Închide meniul

Decizia luată de Marco Dulca, după ce a fost criticat de Gigi Becali: „Am vorbit cu el”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 septembrie 2022, 10:24

Decizia luată de Marco Dulca, după ce a fost criticat de Gigi Becali: „Am vorbit cu el

Marco Dulca, dezvăluiri despre calvarul trăit la FCSB

Marco Dulca, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Decizia luată de Marco Dulca, după ce a fost criticat de Gigi Becali. Tatăl jucătorului a spus că fiul său nu s-a gândit în niciun moment să plece de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Marco Dulca pare mai decis ca niciodată să tragă tare la antrenamente şi să îl impresioneze pe Becali.

Decizia luată de Marco Dulca, după ce a fost criticat de Gigi Becali

A venit nou la FCSB, din punct de vedere mental e foarte bine. Se antrenează foarte corect şi profesionist, are cele mai bune condiţii. Eu zic că trebuie să avem puţină răbdare să îşi consolideze poziţia acolo şi când va intra să dea totul.

Mi-a plăcut când a intrat, poate în meciul cu Farul nu a ieşit în evidenţă, dar a jucat în nota echipei, nu a făcut greşeli majore. La fel şi cu Viking. E normal când vii la o echipă cu pretenţii, cerinţele sunt mari.

Am vorbit cu el, nu este afectat de vorbele patronului, trebuie să se pregătească! M-am uitat pe cifrele lui şi trebuie să se pregătească, să fie mental bine, pentru că la un club ca FCSB cerinţele sunt mari. Nu a fost jucător care să fie certat (n.r. de Gigi Becali). Noi eram la Rapid certaţi de suporteri.

Reclamă

Are un contract, trebUie să îşi respecte statutul de jucător. Nu s-a gândit să plece”, a spus Cristi Dulca la Prima Sport.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Marco Dulca

Latifundiarul din Pipera i-a transmis un ultimatum şi lui Marco Dulca, după ce l-a dat afară pe Vadim Raţă. Marco Dulca trebuie să confirme imediat pentru a rămâne la echipă.

Dulca nu prea ţine şurubelniţa bine în mână, a cam scăpat-o. Îl mai încerc, având în vedere că m-am calificat cu el şi cu Oaidă în teren. Îi ofer două şanse în plus. Dacă văd că intră iar şi îi tremură mâna la mandrină, la revedere şi cu el„, spunea Gigi Becali la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică l-a contrat pe Gigi Becali: „Bogdan Rusu și Marco Dulca trebuie să rămână la FCSB!”

Nicolae Dică l-a contrat pe Gigi Becali. După partida cu Anderlecht, patronul FCSB a anunțat că este dispus să renunțe la Bogdan Rusu și Marco Dulca, doi dintre jucătorii pe care i-a transferat în această vară. Antrenorul roș-albaștrilor are o perspectivă diferită de cea a latifundiarului din Pipera.

„Ei (n.r. – Bogdan Rusu şi Marco Dulca) trebuie să rămână la echipă, să se antreneze, să joace bine. Dacă Rusu intră bine și până la iarnă dă 10 goluri, crezi că nu rămâne? Oricare jucător trebuie să dea totul.

De la un meci la altul se poate schimba totul. Și după meciul cu Viking eram cei mai buni. După, eram zero. La fotbal se pot schimba multe de la un meci la altul”, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă.

Recomandări
  • Decizia luată de Marco Dulca, după ce a fost criticat de Gigi Becali
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB
Liga 1 • 17 apr., 22:41
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor
Gigi Becali poate rămâne fără un titular la FCSB
Liga 1 • 17 apr., 21:30
Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare”
Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu
Liga 1 • 17 apr., 18:14
Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu! Cum arată clasamentul lui „Mitică”
Adrian Ilie, în timpul unui meci de fotbal.
Liga 1 • 17 apr., 16:35
„Echipă de Europa!” Adrian Ilie, sfat imens pentru Gigi Becali! Cum poate deveni FCSB o forță, după plecarea lui Florinel Coman
Valeriu Răchită, discuţie aprinsă cu Gigi Becali
Fotbal • 17 apr., 12:21
Valeriu Răchită, discuţie aprinsă cu Gigi Becali: „M-am dus direct la el! Nu îmi venea să cred!”