Închide meniul

Mihai Stoica, anunţ despre şansele ca Adrian Şut să semneze cu Trabzonspor: „La Gigi nu se negociază! El spune cât face jucătorul”

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 noiembrie 2022, 23:54

Mihai Stoica, anunţ despre şansele ca Adrian Şut să semneze cu Trabzonspor: „La Gigi nu se negociază! El spune cât face jucătorul

Adrian Şut a deschis scorul în FCSB - Petrolul

Adrian Şut, în timpul unui meci la FCSB / Profimediaimages

  • Adrian Şut, dorit de Trabzonspor
  • Mihai Stoica este sigur că Gigi Becali nu va reduce preţul

Mihai Stoica a vorbit despre şansele ca Adrian Şut să semneze cu Trabzonspor. Turcii insistă pentru mijlocaşul de 23 de ani, dar trebuie să plătească trei milioane de euro pentru a-l transfera de la FCSB. Gigi Becali ţine de preţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Vulturar ar fi în aceste zile la Istanbul, unde negociază cu oficialii campioanei en-titre. Două milioane de euro erau dispuşi să ofere turcii, dar patronul lui FCSB a refuzat să îşi reducă pretenţiile financiare. MM asigură că Gigi Becali nu se va aşeza la masa negocierilor, dacă a fixat deja un preţ.

Ce a spus Mihai Stoica despre şansele ca Adrian Şut să semneze cu Trabzonspor

Nu ştiu nimic. M-ar mira să fie Vulturar (n.r. impresarul) în Turcia acum, habar n-am. Nu ştiu. La Gigi nu se negociază. Gigi spune cât face jucătorul.

Reclamă

Ideea e că Trabzonspor e campioana de anul trecut, ştiu ce jucători a luat. Nu a cumpărat cu 3 milioane niciun jucător fără pedigree. Poate că o fi interes, nu ştiu. Ştiu doar discuţiile care s-au făcut cu Gigi„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Aflat lângă managerul general al lui FCSB, Basarab Panduru a glumit când a aflat că Şut ar putea pleca în schimbul a trei milioane de euro.

Reclamă

A mai plecat şi Bourceanu şi tot la Trabzonspor. Să-l iei acum pe Şut, după ce l-ai avut pe Bourceanu. Înseamnă că s-a schimbat ceva pe acolo. Sunt alţi oameni care se ocupă.

Dacă s-a dus Vulturar acolo, cred că încearcă să negocieze. Dacă iei trei milioane de euro pe Şut, cred că-l duci tu în Turcia, nu? (n.r. arată spre Mihai Stoica)„, l-a completat Basarab Panduru.

Campioana Turciei îl avea de multă vreme în vizor pe Adrian Șut, jucător cotat la 900.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com. În această săptămână, patronul roş-albaştrilor a dezvăluit pentru Antena Sport că nu s-a înţeles cu turcii. Aşteaptă să îi fie îndeplinite cerinţele pentru a da undă verde transferului.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, mesaj direct pentru turci: „Eu fără trei milioane nu îl dau!”

Nu ne-am înţeles. Ei au venit cu o ofertă de două milioane de euro. Eu fără trei milioane nu îl dau. Le-am spus că cel care l-a urmărit pe Şut e cel mai mare specialist. El îşi face treaba, ţac-pac, ţac-pac, o ia, o dă, cum îmi place mie”, a spus Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Adrian Șut a ajuns la FCSB în 2019, liber de contract de la Academica Clinceni. Mijlocașul de 23 de ani a adunat 66 de meciuri la formația roș-albastră, reușind să marcheze 3 goluri și să ofere două pase decisive.

La ora actuală, Trabzonspor se află pe locul 7 în prima ligă din Turcia, la 6 puncte în spatele liderului Fenerbahce, după 14 etape. Trabzonspor are un lot estimat la 145.7 milioane de euro. Yusuf Yauzici, Ugurcan Cakir, Anastasios Bakasetas şi Mahmoud Trezeguet sunt jucătorii care valorează cel puţin 10 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Gigi Becali vrea 5 milioane de euro pentru Andrei Cordea

Este interes şi pentru unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB, Andrei Cordea. Finanţatorul susţine că a trimis o hârtie semnată în Statele Unite şi aşteaptă acum o ofertă.

Cu Cordea, să vedem ce va fi. De la americani sunt şanse. Am dat o hârtie, să vedem ce va fi”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Atacantul de 23 de ani e cotat la 1.5 milioane de euro a marcat 8 goluri în cele 25 de meciuri adunate în toate competiţiile acestui sezon. El şi-a trecut în cont şi cinci pase decisive.

Cine va juca dacă-l va vinde pe Cordea? Nu l-a cumpărat pe Miculescu ca să joace acolo? Poate să acopere poziția asta. Mișcarea e bună, pentru că altfel îl blochează pe Miculescu.

Reclamă

În plus, face o afacere excelentă. Pe Cordea a dat 200.000 de euro, parcă, nu? A cheltuit cât a mai cheltuit apoi cu salariul său. E un alt ’deal’ bun pentru Becali. Cinci milioane de euro este o sumă foarte bună”, a spus Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 28 mart., 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”