Închide meniul

Tudor Băluță, mesaj de luptă înainte de Farul – FCSB: „Mergem la victorie! Trebuie să ne întoarcem acolo sus”

Alex Ioniță Publicat: 14 septembrie 2023, 22:52

Reclamă
Tudor Băluță, mesaj de luptă înainte de Farul – FCSB: Mergem la victorie! Trebuie să ne întoarcem acolo sus”

Tudor Băluță mesaj de luptă înainte de Farul - FCSB

Tudor Băluță, în timpul unui interviu / Farul TV

Tudor Băluță, mesaj de luptă înainte de Farul – FCSB. Jucătorul lui Gică Hagi a vorbit despre derby-ul din etapa a 9-a a noului sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Farul Constanța și FCSB va avea loc duminică, de la ora 21:45. Partida va putea fi urmărită în format live text pe AS.ro.

Tudor Băluță, mesaj de luptă înainte de Farul – FCSB. Campioana vrea să treacă peste eliminarea din cupele europene

Mijlocașul din lotul lui Gică Hagi a vorbit despre partida pe care echipa sa o va juca împotriva vicecampioanei, la Ovidiu. Tudor Băluță a dezvăluit faptul că „marinarii” iau în calcul doar o victorie din duelul cu FCSB și că jucătorii doresc să treacă peste eliminarea din cupele europene.

Farul Constanța a fost eliminată din play-off-ul UEFA Conference League de către HJK Helsinki. Campioana din Finlanda a câștigat dubla manșă cu scorul de 3-2, la general.

„Mergem la victorie! Jucăm acasă, știm lupta strânsă de la finalul sezonului trecut. Golul de anul trecut a fost cel mai important din cariera mea, cel care a adus campionatul.

Reclamă

Din păcate nu ne-am calificat în cupele europene, dar avem mai mult timp să ne pregătim pentru campionat. Trebuie să facem puncte și să ne întoarcem acolo sus!”, a spus Tudor Băluță, într-un interviu pentru Farul TV.

În momentul de față, campioana României se află pe locul al 10-lea în campionat, cu 9 puncte obținute în 7 meciuri jucate. De cealaltă parte, FCSB ocupă prima poziție în campionat, cu 18 puncte obținute în tot atâtea partide.

Elevii lui Elias Charalambous au înregistrat o sigură înfrângere în campionat, de la startul noului sezon. S-a întâmplat la Arad, împotriva celor de la UTA. Echipa lui Mircea Rednic s-a impus atunci cu scorul de 2-1. Pe lângă acest meci, echipa patronată de Gigi Becali și-a câștigat toate duelurile din campionatul intern.

Reclamă 4 / 0/3

Campioana României nu se poate lăuda totuși cu astfel de rezultate. Elevii lui Gică Hagi au reușit să câștige doar 3 partide, în timp ce în 4 meciuri au fost învinși.

Rivaldo este oficial noul acţionar de la Farul

Farul a anunţat că Rivaldo este noul acţionar al clubului, după ce a cumpărat 10% din acţiunile clubului constănţean. Gică Hagi s-a declarat extrem de bucuros de faptul că fostul atacant brazilian i s-a alăturat la echipa campioană, şi a mărturisit că obiectivul echipei este să devină una dintre primele trei formaţii din România.

Rivaldo este convins că Hagi poate obţine rezultate formidabile alături de Farul, dacă va avea alături de el partenerii potriviţi.

„Urmăresc fotbalul românesc de ceva vreme și cunosc destul de bine și campionatul. România a avut mereu jucători foarte buni, a reprezentat o forță în fotbalul românesc mai ales în perioada în care Gheorghe Hagi era jucător. M-a uimit în urmă cu câțiva ani și, vă spun sincer, nu am fost singurul din fotbalul mondial cu o astfel de reacție, când am aflat de modul în care a decis să se implice în acest fenomen după retragere, mi s-a părut ceva incredibil. Nu mai auzisem de un fost jucător de o asemenea valoare care să își investească averea pentru o pasiune.

Cred că rezultatele pe care le-a reușit au fost răspunsul la toate întrebările…Investiția total privată de la Farul, Baza Sportivă, Academia care stă în spatele multor performanțe, rezultatele obținute cu foarte mulți jucători formați aici m-au determinat să fac acest pas și să vin alături de Gheorghe Hagi. Dacă singur a reușit toate aceste lucruri, să devină de două ori campion având cea mai tânără echipă din Europa, atunci cred că având sprijinul pe care și-l dorește, poate reuși mult mai mult”, a declarat fostul internațional brazilian.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și