Închide meniul

Transfer surprinzător realizat de Dinamo! „Câinii” s-au întărit cu un jucător din Liga a 3-a

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2024, 11:32

Reclamă
Transfer surprinzător realizat de Dinamo! „Câinii s-au întărit cu un jucător din Liga a 3-a

Transfer surprinzător realizat de Dinamo

Alexandru Ionică, în tricoul lui Dinamo/ Facebook Unirea Bascov

Dinamo a realizat un transfer surprinzător. „Câinii” s-au întărit, pentru noul sezon de Liga 1, cu un jucător din Liga a 3-a, Alexandru Ionică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a debutat cu o înfrângere în noua stagiune. „Câinii” au condus-o cu 2-0 pe CFR Cluj, însă s-au văzut învinşi cu 3-2, cu un gol încasat în prelungiri. În urmtoarea etapă, trupa lui Zeljko Kopic se va duela cu Petrolul, duminică, de la ora 22:00.

Transfer surprinzător realizat de Dinamo

Unirea Bascov a anunţat plecarea lui Alexandru Ionică, la Dinamo. Acesta este un mijlocaş stânga, în vârstă de 19 ani. În această vară, „câinii” au transferat mai mulţi jucători tineri, în frunte cu Cătălin Cîrjan.

Unirea Bascov a publicat şi o fotografie cu tânărul jucător, transferat recent de Dinamo. Acesta a fost deja prezentat de „câini”, dat fiind faptul că purta tricoul echipei, în postarea efectuată.

Reclamă
Reclamă 4

Alexandru Ionică va evolua la echipa mare a lui Dinamo, dat fiind faptul că trupa din Ştefan cel Mare nu are în prezent o echipă secundă. Tânărul mijlocaş s-a antrenat, în iarna trecută, cu FC Emmen, echipă din Liga a 2-a din Olanda.

Transferul lui Alexandru Ionică a fost anunţat la doar o zi după ce Dinamo l-a prezentat oficial pe Maxime Sivis. Acesta este un fundaş dreapta de 26 de ani, care în sezonul trecut a evoluat în Liga a 2-a din Franţa.

Ionuţ Negoiţă se întoarce la Dinamo

Ionuţ Negoiţă se întoarce la Dinamo! Omul de afaceri a ales să revină la echipă, după patru ani, însă nu în conducerea clubului din Ştefan cel Mare, ci ca sponsor.

Reclamă

După ce în ultimii ani, Ionuţ Negoiţă a declarat că e dispus să o ajute pe Dinamo, acesta a ales să se implice din nou la echipă, din acest sezon. Una dintre firmele sale va apărea pe tricoul de joc al „câinilor”, ca nou sponsor al echipei.

Conform gsp.ro, Ionuţ Negoiţă va contribui cu o sumă considerabilă la formaţia pe care a condus-o până în urmă cu patru ani. Concret, omul de afaceri va plăti peste 300.000 de euro, după ce numele uneia dintre companiile sale va apărea pe tricoul „câinilor”.

„Discuțiile sunt în faza avansată, există probabilitatea foarte mare de a se parafa acordul zilele acestea. Este o reapropiere a lui Ionuț Negoiță de Dinamo. Cei de la club au încercat și în iarnă-primăvară să-l aducă ca sponsor. Apoi au fost discuții extinse, să fie și ceva mai mult de sponsor.

În cele din urmă, Ionuț Negoiță va reveni ca sponsor, atât, la Dinamo. Sunt fel și fel de pachet de sponsorizare, probabil, va fi accesat unul de peste 300.000 de euro. Cu bonusuri de performanță, în funcție de anumiți parametri, pot fi mai mulți bani”, a anunţat un apropiat al lui Ionuţ Negoiţă, conform sursei citate mai sus.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:31

Cursa de 100 de m liber de la Jocurile Olimpice 2024, unde Popovici vrea să scrie istorie, analizată de Cesar Cielo

14:18

Neluţu Varga a anunţat transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj! Lovitura uriaşă dată de clujeni

13:20

Haukur Thrastarson, noul coordonator de joc al lui Dinamo

13:19

Decizia luată de Galatasaray în cazul lui Alexandru Cicâldău! Unde se poate transfera mijlocaşul român

13:04

Gală Box Magnificent 7 LIVE VIDEO (sâmbătă, 19:00, AntenaPLAY). Spectacol total la Birmingham

12:55

Pe ce loc a urcat România în clasamentul FIFA, după parcursul remarcabil de la EURO 2024

1 Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României 2 Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB 3 Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi 4 PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro 5 Câţi bani a câştigat Gigi Becali de la UEFA, după ce FCSB a umilit-o pe Virtus în primul tur preliminar al Ligii Campionilor 6 EXCLUSIVGică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României
Citește și