Închide meniul

„Tu ai fi acordat penalty?”. Reacţia sinceră a lui Adrian Şut, după ce a scos lovitură de la 11 metri în derby-ul cu Farul

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 septembrie 2023, 23:57 / Actualizat: 13 octombrie 2023, 16:23

„Tu ai fi acordat penalty?. Reacţia sinceră a lui Adrian Şut, după ce a scos lovitură de la 11 metri în derby-ul cu Farul

"Tu ai fi acordat penalty?". Reacţia sinceră a lui Adrian Şut

Adrian Şut, în timpul meciului Farul - FCSB / Hepta

„Tu ai fi acordat penalty?”. Reacţia sinceră a lui Adrian Şut, cel care a fost desemnat omul meciului după ce a scos lovitură de la 11 metri în derby-ul cu Farul, din etapa a 9-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a obţinut a 7-a victorie stagională în Liga 1 şi şi-a asigurat primul loc în Liga 1. Roş-albaştrii şi-au refăcut avansul de patru puncte faţă de Universitatea Craiova. În schimb, campioana Farul a suferit a 5-a înfrângere stagională.

„Tu ai fi acordat penalty?”. Reacţia sinceră a lui Adrian Şut

Am vrut să dau o pasă cu călcâiul, m-a lovit, cred că s-a şi auzit. Nu cred că am decis eu meciul, ci Olaru, care a înscris din penalty. Era o presiune uriaşă.

(Reporter: Tu ai fi acordat penalty) Nu ştiu să vă zic exact, poz să vă să spun că a fost contact. M-a lovit, s-a şi auzit. Nu sunt arbitru, probabil s-a verificat şi la VAR.

Nu pot să zic decât că mă bucur că sunt apreciat pentru randamentul pe care îl dau pe teren. E important să fii lăudat, dar e important să rămân cu picioarele pe pământ. Ştiu cât de mult muncesc„, a declarat Adrian Şut la digisport.ro.

Reclamă

Penalty controversat acordat de Sebastian Colţescu în Farul – FCSB

Centralul partidei a dictat o lovitură de la 11 metri în minutul 55 al întâlnirii, după o fază interpretabilă din interiorul careului campioanei.

În minutul 55 al meciului de la Ovidiu, dintre campioana și vicecampioana României, Sebastian Colțescu a dictat o lovitură de la 11 metri după un contact între Adrian Șut și Tudor Băluță. Jucătorul de la FCSB a căzut în careul campioanei, iar centralul a luat imediat decizia menționată anterior. Acesta nu a dorit să revadă faza la marginea terenului, cu ajutorul arbitrajului video. Decizia lui Sebastian Colțescu a stârnit imediat o serie de reacții.

„Pentru mine nu a fost fault. Şut a încercat să dribleze cu o minge invizibilă şi a dat în piciorul lui Băluţă. Pentru mine nu e penalty. Iar reacţia lui Şut, parcă îi dăduse cu satârul! Se împiedică de acesta. Veşnica acoperire regulamentară pe undeva o are Colţescu!”, a declarat comentatorul Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Gică Hagi a făcut imediat o criză de nervi pe bancă. „A văzut toată lumea!” i-a strigat managerul Farului arbitrului.

Lovitura de la 11 metri a fost transformată de către Darius Olaru în minutul 58, iar scorul a devenit 1-0 în favoarea „roș-albaștrilor”. Astfel fotbalistul a devenit golgheterul „roș-albaștrilor”, în acest început de sezon.

Farul Constanţa – FCSB 0-1, meci decis de un penalti controversat

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Farul Constanţa, dintr-un penalti contestat de gazde.

În finalul primei reprize, Compagno a înscris din pasa lui Ovidiu Popescu, în minutul 45+2, dar golul a fost anulat pentru un ofsaid. În minutul 55 arbitrul Sebastian Colţescu a acordat penalti pentru un contact între Tudor Băluţă şi Adrian Şut, iar Darius Olaru a transformat lovitura de pedeapsă. Farul a replicat prin lovitura de cap pe lângă poartă, din minutul 60, dar campioana a mai avut un şut pe poartă în minutul 89 din repriza secundă, când Târnovanu a intervenit senzaţional la şutul lui Andronache, şi FCSB s-a impus cu 1-0, păstrându-şi prima poziţie din clasament cu 21 de puncte. Farul a pierdut al cincilea meci şi ocupă poziţia a 11-a, cu 9 puncte.

FARUL: Aioani – Dussaut (D. Sîrbu 69), Larie, Artean, Kiki – T. Băluţă (Sali 77), Nedelcu (M. Popescu 69), Grameni – Grigoryan (Mazilu 70), L. Munteanu (Andronache 82), Budescu. ANTRENOR: Gheorghe Hagi

FCSB: Târnovanu – Pantea (V. Creţu 82), Ngezana, Dawa, Radunovic – Ov. Popescu (Djokovic 46), Şut, Olaru (Radaslavescu 82) – Oct. Popescu (Lixandru 70), Compagno (Miculescu 46), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

Cartonaşe galbene: T. Băluţă 23, Nedelcu 56, Gheorghe Hagi 59, Budescu 81 / Ngezana 12

Reclamă

Arbitri: Sebastian Colţescu – Radu Ghinguleac, Daniel Mitruţi – Bogdan Dumitrache

Arbitri VAR: Marcel Bîrsan – Mariana Trandafir

Observator: Andrei Ioniţă

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și