Închide meniul

„Transferul lui Radu Drăguşin m-a motivat!” Cătălin Vulturar a ajuns în România şi va semna cu Rapid. Mesaj de luptă pe aeroport

Alex Ioniță Publicat: 1 februarie 2024, 19:36

Reclamă
„Transferul lui Radu Drăguşin m-a motivat! Cătălin Vulturar a ajuns în România şi va semna cu Rapid. Mesaj de luptă pe aeroport

Cătălin Vulturar a ajuns în România şi va semna cu Rapid

Cătălin Vulturar, pe aeroportul din Otopeni / Captură AS.ro

Cătălin Vulturar a ajuns în România şi va semna cu Rapid. Tânărul jucător a vorbit despre noua sa aventură, direct de pe aeroportul din Otopeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Vulturar a fost cumpărat de Rapid în această perioadă de mercato, de la formația italiană Lecce. Dan Șucu le-a plătit suma de 400.000 de euro oficialilor din Serie A, pentru serviciile tânărului mijlocaș. De asemenea, echipa din peninsulă și-a păstrat și un procent de 30% dintr-un viitor transfer al acestuia.

Ce a spus mijlocașul, pe aeroportul din Otopeni

Tânărul mijlocaș a fost emoționat la sosirea în România. Acesta a vorbit despre pasul pe care l-a făcut în cariera și a dezvăluit faptul că a fost motivat de transferul lui Radu Drăgușin, care a devenit cel mai scump jucător român din istorie.

De asemenea, Vulturar a spus că vrea să se impună la Rapid și a vorbit și despre fanii formației din Giulești.

„Mă bucur foarte mult că am avut această oportunitate. Vin la Rapid cu gândul de a face performanţă şi a câştiga cât mai multe trofee. Da, chiar a fost greu (n.r. să lase Italia pentru România), am legat foarte multe pritenii, dar este următorul pas pe care l-am făcut în cariera mea şi mă bucur foarte mult.

Reclamă

Eu am semnat cu Rapid (n.r. dacă va pleca împrumut)! Transferul lui Radu Drăguşin m-a motivat. Cel mai mult cred că m-am dezvoltat pe parte tactică, dar şi pe plan personal. Acolo voiau să fim în primul rând oameni şi apoi fotbalişti.

Vreau să îmi fac treaba aici la Rapid şi să avem performanţe excelente. (Reporter: Ai învăţat imnul Rapidului?) Nu, încă rămâne să-l învăţ. Asta a fost cu mulţi ani în urmă (n.r. oferta de la FCSB), eram atunci un copil şi mai aveam de crescut până să pot pleca de acasă.

Fanii Rapidului sunt, după mine, cei mai frumoşi din ţară. Acum suntem acolo aproape, cred că ne jucăm cărţile pentru campionat”, a spus Cătălin Vulturar, la sosirea în țară.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorul în vârstă de 19 ani a plecat în Italia de la UTA Arad, în anul 2020. După anii petrecuți la Lecce, acesta a revenit în țară și s-ar putea întoarce chiar la echipa lui Mircea Rednic, sub formă de împrumut.

Dan Şucu plăteşte 400.000 de euro pentru Cătălin Vulturar, dar nu îl păstrează la Rapid

Dan Şucu plăteşte 400.000 de euro pentru Cătălin Vulturar, dar nu îl păstrează la Rapid pe mijlocaşul defensiv al naţionalei României U21. Chiar dacă va achita o sumă importantă, milionarul român îl trimite pe jucătorul de 19 ani la o altă echipă din Liga 1.

Potrivit fanatik.ro, Vulturar va fi împrumutat până la vară la echipa din Arad, care l-a şi format pe mijlocaşul defensiv cotat la 400.000 de euro. UTA se interesase deja la gruparea din Serie A, pentru a-l aduce înapoi pe Cătălin Vulturar.

”Noi am discutat despre Vulturar cu ceva timp în urmă, voiam să-l luăm de la Lecce. Am înțeles că s-a dus la Rapid. Nu știu dacă vine împrumut la noi, pe mine nu mă deranjează, e și cazul lui Micovshi.

Dacă Rapid are un lot prea mare atunci poate să ni-l dea împrumut. Mie Pancu mi-a vorbit foarte frumos de el, din ce am văzut e un jucător de perspectivă, îmi place cum joacă. Cred că Rapid a făcut o afacere bună, mai ales că se știa de sumă mult mai mare pe el, cerută de cei de la Lecce” a declarat Rednic pentru iamsport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și