Închide meniul

Penalty controversat acordat de Sebastian Colţescu în Farul – FCSB. Gică Hagi a făcut o criză de nervi: „A văzut tot stadionul!”

Alex Ioniță Publicat: 17 septembrie 2023, 23:18

Reclamă
Penalty controversat acordat de Sebastian Colţescu în Farul – FCSB. Gică Hagi a făcut o criză de nervi: „A văzut tot stadionul!

Penalty controversat acordat de Sebastian Colţescu în Farul - FCSB

Colaj penalty Farul - FCSB / Captură Orangesport

Penalty controversat acordat de Sebastian Colţescu în Farul – FCSB. Centralul partidei a dictat o lovitură de la 11 metri în minutul 55 al întâlnirii, după o fază interpretabilă din interiorul careului campioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Farul Constanța și FCSB contează pentru etapa a 9-a a Ligii 1. Meciul este în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Penalty controversat acordat de Sebastian Colţescu în Farul – FCSB

În minutul 55 al meciului de la Ovidiu, dintre campioana și vicecampioana României, Sebastian Colțescu a dictat o lovitură de la 11 metri după un contact între Adrian Șut și Tudor Băluță. Jucătorul de la FCSB a căzut în careul campioanei, iar centralul a  luat imediat decizia menționată anterior. Acesta nu a dorit să revadă faza la marginea terenului, cu ajutorul arbitrajului video. Decizia lui Sebastian Colțescu a stârnit imediat o serie de reacții.

„Pentru mine nu a fost fault. Şut a încercat să dribleze cu o minge invizibilă şi a dat în piciorul lui Băluţă. Pentru mine nu e penalty. Iar reacţia lui Şut, parcă îi dăduse cu satârul! Se împiedică de acesta. Veşnica acoperire regulamentară pe undeva o are Colţescu!”, a declarat comentatorul Digi Sport.

De asemenea, Gică Hagi a făcut imediat o criză de nervi pe bancă. „A văzut toată lumea!” i-a strigat managerul Farului arbitrului.

Reclamă

Lovitura de la 11 metri a fost transformată de către Darius Olaru în minutul 58, iar scorul a devenit 1-0 în favoarea „roș-albaștrilor”. Astfel fotbalistul a devenit golgheterul „roș-albaștrilor”, în acest început de sezon.

Gafă uluitoare făcută de Siyabonga Ngezana în minutul 12 din Farul – FCSB

Sud-africanul a fost titularizat de Elias Charalambous şi a fost în centrul atenţiei în startul partidei de la Ovidiu. Ngezana a intervenit salvator la un şut al lui Kiki. S-a aruncat în faţa mingii şi a fost lovit din plin.

Fundaşul vicecampioanei a acuzat dureri şi a fost nevoie de intervenţia medicilor. În cele din urmă, Ngezana şi-a revenit şi a fost anunţat de arbitrul partidei să părăsească terenul. Colţescu i-a şi făcut semn jucătorului să se ducă spre mijlocul terenului, pentru a putea reveni pe gazon.

Reclamă 4 / 0/3

Ngezana a încercat totuşi să se întoarcă rapid, pentru a fi în careu la cornerul executat de rivali. Constantin Budescu, care era la colţul terenului, s-a revoltat şi i-a arătat arbitrului ce s-a întâmplat. „Centralul” nu a stat pe gânduri şi l-a avertizat imediat pe Ngezana.

Fundaşul central a protestat degeaba după eroarea copilărească făcută. I s-a transmis să părăsească terenul. A avut însă mari probleme, din moment ce a primit atât de repede cartonaş galben.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază Vezi toate știrile
Citește și