Închide meniul

Trei jucători surpriză în cantonamentul FCSB-ului de iarnă! Care este starea lui Alexandru Băluţă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 ianuarie 2024, 21:57

Trei jucători surpriză în cantonamentul FCSB-ului de iarnă! Care este starea lui Alexandru Băluţă

Trei jucători surpriză în cantonamentul FCSB-ului din Antalya

Jucătorii FCSB-ului, la finalul unui meci/ Profimedia

Mihai Stoica a anunţat faptul că trei jucători surpriză vor merge în cantonamentul FCSB-ului din Antalya, din această iarnă. MM a dezvăluit că în lotul roş-albaştrilor se vor regăsi trei fotbalişti de 16 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va pleca luni în cantonament, acolo unde va petrece 13 zile, până la startul sezonului de Liga 1.

Trei jucători surpriză în cantonamentul FCSB-ului din Antalya!

Mihai Stoica a dezvăluit faptul că Laszlo Matyas, Mihai Toma și David Popa vor merge în cantonamentul FCSB-ului din Turcia. Toţi cei trei jucători au vârsta de 16 ani, iar doi dintre ei au făcut deplasarea şi în cantonamentul din vară alături de lotul roş-albaştrilor.

„Vom avea trei copii de la 2007, Laszlo Matyas, Vlad Mihai Toma și David Popa, dar ei au mai fost și în vară, mai puțin Laszlo, care s-a prezentat foarte bine”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

De asemenea, Mihai Stoica a oferit detalii şi despre starea lui Alexandru Băluţă. Mijlocaşul s-a accidentat în ultimul meci din 2023, cu Poli Iaşi, şi este aşteptat să revină la antrenamentele echipei în a doua săptămână de cantonament.

Reclamă

„Băluță a avut o leziune fibrilară de gradul 2 B și, în mod normal, dacă și-a făcut programul în vacanță, el ar trebui a doua săptămână de cantonament să o facă cu echipa și să fie apt de joc la meciul cu UTA.

Dacă nu și-a făcut programul, în afară de mari probleme ce o să aibă cu noi, probabil va pierde meciul cu UTA, dar eu cred că și l-a făcut”, a mai spus Mihai Stoica.

Mihai Stoica a anunțat un posibil transfer la FCSB

Mihai Stoica a anunțat un posibil transfer la FCSB. Oficialul echipei patronate de Gigi Becali a vorbit despre campania de achiziții a roș-albaștrilor, care au reușit să aducă, până în momentul de față, doi noi jucători în lotul pregătit de Elias Charalambous.

Reclamă 4 / 0/3

„Până pe 12 februarie mai e. Dacă pleacă Andrea și dacă am găsi un atacant care să ne ajute mâine, poate da, dar să luăm împrumut sau tineri de perspectivă nu are sens acum.

Felul în care s-a exprimat echipa în ultimele două jocuri, când noi nu l-am putut folosi pe Andrea, ne dă speranțe. Cu Sibiu și Iași au fost două jocuri foarte bune făcute de noi. E adevărat, pierzi un target man, un jucător care poate să îți câștige duelurile aeriene, dar câștigi mobilitate, dinamică, câștigi la multe capitole.

Am văzut câțiva jucători (n.r – atacanți). Unul s-ar fi potrivit, însă era puțin cam complicată mutarea lui atunci și chiar a plecat la altă echipă. Era un jucător pe care îl știa bine Elias, dar a plecat, n-are rost să mai vorbim”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și