Închide meniul

Marius Lăcătuș știe cine i-a cauzat scăderea de formă lui Tavi Popescu. Verdictul legendei, în cazul „Perlei” lui Gigi Becali

Alex Ioniță Publicat: 15 ianuarie 2024, 21:34

Reclamă
Marius Lăcătuș știe cine i-a cauzat scăderea de formă lui Tavi Popescu. Verdictul legendei, în cazul Perlei” lui Gigi Becali

Marius Lăcătuș știe cine i-a cauzat scăderea de formă lui Tavi Popescu

Octavian Popescu, în Oţelul Galaţi - FCSB / Hepta

Marius Lăcătuș știe cine i-a cauzat scăderea de formă lui Tavi Popescu. Legenda clubului Steaua București a analizat situația tânărului de la FCSB, care a avut evoluții slabe de la startul noului sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă era anunțat drept unul dintre cei mai promițători fotbaliști din România, Octavian Popescu a dezamăgit, în ultima perioadă. Acesta și-a pierdut treptat statutul de titular incontestabil și nu a mai fost lăudat de patron.

Marius Lăcătuș știe cine i-a cauzat scăderea de formă lui Tavi Popescu. Mesajul fostului internațional

Marius Lăcătuș este de părere că singurul vinovat pentru decăderea lui Octavian Popescu este el însuși. Legenda Stelei și-a motivat argumentul și a menționat faptul că nimeni de la FCSB nu ar fi putut să îl influențeze negativ pe tânărul jucător.

„Din cauza cui oare? Bănuiesc că antrenorul și patronul nu au nimic cu Tavi Popescu. Când a debutat la FCSB toată lumea a zis că va sparge norii”, a spus Marius Lăcătuș, potrivit digisport.ro.

De la startul acestui sezon competițional, Octavian Popescu a adunat 22 de meciuri în tricoul roș-albaștrilor. În cadrul acestor partide a reușit să marcheze de 3 ori și să ofere 2 pase decisive.

Reclamă

În momentul de față, jucătorul de 21 de ani este cotat la suma de 3,4 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în vara anului 2022. La momentul respectiv valora suma de 4 milioane de euro.

Octavian Popescu a anunţat marele său obiectiv din 2024

Octavian Popescu a anunţat marele său obiectiv din 2024. „Perla” de la FCSB visează să prindă lotul României pentru Campionatul European din Germania.

Octavian Popescu are gânduri mare în 2024. Pe lângă titlul cu FCSB, Octavian Popescu visează să fie convocat de Edi Iordănescu pentrzu EURO 2024. Tavi Popescu mizează şi pe relaţia foarte bună pe care o are cu selecţionerul Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

„(n.r. – speri să prinzi lotul la EURO?) Este un obiectiv pentru mine pentru anul acesta și mă antrenez din greu ca să prind lotul. (n.r. – ce relație ai cu Edi Iordănescu?) O relație foarte bună, cred că toți jucătorii am avut o relație bună cu dânsul. S-au văzut rezultatele la echipa națională, se vede ce fel de antrenor este.

În ultima perioadă am fost folosit atacant sau număr 10, joc pe orice post din față, dar încerc să joc cât mai bine pe orice post.

(ce campionat crezi că ți s-ar potrivi?) Mie îmi place Spania, pentru că este un campionat tehnic. (n.r. – ai o echipă anume cu care simpatizezi?) Real Madrid. (n.r. – și ce jucător ți se pare cel mai bun?) Bellingham”, a spus Octavian Popescu pentru prosport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și