Închide meniul

Transferurile de la FCSB, analizate „la sânge” de Marius Lăcătuş: „Vor avea probleme!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 ianuarie 2024, 21:16

Transferurile de la FCSB, analizate „la sânge de Marius Lăcătuş: „Vor avea probleme!

Transferurile de la FCSB, analizate "la sânge" de Marius Lăcătuş

Marius Lăcătuş, în timpul unui meci/ Profimedia

Transferurile din această iarnă de la FCSB au fost analizate „la sânge” de Marius Lăcătuş. Fostul internaţional a transmis că roş-albaştrii vor întâmpi probleme în alcătuirea primului 11, dacă vor alege să evolueze cu Nana Antwi, pe postul de fundaş dreapta, dat fiind faptul că această poziţie este ocupată de Alexandru Pantea, jucător care îndeplineşte regula U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a efectuat trei transferuri în această iarnă. Luis Phelipe, Baba Alhassan şi Nana Antwi au semnat cu liderul Ligii 1.

Transferurile de la FCSB, analizate „la sânge” de Marius Lăcătuş

Marius Lăcătuş a mai declarat că Baba Alhassan este unul dintre jucătorii care l-au atras la Hermannstadt. „Fiara” susţine însă că rămâne de văzut dacă mijlocaşul va presta acelaşi joc şi la FCSB, unde obiectivele sunt cu totul diferite faţă de cele ale sibienilor.

De asemenea, Lăcătuş a mai oferit declaraţii şi despre problema pe care o va întâmpina FCSB-ul, în privinţa jucătorilor U21. Acesta consideră dacă Antwi va fi folosit în banda dreaptă a defensivei, roş-albaştrii vor fi nevoiţi să schimbe sistemul de joc, deoarece trebuie să-i integreze în primul 11 şi pe Octavian Popescu şi Alexandru Pantea. „Fiara” este de părere că unul dintre jucătorii transferaţi de FCSB în această iarnă nu va prinde echipa de start.

„Alhassan este unul dintre jucătorii care mi-au plăcut la Hermannstadt. Să vedem dacă va putea face față presiunii, concurenței la o echipă mai mare, o echipă care are cu totul și cu totul alte obiective.

Reclamă

Sunt jucători care vin de la echipe mai micuțe, echipe care aveau alte obiective. Sunt echipe care atunci când jucau meciurile din campionat puteau să iasă mai ușor în evidență.

Eu sunt curios cu fundașul dreapta pe care l-au luat dacă va juca fundaș dreapta. Nu știu cine va fi jucătorul U21. Trebuie să îi cauți loc lui Tavi Popescu. Pantea și Tavi sunt singurii jucători U21.

Dacă jucătorul care a fost adus din Armenia va juca fundaș dreapta, vor întâmpina micuțe probleme. Dacă va juca fundaș dreapta, trebuie să schimbi sistemul de joc sau unul dintre jucătorii din noile achiziții, nu va intra pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

Poate va ajunge să joace chiar în bandă dreaptă, dar ce se întâmplă cu Luis Phelipe”, a declarat Marius Lăcătuş, conform digisport.ro.

Marius Lăcătuș știe cine i-a cauzat scăderea de formă lui Octavian Popescu

Marius Lăcătuș știe cine i-a cauzat scăderea de formă lui Tavi Popescu. Legenda clubului Steaua București a analizat situația tânărului de la FCSB, care a avut evoluții slabe de la startul noului sezon.

Marius Lăcătuș este de părere că singurul vinovat pentru decăderea lui Octavian Popescu este el însuși. Legenda Stelei și-a motivat argumentul și a menționat faptul că nimeni de la FCSB nu ar fi putut să îl influențeze negativ pe tânărul jucător.

„Din cauza cui oare? Bănuiesc că antrenorul și patronul nu au nimic cu Tavi Popescu. Când a debutat la FCSB toată lumea a zis că va sparge norii”, a spus Marius Lăcătuș, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și