Închide meniul

Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 aprilie 2024, 10:16

Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!. Anunţ teribil despre Luca Mihai

Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo

Tony da Silva, detalii despre accidentarea suferită de Luca Mihai / Colaj Hepta

Tony da Silva a lansat acuzaţii incredibile după eşecul suferit de Poli Iaşi cu Dinamo, scor 0-1, în etapa a 4-a a play-out-ului Ligii 1. Antrenorul moldovenilor a răbufnit şi anunţă că se fac jocuri de culise pentru retrogradarea grupării din Copou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poli Iaşi a fost învinsă după un gol primit în minutul 90+3, de la Ahmed Bani. Oaspeţii de pe stadionul Arcul de Triumf au jucat în inferioritate încă din minutul 20, Bouhenna primind cartonaşul roşu de la Haţegan. Arbitrul l-a „iertat” de eliminare pe Homawoo, care l-a lovit pe Luca Mihai şi l-a băgat în spital.

Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo

Luca Mihai a primit îngrijiri medicale pe teren, după care a fost urcat pe targă de medici şi urcat în ambulanţă. I s-a pus mască de oxigen, iar verdictul medicilor este unul crunt.

Cea mai mare înfrângere a mea este accidentarea gravă a lui Luca Mihai, care are multiple fracturi, hemoragie. Am pierdut un jucător pentru sfârșitul campionatului și e vorba de sănătate, de viață. E foarte grav.

Băieții au luptat până la sfârșit, am avut și noi ocazii, chiar și în 10. E dureros să pierzi în ultimul minut, după cât am luptat. Nu o să vorbesc despre arbitraj, dar Poli Iași merită mai mult respect. Unii vor ca Poli Iași să pice, dar noi vom lupta să ținem echipa în Liga 1. Acesta este mesajul pentru băieții mei.

Reclamă

Jucătorii mei merită mai mult respect la cum au luptat 70 de minute în 10 oameni. Poli Iași merită respect. Eu nu comentez arbitrajul, nu l-am comentat nici ca jucător, nu o fac nici ca antrenor. Am conducători care se ocupă de acest lucru, eu trebuie să fiu un exemplu pentru jucători și nu voi vorbi despre asta

Lacrimile trebuie să ne întărească. O să fie greu, dar luptăm până la sfârșit. Când am venit aici știam că va fi greu. E dureros să-i văd plângând în vestiar, pentru un antrenor e foarte dureros. Dar, mergem înainte.

Dacă azi nu am murit și suntem aici, mergem înainte și luptăm până la ultimul minut din campionat. Dacă luptăm cu spirit cum am avut azi, 100% Poli Iași rămâne în prima ligă. Împotriva tuturor!”, a declarat Tony da Silva la finalul meciului cu Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Verdict dur al medicilor pentru Luca Mihai

Verdict dur al medicilor pentru Luca Mihai, jucătorul care a părăsit meciul Dinamo – Poli Iaşi cu masca de oxigen pe faţă!

Luca Mihai a fost atacat în prima repriză brutal de Homawoo. Ambulanţa a intrat pe teren, iar Luca Mihai a primit îngrijiri medicale de urgenţă. Luca Mihai a fost diagnosticat cu multiple fracturi craniene de gradul 1 în zona urechii, timpan spart, stare de amnezie și somnolență profundă.

Mama lui Luca Mihai a părăsit stadionul în lacrimi după ce s-a întâmplat cu fiul ei. Lui Luca Mihai i-ar fi curs sânge din ureche în momentul în care a urcat în Ambulanţă să fie transportat la spital.

Centralul meciului Dinamo – Poli Iaşi a decis să îi arate doar cartonaşul galben jucătorului lui Dinamo.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și