Închide meniul

Transferul răsunător pregătit de Gigi Becali la FCSB, de neînțeles pentru Florin Gardoș: „Eu nu l-aș lua! Nu văd ce sens are!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 august 2022, 12:47

Transferul răsunător pregătit de Gigi Becali la FCSB, de neînțeles pentru Florin Gardoș: „Eu nu l-aș lua! Nu văd ce sens are!

Florin Gardoș nu înțelege transferul pregătit de Gigi Becali la FCSB

Florin Gardoș, în timpul unui interviu / AS.ro

Transferul răsunător pregătit de Gigi Becali la FCSB este de neînțeles pentru Florin Gardoș. Patronul vicecampioanei a anunțat că se află pe urmele lui Kevin Boli, fundașul central care în prezent evoluează la FC Botoșani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gardoș a recunoscut că nu înțelege strategia lui Becali când vine vorba de transferuri. Fostul fundaș al FCSB-ului este de părere că Boli nu ar aduce nimic în plus la echipă, la ora actuală, ținând cont că roș-albaștrii îi au la dispoziție pe Joyskim Dawa și Joonas Tamm în centrul defensivei.

Transferul răsunător pregătit de Gigi Becali la FCSB, de neînțeles pentru Florin Gardoș

Florin Gardoș critică modul în care sunt aduși jucătorii la FCSB. Fostul internațional a dat drept exemplu cazul lui Rachid Bouhenna, care a fost scos din lot de Gigi Becali după numai 4 apariții.

„Mi se pare că e doar o dorință de a schimba un jucător cu altul dintr-un oarecare motiv pe care nu prea îl înțeleg. Bouhenna a tot fost scos la pauză în niște meciuri, făcând mici greșeli. Nu mi se pare peste Dawa sau Tamm.

Cred că vor să-l ia ca să vadă cum se mișcă: ‘Hai să-l luăm, vedem într-un meci, dacă nu ne place, luăm altul’. Eu nu l-aș transfera doar de dragul de a fi transferat. Nu mi se pare peste ce are echipa lor. Nu văd ce sens ar avea să iei un jucător doar așa.

Reclamă

E normal ca Boli să arate mai bine decât Bouhenna în momentul acesta, dar, dacă va veni, nu cred că va fi titular. Eu rămân la părerea că Bouhenna e un fundaș central bun, doar că neavând meciuri și schimbându-l la pauză, îți dai seama că, indiferent ce experiență ai tu, nu-ți cade bine și mental n-ai cum să fii ok”, a spus Florin Gardoș, pentru Pro Arena.

Gigi Becali a declarat vineri că îl vrea pe Kevin Boli la FCSB, însă ultimul cuvânt îl vor avea Nicolae Dică şi Mihai Stoica.

Latifundiarul din Pipera este optimist că transferul fundașului ivorian se va realiza, deşi Valeriu Iftime a anunţat în exclusivitate la Antena Sport că şansele ca mutarea să se realizeze sunt infime.

Reclamă 4 / 0/3

„Vreau să iau doi jucători, dar Dică și cu MM decid. Boli? Cred că da! Boli e ușor de luat, nu-i problemă”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Kevin Boli a câştigat 4 titluri de campion în Liga 1

Kevin Boli a jucat la Viitorul în perioada 2015-2017. Fundașul a pus umărul la câștigarea titlului din sezonul 2016/2017, alături de echipa lui Gică Hagi. Ulterior, ivorianul a semnat cu CFR Cluj, după ce ardelenii au plătit 450.000 de euro.

Boli a avut rezultate notabile și la formația din Gruia, reușind să devină de 4 ori campion al României, în 2018, 2019, 2020 și 2021.

Sedan, Mouscron, GZ Hengfeng şi Samsunspor sunt celelalte formații pentru care a evoluat Kevin Boli de-a lungul carierei.

În prezent, fotbalistul lui FC Botoşani este cotat la 450.000 de euro de transfermarkt.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și