Închide meniul

Tragerea la sorţi a Superligii, fără Dinamo! Gino Iorgulescu: „E o pierdere pentru LPF!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 iulie 2022, 15:35

Tragerea la sorţi a Superligii, fără Dinamo! Gino Iorgulescu: „E o pierdere pentru LPF!

Gino Iorgulescu ar putea ajunge pe masa de operaţie

Gino Iorgulescu, în cadrul unui eveniment / Hepta

Tragerea la sorţi a Superligii a avut loc fără Dinamo. Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat retrogradarea istorică a „câinilor”, care n-au putut să o învingă la baraj pe Universitatea Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, sezonul 2022-2023 din Superligă se va disputa fără Dinamo. În prima etapă, rivala FCSB va juca chiar împotriva lui „U” Cluj, „călăul” dinamoviştilor.

Tragerea la sorţi a Superligii, fără Dinamo

„Nu sunt satisfăcut de finalul sezonului, când această echipă cu tradiție, care n-a retrogradat niciodată, a retrogradat anul acesta. E o pierdere pentru Liga Profesionistă de Fotbal din punct de vedere al tradiției, al spectatorilor și multe altele”, a spus Gino Iorgulescu.

”Dar trebuie să vedem partea pozitivă, nu? O pierdere vine și cu un câștig. Avem trei echipe care reprezintă brand-uri în fotbalul românesc, Universitatea Cluj, Petrolul Ploiești și echipa din Sibiu. Sper ca pe viitor Dinamo să revină în Liga 1 mult mai sănătoasă decât a fost în ultimii ani”, a completat Justin Ștefan.

EXCLUSIV | Sergiu Hanca ştie cum poate redeveni Dinamo o forţă în Liga 1

Sergiu Hanca ştie cum poate redeveni Dinamo o forţă în România. „Câinii” au retrogradat pentru prima oară în istoria de 74 de ani a clubului, iar fostul căpitan din Ştefan cel Mare crede că ar trebui urmat exemplul rivalilor de la Rapid.

Reclamă

Giuleştenii au ajuns în Liga 1, după ce au pornit din eşaloanele inferioare, şi chiar au pretenţii la titlu în anul centenarului. Sergiu Hanca este de părere că aceasta este soluţia benefică pentru fosta sa echipă.

„Am plecat exact când trebuia să plec de la Dinamo. Nu credeam niciodată (n.r. – că echipa poate ajunge în Liga 2), nici în cel mai negru vis. Sper să reușească să readucă clubul în prima ligă. Eu cred că trebuie să o ia de la zero, să facă lucrurile corecte. La fel cum a făcut și Rapid. Ușor-ușor să ajungă în Liga 1, între timp să își facă stadionul și apoi să redevină o forță!

(n.r. – despre suporterii dinamovişti) Aşa e în viață, apreciezi oamenii după ce mor, așa a fost și cu marii poeți ai lumii„, a declarat Sergiu Hanca, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

EXCLUSIV | Cosmin Moţi cere un moment zero la Dinamo

Cosmin Moţi cere un moment zero la Dinamo, după prima retrogradare din istoria de 74 de ani a clubului din Ştefan cel Mare. Fostul fundaş al alb-roşiilor le-a transmis un mesaj şi fanilor. Îşi doreşte ca ultraşii din DDB să rămână alături de echipă chiar şi în ligile inferioare.

Moţi a contribuit la ultimul titlu cucerit de Dinamo, în 2007. A ajuns apoi la Ludogoreţ, echipă în tricoul căreia a devenit de 9 ori campion al Bulgariei.

„Părerea mea personală e că Dinamo ar trebui să înceapă de jos. Să înceapă de la zero un proiect sănătos, în care să fie implicaţi şi fanii pentru că au ajutat foarte mult în ultima perioadă. Cred ca e nevoie de un proiect de la zero, cum s-a făcut la Rapid e cel mai bun exemplu.

E prima data in istorie când retrogradează, dar din păcate asta a fost soarta echipei. Au fost greşeli din toate părţile, greşeli care se vedeau şi de afară. Cu schimbări de patroni, de preşedinţi, de antrenori, de jucători… eu cred că jucătorii nici nu se cunoşteau cu toţii între ei. A fost o degringoladă totală acolo! Nu ştiu dacă se poate continua în Liga 2, dar e nevoie de un nou început curat, plecat de la zero„, a declarat Cosmin Moţi în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Tragerea la sorţi a Superligii, fără Dinamo
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și