Închide meniul

Tudor Băluţă şi Ionuţ Larie, mesaje de mobilizare înainte de Farul – FCSB: „Vom face un meci mare!” / „E o finală, e cireașa de pe tort a carierei”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 mai 2023, 18:55

Reclamă
Tudor Băluţă şi Ionuţ Larie, mesaje de mobilizare înainte de Farul – FCSB: „Vom face un meci mare! / „E o finală, e cireașa de pe tort a carierei

Tudor Băluţă, înainte de Farul - FCSB

Tudor Băluţă, într-un meci pentru Farul/ Hepta

Tudor Băluţă şi Ionuţ Larie au transmis mesaje de mobilizare înainte de Farul – FCSB. Cei doi jucători de la Farul au încredere că echipa lor poate deveni campioană după derby-ul cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tudor Băluţă a spus că vrea titlul la finalul acestui sezon pe care l-a numit cel mai bun din carieră.

Tudor Băluţă şi Ionuţ Larie, mesaje de mobilizare înainte de Farul – FCSB

E ca o finală, un meci în care trebuie să aplicăm tot ce facem la antrenament. Sperăm la final să ieșim campioni. Sunt pregătit de meci, indiferent cât va fi nevoie să joc. Important este să ajut la victoria echipei. Se întâlnesc două echipe bune. Sperăm ca noi să fim mai inspirați, să ne impunem jocul nostru obișnuit.

Sunt nerăbdător să joc. Ar fi extraordinar să încheiem sezonul cu titlul. Mă simt cel mai bine de până acum în carieră. Cifrele mele spun asta. Tocmai de asta m-aș bucura să închei sezonul cu titlul.

Pentru mine ar fi extraordinar, după ce a am avut o pauză de la fotbal. Aș fi mândru. Am încredere că vom face un meci mare. În meciurile de acasă suntem foarte buni, jucăm ofensiv”, a precizat Tudor Băluță într-o conferinţă de presă.

Reclamă

La rândul său, Ionuţ Larie a spus că este pregătit pentru „meciul carierei” sale.

Munca noastră de un an de zile va sta în acest meci, este ca o finală pentru noi, sperăm să ne facem jocul nostru și suporterii fericiți cu câștigarea titlului. Denis (n.r. Alibec) este un jucător important, dar eu sper ca cei care vor intra, să o facă la fel de bine.

După ce în tinerețe am avut necazul de a retrograda cu Farul, acum sunt la un pas de a câștiga titlul. Pot spune că e cireașa de pe tort a carierei.
Vom avea un duel cu toți atacanții lor. Sperăm să facem un joc bun defensiv, dar mai ales ofensiv. Ca să câștigi cu FCSB, trebuie să marchezi.
Oriunde aș merge în oraș, toată lumea ne strigă. Nu am mai trăit așa ceva. Am emoții acum și probabil înainte de meci”, a spus şi Ionuț Larie.

Reclamă 4 / 0/3

Întrebarea care l-a făcut de Gică Hagi să zâmbească, înainte de „finala” Farul – FCSB

Gică Hagi trebuie să se descurce fără golgheterul Denis Alibec în derby-ul cu FCSB. Întrebat dacă are şi alte probleme de lot, „Regele” a început să zâmbească şi a avut o reacţie savuroasă.

Suntem cu toţii mobilizaţi şi speră să obţinem victoria. Suntem conştienţi că va fi foarte greu, pentru că adversarul îşi doreşte acelaşi lucru şi cred că va fi un meci foarte greu.

Eu nu mă uit în spate, ştiu că o să am un meci forte greu. Şi că noi trebuie să fim noi, să atacăm foarte bine, să ştim să desfacem adversarul, cu tranziţie negativă, şi apoi să ne apărăm foarte bine.

Ne pare rău că Alibec nu este cu noi, dar trebuie să ne adaptăm. Aşa e viaţa, trebuie să te adaptezi la prezent, la ce ai. Sper să fiu inspirat în alegeri pentru că îmi asum deciziile. (Reporter: În afară de Alibec cine mai lipseşte?) Nimeni, sper. Mai e o zi (n.r. a început să zâmbească). Mai e o zi, nu ştiu, se poate întâmpla. Ceilalţi, care au avut probleme, au revenit. S-au antrenat puţin, dar vom vedea. Nu sunt încă 100%, veţi vedea la meci„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și