Închide meniul

Transfer spectaculos făcut de Nicolae Dică la Mioveni! Jucătorul a negociat și cu FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 ianuarie 2023, 12:41

Transfer spectaculos făcut de Nicolae Dică la Mioveni! Jucătorul a negociat și cu FCSB

Transfer spectaculos făcut de Nicolae Dică la Mioveni

Nicolae Dică, în timpul unui meci / Hepta

Nicolae Dică a făcut un transfer spectaculos la Mioveni. „Dicanio” a adus la ultima clasată din Liga 1 un fotbalist dorit și de fosta sa echipă, FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mioveni a anunțat, duminică, transferul lui Amine Benchaib, un mijlocaș belgian de 24 de ani, care a juca ultima dată la KV Kortrijk. În aceeași în care Mioveni a oficializat transferul lui Benchaid, presa din Belgia a scris că mijlocașul a negociat și cu FCSB.

Transfer spectaculos făcut de Nicolae Dică la Mioveni

”Benchaib se află în prezent la Bucureşti. Acolo, el şi anturajul său negociază un transfer la clubul de top FCSB”, au scris belgienii de la voetbalnieuws.be. În cele din urmă, acesta a fost întors din drumul spre FCSB chiar de fostul antrenor al roș-albaștrilor, Nicolae Dică.

450.000 de euro este cota de piață a lui Benchaib, potrivit Transfermarkt.com. Acesta a adunat doar trei partide în actualul sezon.

Reclamă

De-a lungul carierei, Benchaib a mai evoluat la Lokeren și Charleroi.

Nicolae Dică l-a luat și pe Bogdan Rusu

Bogdan Rusu nu a impresionat în tricoul roş-albaştrilor, şi astfel a intrat în dizgraţiile lui Gigi Becali. Patronul a decis să renunţe la serviciile atacantului, iar acesta a revenit la echipa la care a început sezonul, anume Mioveni.

La formaţia piteşteană, Bogdan Rusu va fi antrenat de cel de care a fost pregătit şi la FCSB, Nicolae Dică. Pe lângă Rusu, oficialii piteşteni au mai anunţat transferurile a trei jucători, Alexandru Greab, Amadou Diallo și Dylan Mboumbouni.

Reclamă 4 / 0/3

CS Mioveni a înregistrat o singură victorie în această ediţie de campionat. A smuls şase remize, una dintre acestea chiar împotriva lui FCSB. Fostul tehnician de la FCSB are ca obiectiv evitarea retrogradării, piteştenii fiind pe ultimul loc în Liga 1.

Nicolae Dică se compară cu Mircea Lucescu după ce a semnat cu Mioveni

Nicolae Dică este optimist că poate menține echipa în Liga 1, dar nu ar face o dramă dintr-o eventuală retrogradare.

„Asta mi-a zis domnul primar, că obiectivul nu e rămânerea în prima ligă, ci încercarea de a rămâne în prima ligă. Mie îmi plac provocările. Și Mircea Lucescu a retrogradat cu Corvinul și acum e cel mai bun antrenor român. Nu trebuie pusă ștampila pe un antrenor care retrogradează.

Toate echipele din play-out se vor bate la retrogradare. Suntem noi, U Cluj, UTA, Chindia. Trebuie să ne gândim la baraj. Trebuie să intrăm în play-out la măcar 4 puncte în spatele ultimului loc de baraj”, a declarat Nicolae Dică.

Primul test pentru Nicolae Dică la Mioveni va avea loc sâmbătă, 21 ianuarie. Formația argeșeană primește vizita celor de la Petrolul.

 

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și