Închide meniul

Mihai Rotaru l-a umilit în public pe Sorin Cârţu: „Eu voi conduce clubul din punct de vedere executiv!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 decembrie 2022, 10:50

Mihai Rotaru l-a umilit în public pe Sorin Cârţu: „Eu voi conduce clubul din punct de vedere executiv!

Sorin Cârţu, mesaj direct pentru Mihai Rotaru

Sorin Cârţu, preşedinte Craiova / Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Mihai Rotaru nu a mai rezistat şi l-a umilit în public pe Sorin Cârţu după ce Universitatea Craiova s-a chinuit cu ultima clasată, CS Mioveni, pe care a învins-o cu 1-0 în etapa a 20-a a Ligii 1. Patronul oltenilor a anunţat că va fi şi preşedinte la club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rotaru a anunţat că se va implica în orice decizie se va lua la Universitatea Craiova şi că va prelua şi din atribuţiile lui Sorin Cârţu. Finanţatorul alb-albaştrilor a anunţat ce măsuri va lua, până la finalul sezonului.

Mihai Rotaru l-a umilit în public pe Sorin Cârţu. Anunţul patronului Universităţii Craiova

Până în vară, voi conduce eu din nou executiv acest club. Voi funcționa ca un președinte de club, cum sunt președinții în Anglia sau Germania.

Voi aproba transferurile, voi aproba numirea antrenorului, voi aproba bugetele. Sorin Cârțu va fi lângă mine, dar eu voi conduce clubul din punct de vedere executiv„, a declarat Mihai Rotaru la digisport.ro.

Decizia nu are cum să fie pe placul actualului preşedinte al Universităţii Craiova. Fostul mare atacant din Bănie, autor a 107 goluri în 283 de meciuri de campionat, nu va mai putea lua nicio decizie de unul singur.

Reclamă

Oltenii lui Rotaru au urcat pe locul 4 în Liga 1 după victoria cu Mioveni. Totuşi, îi despart numai şase puncte de ocupata poziţiei a 7-a, Sepsi Sfântu Gheorghe.

Mihai Rotaru chiar l-a şi amendat pe Sorin Cârţu, după ce acesta l-a criticat pe Mirel Rădoi pentru faptul că a lăsat patru jucători în afara lotului. În cele din urmă, Rădoi a decis să demisioneze.

Mihai Rotaru l-a luat peste picior pe Victor Pițurcă

Mihai Rotaru a lansat o ironie la adresa lui Victor Pițurcă. Patronul Universității Craiova a răspuns declarațiilor fostului selecționer, care a spus că Rotaru bârfește în privat cu jucătorii despre antrenorul echipei.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Pițurcă e răutăcios, are ceva împotriva Universității Craiova. Este un neadevăr, au fost jucători cu mine într-un avion privat, dar jucători care plecaseră deja, Cicâldău, Mitriță, Mihăilă. Dacă un jucător a plecat de la Universitatea Craiova la un salariu de un milion, înseamnă că Universitatea Craiova s-a ocupat de acel jucător, l-a crescut.

N-am relație specială cu niciun jucător. Dacă un jucător vine la mine să se plângă de cineva din staff, zboară în secunda doi! Asta e o bârfă plecată de la Victor Pițurcă, cel care e un monument de onestitate”, a spus Mihai Rotaru pentru sursa citată anterior.

Pițurcă l-a acuzat pe Rotaru că susține jucătorii în relația cu antrenorul.

Nimeni nu va fi bun la Craiova lui Rotaru. El tot ce face, face tacit, în spate. E foarte dificil, atât timp cât ai un patron care vorbește pe la spatele antrenorului cu jucătorii.

E foarte greu să reușești și iată că am avut dreptate. Niciun antrenor nu poate rezista. Victimă a căzut și Rădoi, fiindcă el îl voia plecat 100%”, sunt acuzațiile lui Pițurcă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat un autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și