Închide meniul

Mihai Stoica, anunţ despre şansele ca Adrian Şut să semneze cu Trabzonspor: „La Gigi nu se negociază! El spune cât face jucătorul”

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 noiembrie 2022, 23:54

Mihai Stoica, anunţ despre şansele ca Adrian Şut să semneze cu Trabzonspor: „La Gigi nu se negociază! El spune cât face jucătorul

Adrian Şut a deschis scorul în FCSB - Petrolul

Adrian Şut, în timpul unui meci la FCSB / Profimediaimages

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Vulturar ar fi în aceste zile la Istanbul, unde negociază cu oficialii campioanei en-titre. Două milioane de euro erau dispuşi să ofere turcii, dar patronul lui FCSB a refuzat să îşi reducă pretenţiile financiare. MM asigură că Gigi Becali nu se va aşeza la masa negocierilor, dacă a fixat deja un preţ.

Ce a spus Mihai Stoica despre şansele ca Adrian Şut să semneze cu Trabzonspor

Nu ştiu nimic. M-ar mira să fie Vulturar (n.r. impresarul) în Turcia acum, habar n-am. Nu ştiu. La Gigi nu se negociază. Gigi spune cât face jucătorul.

Reclamă

Ideea e că Trabzonspor e campioana de anul trecut, ştiu ce jucători a luat. Nu a cumpărat cu 3 milioane niciun jucător fără pedigree. Poate că o fi interes, nu ştiu. Ştiu doar discuţiile care s-au făcut cu Gigi„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Aflat lângă managerul general al lui FCSB, Basarab Panduru a glumit când a aflat că Şut ar putea pleca în schimbul a trei milioane de euro.

Reclamă

A mai plecat şi Bourceanu şi tot la Trabzonspor. Să-l iei acum pe Şut, după ce l-ai avut pe Bourceanu. Înseamnă că s-a schimbat ceva pe acolo. Sunt alţi oameni care se ocupă.

Dacă s-a dus Vulturar acolo, cred că încearcă să negocieze. Dacă iei trei milioane de euro pe Şut, cred că-l duci tu în Turcia, nu? (n.r. arată spre Mihai Stoica)„, l-a completat Basarab Panduru.

Campioana Turciei îl avea de multă vreme în vizor pe Adrian Șut, jucător cotat la 900.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com. În această săptămână, patronul roş-albaştrilor a dezvăluit pentru Antena Sport că nu s-a înţeles cu turcii. Aşteaptă să îi fie îndeplinite cerinţele pentru a da undă verde transferului.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, mesaj direct pentru turci: „Eu fără trei milioane nu îl dau!”

Nu ne-am înţeles. Ei au venit cu o ofertă de două milioane de euro. Eu fără trei milioane nu îl dau. Le-am spus că cel care l-a urmărit pe Şut e cel mai mare specialist. El îşi face treaba, ţac-pac, ţac-pac, o ia, o dă, cum îmi place mie”, a spus Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Adrian Șut a ajuns la FCSB în 2019, liber de contract de la Academica Clinceni. Mijlocașul de 23 de ani a adunat 66 de meciuri la formația roș-albastră, reușind să marcheze 3 goluri și să ofere două pase decisive.

La ora actuală, Trabzonspor se află pe locul 7 în prima ligă din Turcia, la 6 puncte în spatele liderului Fenerbahce, după 14 etape. Trabzonspor are un lot estimat la 145.7 milioane de euro. Yusuf Yauzici, Ugurcan Cakir, Anastasios Bakasetas şi Mahmoud Trezeguet sunt jucătorii care valorează cel puţin 10 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Gigi Becali vrea 5 milioane de euro pentru Andrei Cordea

Este interes şi pentru unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB, Andrei Cordea. Finanţatorul susţine că a trimis o hârtie semnată în Statele Unite şi aşteaptă acum o ofertă.

Cu Cordea, să vedem ce va fi. De la americani sunt şanse. Am dat o hârtie, să vedem ce va fi”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Atacantul de 23 de ani e cotat la 1.5 milioane de euro a marcat 8 goluri în cele 25 de meciuri adunate în toate competiţiile acestui sezon. El şi-a trecut în cont şi cinci pase decisive.

Cine va juca dacă-l va vinde pe Cordea? Nu l-a cumpărat pe Miculescu ca să joace acolo? Poate să acopere poziția asta. Mișcarea e bună, pentru că altfel îl blochează pe Miculescu.

Reclamă

În plus, face o afacere excelentă. Pe Cordea a dat 200.000 de euro, parcă, nu? A cheltuit cât a mai cheltuit apoi cu salariul său. E un alt ’deal’ bun pentru Becali. Cinci milioane de euro este o sumă foarte bună”, a spus Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Liga 1 • 18 mart., 23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea "bombă" făcută de Risto Radunovic
Liga 1 • 18 mart., 22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei
Fotbal extern • 18 mart., 21:19
Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor
Dan Şucu vrea să i-l "fure" pe Louis Munteanu lui Gigi Becali
Liga 1 • 18 mart., 12:42
Dan Şucu vrea să i-l „fure” pe Louis Munteanu lui Gigi Becali! Giuleştenii au găsit înlocuitorul perfect pentru Rrahmani
Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de "omenie"
Liga 1 • 18 mart., 11:44
„Eu fac zilnic blaturi!” Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de „omenie”: „Mi-am adus aminte!”