Închide meniul
EXCLUSIV

Transferul lui Deian Sorescu, la FCSB, îl ajută pe Edi Iordănescu: „Sper să-l apropie mai mult de națională!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 13 ianuarie 2023, 17:23

Transferul lui Deian Sorescu, la FCSB, îl ajută pe Edi Iordănescu: Sper să-l apropie mai mult de națională!”

Transferul lui Deian Sorescu, la FCSB, îl ajută pe Edi Iordănescu

Deian Sorescu și Edi Iordănescu/hepta

Transferul lui Deian Sorescu, la FCSB, îl ajută pe Edi Iordănescu!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform anunțului făcut de Ioan Becali, Deian Sorescu s-a înțeles cu FCSB pentru un împrumut de la Rakow, actele urmând să fie semnate în orele următoare.

Transferul lui Deian Sorescu, la FCSB, îl ajută pe Edi Iordănescu

Florin Bratu, fostul antrenor al lui Dinamo, consideră că transferul lui Deian Sorescu la FCSB este de bun augur inclusiv pentru echipa națională, având în vedere că selecționerul Edi Iordănescu îl va putea urmări cu mai mare ușurință.

„Eu mă bucur pentru toți jucătorii care joacă la echipa de club și în perspectiva meciurilor echipei naționale. Acum, nu știu ce s-a întâmplat cu Deian în Polonia. Am văzut că a jucat destul de mult. Dar, la FCSB, poate va avea un plus de încredere, de importanță fotbalistică și continuitate în joc, în rezultate.

Sper ca această revenire în România să-l apropie mai mult de națională, pentru că, la nivel de națională, chiar avem nevoie de rezultate, de calificări. Și Deian este una dintre soluții”, a declarat Florin Bratu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

Peluza Nord, reacție fermă la anunțul că ex-dinamovistul Deian Sorescu ar putea ajunge la FCSB

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, susține că suporterii roș-albaștrilor l-ar primi cu brațele deschise pe Deian Sorescu, nefiind influențați de trecutul său dinamovist.

Totodată, Mustață este de părere că Deian Sorescu ar putea evolua pe postul de fundaș dreapta, la FCSB.

„Lasă să vină! E bine, dacă vine. Au mai fost în trecut discuții despre Deian Sorescu. Ce să facem acum? A înjurat-o vreodată pe Steaua (n.r. FCSB) el? Ciobotariu nu a fost dinamovist? Dacă venea la noi… a înjurat vreodată Steaua? Nu.

Reclamă 4 / 0/3

Omul a fost profesionist, și-a văzut de treaba lui. Stelea n-a jucat la Dinamo și după a venit la noi? Important este ceea ce credem noi, galeria. Suporterii de la tribuna 1 și 2 se vor bucura când vor vedea că joacă fotbal. Asta ne interesează pe noi! Pe noi ne interesează să-și facă meseria. Să vină Sorescu, că e profesionist.

Sorescu poate să joace și fundaș dreapta. Cine joacă fotbal, ăla să stea în teren. Acum, nu știm ce se întâmplă cu Olaru, că, din discuții, am văzut că și Olaru este pus să plece”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Transferul lui Deian Sorescu, la FCSB, îl ajută pe Edi Iordănescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby Vezi toate știrile
Citește și