Închide meniul

„Trăiesc cu acest gând şi sper că se va îndeplini!” Visul lui Gică Hagi, după ce a ajuns pe primul loc cu Farul

Viviana Moraru Publicat: 9 februarie 2023, 8:54

„Trăiesc cu acest gând şi sper că se va îndeplini! Visul lui Gică Hagi, după ce a ajuns pe primul loc cu Farul

Gică Hagi vrea cu orice preț să câștige titlul

Gică Hagi, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

  • Gică Hagi şi-a exprimat cea mai mare dorinţă
  • Ce a declarat „Regele”

Gică Hagi a dezvăluit care este visul său cel mai mare, după ce a ajuns în fruntea clasamentului din Liga 1 cu Farul. „Regele” speră ca într-o zi, un jucător din pepiniera sa să-i calce pe urme şi să evolueze fie la Real Madrid, fie la Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul este lider în Liga 1, după ce a profitat de înfrângerea suferită de CFR Cluj în derby-ul cu FCSB. Gică Hgai visează la titlu alături de constănţeni, echipa fiind deja calificată matematic în play-off.

Visul lui Gică Hagi, pe banca celor de la Farul! Ce îşi doreşte „Regele”

Gică Hagi a fost întrebat despre posibilitatea ca într-o zi, un jucător format la Academia sa să evolueze fie pe Camp Nou, fie pe Santiago Bernabeu. „Regele” a oferit răspunsul imediat, şi a dezvăluit că trăieşte cu acest gând în fiecare zi, însă nu poate oferi o dată exactă despre când se va întâmpla.

Reclamă

„Trăiesc cu acest gând și sper că se va îndeplini. E cea mai inteligentă întrebare care mi-a fost pusă (n.r. Când o sa ajungă un jucător produs de Farul la Barcelona sau Real Madrid).

Cred că va veni și ziua în care un jucător format de Academia Hagi va juca acolo. Nu am cum să prevăd când, variabila de timp e prea mare”, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Reclamă

Gică Hagi a evoluat, de-a lungul carierei sale, atât pentru Real Madrid, cât şi pentru Barcelona. Tricoul „galacticilor” l-a îmbrăcat în perioada 1990 – 1992, iar pe Camp Nou a jucat între 1994 şi 1996.

Recent, pe pagina oficială a clubului Farul, a apărut informaţia conform căreia, Academia Hagi a debutat în Liga 1 nu mai puţin de 60 de jucători. Printre aceştia se numără Răzvan Marin, Ianis Hagi, Alexandru Mitriţă sau Denis Drăguş.

Gică Hagi a dezvăluit ce buget are Farul: „E cât să rămânem în prima ligă!”

Gică Hagi a dezvăluit ce buget are Farul Constanța în actualul sezon. Deși se luptă pentru titlul de campion al României, „Regele” spune că Farul are un buget total al salariilor demn de un club al cărui obiectiv este menținerea în prima ligă.

Reclamă 4 / 0/3

Managerul tehnic de la Farul Constanța a dezvăluit care este nivelul salariilor primite de jucătorii săi. La ora actuală, cel mai mare salariu de la clubul lui Hagi este de 7.000 de euro net.

În același timp, Hagi a precizat că există bonusuri de performanță consistente pentru elevii săi de la Farul.

„Farul n-a cheltuit niciun leu pe transferuri, a luat numai jucători liberi și a jucat cu 4-5-6 jucători sub 23 de ani. (N.r. – Cât e bugetul la Farul?) Cu tot cu bonusuri, brut, două milioane de euro. E un buget ca să rămânem în prima ligă. Când am câștigat campionatul, am avut 1,5 milioane brut.

Am avut 5 salarii de 5.000 de euro net și restul erau mai mici. Țucudean câștiga 2.500 de euro când a venit să joace la noi. (N.r. – Salariul maxim acum?) Avem 4 jucători plătiți foarte bine, de la 5.000 am ajuns la 7.000 net, salariu fix.

După aceea, jucătorii mei au bonusuri foarte mari pentru că produci și eu pot să îți dau. Dacă nu produci, n-am de unde să îți dau. Ne implicăm împreună în toate”, a spus Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile