Închide meniul

Toni Petrea vrea să transfere de la FCSB, după ce a fost numit la Chindia. Pe cine a pus ochii fostul antrenor al roş-albaştrilor

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 septembrie 2022, 17:16

Toni Petrea vrea să transfere de la FCSB, după ce a fost numit la Chindia. Pe cine a pus ochii fostul antrenor al roş-albaştrilor

Toni Petrea vrea să transfere de la FCSB, după ce a fost numit la Chindia

Toni Petrea, într-un meci pentru FCSB/ Hepta

Toni Petrea ţinteşte să transfere doi jucători de la FCSB, după ce a fost numit pe banca celor de la Chindia. Fostul antrenor al roş-albaştrilor este cu ochii pe Ianis Stoica şi Marco Dulca, anunţă playsport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea are o misiune dificilă la Chindia. Târgoviştenii se află pe ultimul loc în Liga 1, cu doar trei puncte, fără a înregistra vreo victorie în actualul sezon.

Toni Petrea vrea să transfere de la FCSB, după ce a fost numit la Chindia

Toni Petrea vrea să-l readucă pe Marco Dulca la Chindia. Mijlocaşul a fost transferat în această vară de Gigi Becali de la formaţia dâmboviţeană în schimbul a 250.000 de euro, însă a intrat repede în dizgraţiile patronului.

Dulca a evoluat în şase partide în tricoul roş-albaştrilor, în toate competiţiile, bifând 169 de minute. Gigi Becali l-a criticat public pe fiul lui Cristi Dulca, după înfrângerea cu Farul, în care mijlocaşul a fost înlocuit la pauză. La Chindia, Marco Dulca a jucat timp de două sezoane.

De cealaltă parte, Ianis Stoica este celălalt jucător pe care Toni Petrea vrea să-l transfere de la FCSB. Atacantul de 19 ani a evoluat doar 14 minute, în ultimele 10 partide ale FCSB, în toate competiţiile. În întreg sezonul, Stoica nu a marcat niciun gol.

Reclamă

Toni Petrea a revenit în Liga 1! Clubul care a făcut anunţul oficial

Toni Petrea a revenit în Liga 1. Fostul antrenor de la FCSB a preluat-o pe Chindia Târgovişte, unde îl va avea secund pe Cristinel Ţermure. Anunţul oficial a fost făcut pe site-ul Chindiei.

„AFC Chindia Târgoviște anunță că noul antrenor principal al echipei noastre este, începând de astăzi, Anton Petrea. Tot de astăzi, revine acasă Cristinel Țermure, în funcția de antrenor secund!

Din staff-ul tehnic al echipei noastre vor face parte, în continuare, Irinel Voicu (antrenor secund), Dumitru Hotoboc (antrenor cu portarii) și Bogdan Hetco (preparator fizic).

Reclamă 4 / 0/3

Mult succes și rezultate cât mai bune la Chindia Târgoviște!”, se arată pe site-ul oficial al Chindiei.

Toni Petrea i-a luat astfel locul lui Adrian Mihalcea, care a fost demis chiar ieri de conducerea Chindiei.

„Astăzi, 20 septembrie 2022, AFC Chindia Târgovişte a încheiat, pe cale amiabilă, colaborarea cu antrenorul Adrian Mihalcea.
Clubul nostru îi mulţumeşte pentru devotament şi implicare şi îi doreşte mult succes în carieră!”, este anunţul clubului de pe Facebook.

Adrian Mihalcea a preluat echipa la 7 iunie şi şi-a anunţat plecarea de la Chindia încă de duminică, după eşecul cu Universitatea Cluj, scor 0-1.

Decizia luată de Marco Dulca, după ce a fost criticat de Gigi Becali

Decizia luată de Marco Dulca, după ce a fost criticat de Gigi Becali. Tatăl jucătorului a spus că fiul său nu s-a gândit în niciun moment să plece de la FCSB. Mai mult, Marco Dulca pare mai decis ca niciodată să tragă tare la antrenamente şi să îl impresioneze pe Becali.

”A venit nou la FCSB, din punct de vedere mental e foarte bine. Se antrenează foarte corect şi profesionist, are cele mai bune condiţii. Eu zic că trebuie să avem puţină răbdare să îşi consolideze poziţia acolo şi când va intra să dea totul.

Mi-a plăcut când a intrat, poate în meciul cu Farul nu a ieşit în evidenţă, dar a jucat în nota echipei, nu a făcut greşeli majore. La fel şi cu Viking. E normal când vii la o echipă cu pretenţii, cerinţele sunt mari.

Reclamă

Am vorbit cu el, nu este afectat de vorbele patronului, trebuie să se pregătească! M-am uitat pe cifrele lui şi trebuie să se pregătească, să fie mental bine, pentru că la un club ca FCSB cerinţele sunt mari. Nu a fost jucător care să fie certat (n.r. de Gigi Becali). Noi eram la Rapid certaţi de suporteri.

Are un contract, trebuie să îşi respecte statutul de jucător. Nu s-a gândit să plece”, a spus Cristi Dulca la Prima Sport.

Recomandări
  • Toni Petrea vrea să transfere de la FCSB
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și