea, variantă pentru banca Universității Craiova? Mihai Rotaru a vorbit despre antrenorul Chindiei

Mihai Rotaru este patronul Universităţii Craiova

Mihai Rotaru, pe stadion/hepta

Toni Petrea, variantă pentru banca Universității Craiova? Mihai Rotaru a vorbit la superlativ despre antrenorul Chindiei Târgoviște.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chindia Târgoviște l-a adus pe Toni Petrea, la finalul lunii septembrie, după demiterea lui Adrian Mihalcea. Sub comanda lui Toni Petrea, formația târgovișteană a înregistrat șase victorii, patru egaluri și patru înfrângeri.

Toni Petrea, variantă pentru banca Universității Craiova?

Mihai Rotaru susține că Toni Petrea i-a atras atenția după rezultatele foarte bune pe care le-a înregistrat la Chindia Târgoviște.

Însă, acționarul Universității Craiova spune că, în momentul de față, nu se află în discuții cu Toni Petrea, pentru a prelua echipa din Bănie.

„Toni Petrea a antrenat deja două echipe. Dacă ai vrea să-l iei, tot la fel, trebuie să construieşti o struţo-cămilă. Dau ca exemple, nu înseamnă acum că discutăm…

Reclamă

Da, da, da (n.r. despre faptul că Toni Petrea i-a atras atenția după rezultatele de la Chindia), şi după faptul că, totuşi, ţineţi minte că la FCSB tot jucătorii l-au dorit înapoi.

Şi în momentul în care jucătorii te doresc înapoi – îşi doresc să iasă campioni, aşa cum îşi doresc şi ai noştri – dacă te doresc înapoi înseamnă că ai arătat ceva.

Adică nu cred că un jucător care vrea să iasă campion cere un antrenor care nu poate să-l ducă aici”, a declarat Mihai Rotaru, pentru sptfm.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova, în căutare de antrenor

Universitatea Craiova a rămas fără antrenor, după plecarea neașteptată a lui Mirel Rădoi. În prezent, interimatul este asigurat de Dragoș Bon și Ionuț Stancu.

Formația olteană se află pe locul 5 din Liga 1, cu 35 de puncte obținute după 20 de meciuri jucate.

„Sunt foarte multe motive (n.r. pentru care Universitatea Craiova și Mirel Rădoi s-au despărțit, dar principalul lucru au fost discuțiile din spațiul public, acolo s-a ales praful. După meciul cu Ocna Mureș, unde noi la pauză am fost egalați, nu s-a făcut nicio schimbare. Am pierdut o calificare, dacă am fi câștigat cu o echipă de Liga 3 de mijlocul clasamentului, aveam locul 1 asigurat. Aveam un culoar fantastic spre finală, puteam juca semifinala acasă cu Mititelu, rămâneam în Craiova.

După care a fost acea ieșire când ne-am tras un glonț în cap, lucrurile mergeau bine, erau ok, dacă băteam Rapidul eram pe locul 2 în acel moment, fără niciun dubiu. Din acel moment s-a rupt totul, asta e părerea mea. A duru înfrângerea cu Mititelu și încă doare”, a spus Mihai Rotaru, despre plecarea lui Mirel Rădoi din Bănie.

Recomandări
  • Mihai Rotaru, despre Toni Petrea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și