Închide meniul

Tudorel Stoica, acuze la adresa lui Darius Olaru: „Mi se pare o atitudine falsă!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 9 martie 2023, 21:46

Tudorel Stoica, acuze la adresa lui Darius Olaru: Mi se pare o atitudine falsă!”

Scoţienii îl regretă pe Darius Olaru

Darius Olaru, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Tudorel Stoica a lansat acuze la adresa lui Darius Olaru! Fostul fotbalist al Stelei a criticat vedeta FCSB-ului, după ce a fost surprinsă plângând în timpul partidei cu FC Voluntari, câștigată de roș-albaștri cu scorul de 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei FC Voluntari – FCSB, 1-2, care a contat pentru etapa a 25-a a Ligii 1, Darius Olaru a izbucnit în lacrimi, din cauza unei suspendări.

Tudorel Stoica, acuze la adresa lui Darius Olaru

Tudorel Stoica a vorbit în termeni duri despre Darius Olaru, considerând că gestul fotbalistului de la FCSB, de a plânge la finalul partidei cu FC Voluntari, a fost unul fals.

„Mi se pare o atitudine falsă (n.r. a lui Darius Olaru). Nu știu dacă în timpul meciurilor mai ai în cap când ai luat un cartonaș galben în campionat, să începi să plângi că nu mai joci etapa următoare. Nu era un meci decisiv.

Este o mândrie să fii căpitanul unei echipe. Eu am zis să fiu mai ieșit din comun să port banderola pe dreapta dacă toată lumea o purta pe stânga, dar nu asta era important. Important a fost faptul că am avut o echipă extraordinară, cu jucători deosebiți și că am reușit să facem o performanță deosebită în primul rând pentru noi, în al doilea rând pentru fotbalul românesc și pentru spectatori”, a declarat Tudorel Stoica, pentru fanatik.ro.

Reclamă

FCSB, învinsă de UTA Arad

FCSB a fost învinsă de UTA Arad, 1-3, în ultima etapă de campionat. Pentru UTA, au marcat Tamm (autogol), Postolachi și Ubbink, în timp ce unicul gol al FCSB-ului a fost semnat de Coman.

„Nu are cum să crească nivelul campionatului cu astfel de terenuri!

Au fost multe surprize în această etapă, din păcate și pentru noi a fost o surpriză neplăcută. Am luat golurile destul de ușor, n-am reușit să ne revenim. UTA a reușit să se adapteze, terenul a fost foarte prost, nu are cum să crească nivelul campionatului cu astfel de terenuri.

Reclamă 4 / 0/3

Dar nu trebuie să găsim scuze, băieții trebuie să treacă repede peste această înfrângere. E clar și că starea terenului a contat, dar acum nu știu dacă ar fi ok să ne găsim scuze.

(Reporter – Au contat și ultimele evenimente cu Leo Strizu și Mihai Pintilii?) Nu cred că contează. Băieții toată săptămâna s-au pregătit bine. Îmi doresc ca și săptămâna viitoare să facă la fel și sunt sigur că va veni victoria.

Orice meci e greu, dar echipa e bine să aibă un moral ridicat. Acolo e punctul de plecare și cu siguranță va veni un rezultat bun. Tot eu voi sta (n.r. pe banca FCSB-ului, în meciul cu Sepsi)”a declarat Lucian Filip, după UTA – FCSB 3-1, potrivit digisport.ro.

Mihai Stoica a anunțat când revine Billel Omrani, după accidentarea suferită în FCSB – Petrolul 4-1

Mihai Stoica susține că Billel Omrani este pe drumul cel bun și că va fi apt de joc la începutul play-off-ului.

„Nouă nu ne-a ieşit jocul cu UTA, pentru că ne-au lipsit Compagno şi Omrani. Compagno a fost o mare pierdere pentru noi. 

Omrani are o întindere pe care a suferit-o în meciul cu Petrolul. A vrut să arate în 20 de minute cât alţii în 90 şi s-a accidentat. 

S-a schimbat în bine, e pe drumul ce bun. Vrea să demonstreze şi e foarte serios. S-a accidentat şi stă cam trei, patru săptămâni. La începutul play-off-ului o să fie”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și