Închide meniul

Tudor Băluţă, detalii despre relaţia cu Gică Hagi. Cum l-a revitalizat „Regele”: „E antrenorul care mă cunoaşte cel mai bine”

Viviana Moraru Publicat: 11 septembrie 2022, 21:13

Reclamă
Tudor Băluţă, detalii despre relaţia cu Gică Hagi. Cum l-a revitalizat „Regele: „E antrenorul care mă cunoaşte cel mai bine

Tudor Băluţă a deschis scorul în Voluntari - Farul

Tudor Băluţă, într-un meci pentru Farul/ Hepta

Tudor Băluţă a oferit detalii despre relaţia sa cu Gică Hagi, după ce a marcat în Farul – FC Argeş 3-0. Constănţenii au urcat pe primul loc în Liga 1, după victroia categorică obţinută la Ovidiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a devenit liderul Ligii 1, depăşindu-i pe cei de la Rapid. Constănţenii au învins clar trupa lui Andrei Prepeliţă, în ziua în care s-au împlinit 40 de ani de la debutul lui Gică Hagi în Liga 1.

Tudor Băluţă a dezvăluit secretul. Cum l-a revitalizat Gică Hagi

Tudor Băluţă s-a declarat fericit de victoria obţinută în faţa celor de la FC Argeş. Mijlocaşul a mărturisit că se simte mai bine decât în precedenta sa perioadă petrecută alături de Gică Hagi, şi totodată, faptul că „Regele” este antrenorul potrivit pentru el.

„Un meci bun. Am avut o reacţie bună după înfrângerea cu Craiova. Marcăm multe goluri. Suntem din nou pe primul loc, suntem fericiţi, dar mai e mult până la finalul sezonului, luăm fiecare meci în parte. De mâine ne gandim la următoarea partidă. Nu ne mulţumim că am arătat bine până acum. Urmează multe meciuri. Sunt lucruri de îmbunătăţit, le vom pune la punct împreună. Sper să ne bucurăm după fiecare meci.

Mă simt bine, mai matur decât acum trei ani, când jucam aici. Nu sunt la capacitate maximă din pucnt de vedere fizic, ma bucur că pot ajuta echipa.

Reclamă

Pentru mine e uşor să joc alături de domnul Hagi. E antrenorul care mă cunoaşte cel mai bine. Aici pot practica un joc care se pliază pe calităţile mele. Sper să cresc cât mai mult, să mă pun la punct”, a declarat Tudor Băluţă, la Digi Sport.

Farul – FC Argeș 3-0. „Regele” este din nou pe primul loc în Liga 1

Farul – FC Argeș 3-0. Echipa „Regelui” Gică Hagi a revenit pe primul loc în România după victoria din etapa a 10-a a Ligii 1.

În ziua în care s-au împlinit 40 de ani de la debutul lui Hagi, Grameni a deschis scorul în minutul 7. Au fost momente de panică când unui suporter i s-a făcut rău şi ambulanţa a traversat terenul. Medicii i-au acordat, în tribună, îngrijiri medicale. Jocul s-a reluat şi Tudor Băluţă a înscris primul său gol după revenirea la Farul. A punctat în minutul 57, din pasa lui Louis Munteanu.

Reclamă 4 / 0/3

Scorul final, 3-0, a fost stabilit de Gabi Torje, care s-a revigorat la Farul. A fost ajutat şi de portarul lui FC Argeş, care a făcut o nouă eroare de proporţii. Echipa lui Hagi a urcat pe primul loc în Liga 1. Are 21 de puncte şi este despărţită doar prin golaveraj de Rapid. FC Argeş rămâne pe poziţia a 9-a, cu 13 puncte.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
Vezi toate știrile
Citește și