Închide meniul

Transferul de senzaţie pe care Zeljko Kopic îl forţează Dinamo! Vrea să-i „fure” vedeta rivalei de la retrogradare

Viviana Moraru Publicat: 23 decembrie 2023, 11:09

Reclamă
Transferul de senzaţie pe care Zeljko Kopic îl forţează Dinamo! Vrea să-i „fure vedeta rivalei de la retrogradare

Zeljko Kopic a transmis un mesaj de luptă înainte de derby-ul Dinamo - Rapid

Zeljko Kopic, într-un meci la Dinamo/ Facebook Dinamo

S-a aflat care este transferul de senzaţie pe care Zeljko Kopic îl forţează la Dinamo. Antrenorul „câinilor” a pus ochii pe vedeta rivalei de la retrogradare, anume Botoşani. Tehnicianul croat vrea să-l transfere pe Eduard Florescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a legat două victorii în Liga 1 şi a acumulat 16 puncte în clasament, fiind la şapte puncte de locul de baraj, ocupat de Poli Iaşi. „Câinii” sunt în căutare de jucători, pentru a-şi întări lotul în lupta pentru evitarea retrogradării.

Transferul de senzaţie pe care Zeljko Kopic îl forţează Dinamo

Conform gsp.ro, Eduard Florescu este pe lista lui Dinamo. Oficialii „câinilor” s-au interesat de atacantul celor de la Botoşani, imediat după meciul direct cu moldovenii.

Valeriu Iftime, patronul de la Botoşani, nu vrea să se despartă cu uşurinţă de golgheterul echipei sale. Oficialul moldovenilor cere nu mai puţin de jumătate de milion de euro în schimbul lui Florescu.

Eduard Florescu a marcat o „dublă” în prima victorie obţinută de Botoşani în acest sezon. În ultimul meci din 2023, moldovenii s-au impus cu 2-0 pe terenul celor de la Botoşani. La meciul respectiv, mai mulţi titulari indiscutabili ai moldovenilor au lipsit, acuzând accidentări dubioase, dat fiind faptul că au fost titulari în duelul din urmă cu două etape, cu Dinamo. Concret, Pius, Benzar, N’Goma şi Pinson au absentat din meciul cu Oţelul.

Reclamă

Eduard Florescu este jucător de bază la Botoşani. Atacantul de 26 de ani a bifat 23 de meciuri la codaşa Ligii 1, reuşind să marcheze nouă goluri şi să ofere trei assist-uri.

Pe lângă Eduard Florescu, pe lista lui Dinamo mai sunt şi doi jucători de la FCSB. Mai exact, Dorin Rotariu şi Damjan Djokovic, intraţi în dizgraţia lui Gigi Becali, pot ajunge în Ştefan cel Mare în această iarnă.

Dinamo, probleme în negocierile cu Dorin Rotariu și Damjan Djokovic

Dinamo are probleme în negocierile cu Dorin Rotariu și Damjan Djokovic. Oficialii echipei din Ștefan cel Mare s-au lovit de o serie de obstacole în cadrul discuțiilor cu fotbaliștii legitimați la marea rivală, FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Câinii” vor să își întărească lotul în perioada de transferuri din această iarnă, pentru a se salva de la retrogradare. Două dintre principalele ține ale echipei „alb-roșie” sunt Dorin Rotariu și Damjan Djokovic, de la FCSB. Totuși, negocierile cu cei doi sunt complicate pentru reprezentanții grupării din Ștefan cel Mare.

De asemenea, un alt obstacol este faptul că oficialii din Ștefan cel Mare le-au propus celor doi jucători, dar și tuturor celorlalți sportivi cu care negociază, contracte doar pe 6 luni. Fotbaliștii aflați la masa negocierilor doresc contracte de cel puțin un an și jumătate, care să nu fie condiționate de o posibilă retrogradare a „câinilor”.

Totodată, Dinamo are concurență pentru semnătura lui Damjan Djokovic. Sursa citată anterior anunță faptul că CFR Cluj s-a interesat de serviciile mijlocașului, care a mai fost legitimat, în trecut, la formația din Gruia. Această destinație ar fi pe placul croatului, având în vedere faptul că nu s-ar mai lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și