Închide meniul

Gică Hagi a dezvăluit ce buget are Farul: „E cât să rămânem în prima ligă!”. Care e cel mai mare salariu

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 februarie 2023, 21:08

Gică Hagi a dezvăluit ce buget are Farul: „E cât să rămânem în prima ligă!. Care e cel mai mare salariu

Gică Hagi ştie care a fost cel mai slab meci de la CM 2022

Gică Hagi, la conferinţa de presă / Antena Sport

Gică Hagi a dezvăluit ce buget are Farul Constanța în actualul sezon. Deși se luptă pentru titlul de campion al României, „Regele” spune că Farul are un buget total al salariilor demn de un club al cărui obiectiv este menținerea în prima ligă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul este lider în Liga 1, cu 6 etape rămase până la finalul sezonului regular. Echipa lui Gică Hagi are un avans de un singur punct față de CFR Cluj.

Gică Hagi a dezvăluit ce buget are Farul: „E cât să rămânem în prima ligă!”

Managerul tehnic de la Farul Constanța a dezvăluit care este nivelul salariilor primite de jucătorii săi. La ora actuală, cel mai mare salariu de la clubul lui Hagi este de 7.000 de euro net.

Gică Hagi a specificat și bugetul salariilor de la Viitorul, din sezonul 2016/2017, în care constănțenii au câștigat campionatul, tot cu „Regele” la cârmă. În stagiunea respectivă, George Țucudean câștiga 2.500 de euro/lună, cu mult sub nivelul mediu al salariilor oferite de cluburile care se luptă pentru titlu.

În același timp, Hagi a precizat că există bonusuri de performanță consistente pentru elevii săi de la Farul.

Reclamă

„Farul n-a cheltuit niciun leu pe transferuri, a luat numai jucători liberi și a jucat cu 4-5-6 jucători sub 23 de ani. (N.r. – Cât e bugetul la Farul?) Cu tot cu bonusuri, brut, două milioane de euro. E un buget ca să rămânem în prima ligă. Când am câștigat campionatul, am avut 1,5 milioane brut.

Am avut 5 salarii de 5.000 de euro net și restul erau mai mici. Țucudean câștiga 2.500 de euro când a venit să joace la noi. (N.r. – Salariul maxim acum?) Avem 4 jucători plătiți foarte bine, de la 5.000 am ajuns la 7.000 net, salariu fix.

După aceea, jucătorii mei au bonusuri foarte mari pentru că produci și eu pot să îți dau. Dacă nu produci, n-am de unde să îți dau. Ne implicăm împreună în toate”, a spus Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi, reacție categorică după ce Mihai Pintilii a fost desemnat antrenorul etapei a 24-a din Liga 1

Gică Hagi susține că orice fotbalist trebuie să meargă la școală, să-și ia examenele și, ulterior, să obțină licențele necesare pentru a urma o carieră de antrenor.

„Regele” a povestit că, pe vremea când studia la facultate, se trezea la prima oră de dimineața pentru a merge la cursuri, apoi pleca la școala de șoferi și, ulterior, la antrenamentele echipei.

„Nu decernez eu premii, nu dau eu. Eu îmi fac meseria, ştiu ce trebuie să fac pentru echipa mea, să ştiu unde să o duc. Nu sunt eu responsabil, nici nu vreau să comentez.

Nu e treaba mea, nu e sectorul meu şi nu mă bag. Eu mă uit întotdeauna la principii. Eu când am fost de mic am fost la şcoală, trebuie să avem note, să fim responsabili. Trebuie să citeşti, să fii la curent cu toate. Sunt lucruri normale.

Nu minimă, 100% trebuie să se ducă la şcoală jucătorii. Important e să fii responsabil şi să faci tot ce ţine de şcoală, şcoala te dezvoltă. Înseamnă că e iresponsabil (n.r. – dacă rămâne unul repetent) şi înseamnă că nu poate să fie jucător mare.

Una e să îţi placă fotbalul şi alta e… trebuie să faci şcoală, facultate. Noi am parcurs lucrurile astea şi am ajuns departe. Dacă nu le faci, ai o vină. Eu am trecut clasa, am luat bacalaureatul, am făcut lucrurile cum trebuie. Am fost şi la facultate! Şi acum se poate face. Am făcut facultate, dacă vrei, o faci.

Eu când am început facultatea la ora 6 dimineaţă mă sculam şi mă duceam să fac şcoala de şoferi, la ora 8 jumătate sau 9 trebuia să fiu la facultate şi apoi mă duceam la antrenamente. Două ore trebuia să fiu prezent la facultate, era obligatoriu să mă duc la şcoală”, a spus Gică Hagi, pentru sursa citată anterior.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și