Închide meniul

Transfer picat la FCSB! Gigi Becali s-a opus aducerii unui fundaş central din prima ligă din Portugalia

Viviana Moraru Publicat: 29 iunie 2023, 19:32

Reclamă
Transfer picat la FCSB! Gigi Becali s-a opus aducerii unui fundaş central din prima ligă din Portugalia

Transfer picat la FCSB! Gigi Becali s-a opus aducerii unui fundaş central din prima ligă din Portugalia

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Transfer picat la FCSB! Gigi Becali s-a opus aducerii unui fundaş central, Nino Galovic, care în ultimul sezon a evoluat la o formaţie din prima ligă din Portugalia. Patronul roş-albaştrilor nu a fost de acord cu cerineţele stopper-ului de 30 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până în acest moment, FCSB a efectuat trei transferuri. Alexandru Băluţă şi Damjan Djokovic au fost deja prezentaţi la formaţia roş-alabastră, urmând să fie oficializată şi mutarea lui Siyanbonga Ngezana.

Transfer picat la FCSB

Conform gsp.ro, FCSB a încercat să mai transfere un fundaş central, după ce şi-a asigurat serviciile lui Siyanbonga Ngezana. Nino Galovic a fost pe „radarul” roş-albaştrilor, în această perioadă de mercato, însă mutarea sa a picat pe ultima sută de metri.

Sursa citată mai sus anunţă că stopper-ul croat de 30 de ani îşi dorea un contract valabil pe două sezoane, la formaţia roş-albastră. Gigi Becali nu a fost de acord cu această cerinţă a lui Galovic, şi era dispus să-i ofere o înţelegere valabilă pentru o singură stagiune.

Astfel, transferul a picat, iar Gigi Becali trebuie să se reorienteze dacă vrea să mai aducă un alt fundaş central la FCSB, pentru a-şi betona defensiva.

Reclamă

Nino Galovic este un fundaş central croat în vârstă de 30 de ani, care în ultimul sezon a evoluat la Arouca, în prima ligă din Portugalia. Fundaşul care a fost dorit de FCSB este cotat la 700.000 de euro, pe site-urile de specialitate, şi a bifat 24 de meciuri în ultimul sezon.

Siyabonga Ngezana ajunge sâmbătă în cantonamentul FCSB

Siyabonga Ngezana ajunge sâmbătă în cantonamentul celor de la FCSB. Dacă nu mai intervine nimic, fundaşul sud-african va mai prinde 5 zile de cantonament cu echipa în Ţările de Jos.

Chiar dacă transferul lui Ngezana era rezolvat încă din 15 iunie, formalităţile pentru ca el să vină în Europa au durat foarte mult.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit gsp.ro, Siyabonga Ngezana a primit cu întârziere cazierul judiciar în Africa de Sud. Procedura este deosebit de greoaie acolo.

Ngezana nu a evoluat până acum decât la echipa sud-africană Kaizer Chiefs. Fundaşul central de 25 de ani l-a costat pe Gigi Becali 600.000 de euro.

Ngezana este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 750.000 de euro.

Gigi Becali se va baza în continuare pe Joyskim Dawa

Gigi Becali a declarat că Joyskim Dawa nu este un fundaş central „de aruncat”, astfel că se va baza pe serviciile sale şi în următorul sezon. De asemenea, patronul de la FCSB a mai spus că fundaşul va rămâne la echipă, în ciuda faptului că are meciuri în care greşeşte.

Pe de altă parte, latifundiarul din Pipera a mai declarat că cei trei jucători aduşi în această vară, anume Alexandru Băluţă, Damjan Djokovic şi Siyanbonga Ngezana, vor juca toţi titulari.

„Dawa nu e un fundaș central de aruncat. El greșește, dar are forță și viteză. Dacă își reglează puțin comportamentul și mișcările, tot am încredere în el.

Noi am dat 7 jucători care nu jucau și am luat până acum 3. Și vor fi titulari. Am întărit echipa cu trei titulari. Crește talia echipei. Vom avea Dawa, Edjouma, Djokovic și Ngezana. Avem patru jucători care să dea cu capul la centrări. Nu mai las echipa așa”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și