Închide meniul

Tragedie în timpul meciului Rapid – FC U Craiova 1948. Un fan a făcut infarct şi a murit. „Sincere condoleanțe familiei îndurerate”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 11 februarie 2023, 8:22

Tragedie în timpul meciului Rapid – FC U Craiova 1948. Un fan a făcut infarct şi a murit. Sincere condoleanțe familiei îndurerate”

Tragedie în timpul meciului Rapid - FC U Craiova 1948. Un fan a făcut infarct şi a murit

Eduard Vlad, suporterul oltean care a murit în timpul meciului cu Rapid

Tragedie în timpul meciului Rapid – FC U Craiova 1948. Un suporter al oltenilor a făcut infarct și a murit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Adrian Mititelu nu se poate bucura prea mult de victoria din derby, după vestea șoc care a zguduit formația din Craiova.

Tragedie în timpul meciului Rapid – FC U Craiova 1948. Un fan a făcut infarct şi a murit. „Sincere condoleanțe familiei îndurerate”

Suporterul oltean a suferit un infarct chiar în prelungirile meciului din Giulești și, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

„Din păcate, bucuria ne este umbrită de o veste tristă. Fotbal Club Universitatea 1948 deplânge dispariția lui Eduard Vlad, în vârstă de 47 ani, suporter devotat al echipei, care a suferit un infarct în timpul prelungirilor din duelul cu Rapid. Pe această cale, clubul nostru transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate”, a fost mesajul postat de echipa craioveană.

Reclamă

Rapid – FC U Craiova 1948 1-2! O nouă victorie a oltenilor în Giulești! Bauza și Bahassa au făcut show. Adrian Mutu, învins din nou de Nicolo Napoli

Oltenii au obținut o nouă victorie împotriva giuleștenilor și au reintrat în lupta pentru play-off! Juan Bauza și Yassine Bahassa, vedetele lui Adrian Mititelu, au înscris golurile pentru oaspeți.

Oltenii continuă astfel forma excelentă, după ce au făcut instrucție cu U Cluj, scor 5-0, în etapa precedentă.

FC U Craiova 1948 a început foarte hotărât meciul, iar tabela era modificată după numai 45 de secunde. Juan Bauza a înscris frumos cu o lovitură de cap după un corner executat perfect de William Baeten. Rapidul a încercat să revină în meci, însă fără succes. Oltenii au fost mai preciși și au reușit să majoreze diferența în repriza secundă, prin Yassine Bahassa. Francezul a profitat de centrarea bună venită de la Radu Negru și l-a învins fără emoții pe Horațiu Moldovan.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a revenit în meci pe final, atunci când Paul Iacob a înscris după ce s-a aflat în locul potrivit la o lovitură de colț. Giuleștenii n-au avut însă forța să egaleze, iar oltenii au obținut toate cele trei puncte.

Pentru Rapid continuă problemele cu FC U Craiova 1948. Formația lui Adrian Mititelu a obținut a patra victorie consecutivă împotriva formației bucureștene. Ba mai mult, grație acestei victorii, craiovenii revin în lupta pentru play-off. Trupa lui Nicolo Napoli a urcat pe locul 7, cu 30 de puncte. De cealaltă parte, Rapid rămâne pe podium, cel puțin pânâ la meciul FC Voluntari și FCSB. Elevii pregătiți de Adrian Mutu au strâns 45 de puncte în cele 25 de meciuri jucate până acum.

Recomandări
  • Veste tristă anunțată de FC U Craiova 1948
  • Un suporter al oltenilor a murit în timpul meciului cu Rapid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și