Închide meniul

Dan Petrescu și-a desființat jucătorii după U Cluj – CFR Cluj 1-1: „De mult nu i-am mai certat așa! Voiam să fac 8 schimbări la pauză!”

Cosmin Cioboată Publicat: 20 octombrie 2022, 23:30

Reclamă
Dan Petrescu și-a desființat jucătorii după U Cluj – CFR Cluj 1-1: „De mult nu i-am mai certat așa! Voiam să fac 8 schimbări la pauză!

Dan Petrescu, după "şocul" Farul - Botoşani 8-0

Dan Petrescu, la conferinţa de presă / Antena Sport

Dan Petrescu și-a desființat jucătorii după partida U Cluj – CFR Cluj 1-1, din Cupa României. Antrenorul campioanei nu și-a menajat elevii, chiar dacă mulți dintre ei n-aveau meciuri în picioare. „Bursucul” se aștepta să vadă o altă prestație din partea echipei și a dezvăluit că i-a certat ca niciodată la pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrescu a aliniat un prim „11” alcătuit din multe rezerve la derby-ul cu U Cluj. „Bursucul” a fost complet dezamăgit de jocul echipei și și-ar fi dorit să facă 8 schimbări la pauză.

Dan Petrescu și-a desființat jucătorii după U Cluj – CFR Cluj 1-1

„Nu sunt mulțumit de prestația jucătorilor. Cred că principalul motiv este că n-au meciuri în picioare și n-au ritm. Nu știu dacă s-a salvat cineva astăzi. Chiar dacă băteam. Nu a fost ce trebuie echipa. Primele 5 minute au fost bune, restul au fost dezastru. Mult prea multe ocazii și-au creat adversarii, iar noi prea puține. Chiar dacă sunt jucători care au jucat mai puțin, voiam să arate mai multe. M-au surprins jucătorii mei, ai lor știam că își vor da viața.

A fost un meci slab, iar rezultatul nu știu dacă ne ajută la ceva. În această competiție trebuie să câștigi toate meciurile ca să te califici. Nici cu 0-0 nu eram mulțumit. Prea multe ocazii și-au creat adversarii. Singura scuză e că jucătorii n-au meciuri în picioare. E greu să faci o echipă cu jucători care nu joacă. Am sperat degeaba. Nu poți să spui că n-au vrut. Dar, neavând ritm, n-au putut.

De mult n-am mai certat echipa așa, sincer (n.r. – în vestiar, la pauză). Eram într-un moment bun. Singurul lucru bun e că suntem într-o serie pozitivă, că n-am pierdut. Sper ca în următorul meci să nu mă mai dezamăgească. Am vrut să fac 8 schimbări la pauză, dar n-aveam cum. Și următorul meci cred că va fi închis și poate cine va marca primul, va câștiga”, a declarat Dan Petrescu, potrivit Digisport.

Reclamă

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 2, prin Daniel Bîrligea. Campioana a plecat de pe Cluj Arena cu un singur punct, după ce Roger și-a trimis mingea în proprie poartă în minutul 64.

Echipa de start a CFR-ului în meciul cu U Cluj:

Ce au spus Andrei Burcă și Daniel Bîrligea, după U Cluj – CFR Cluj 1-1

A fost primul duel dintre U Cluj și CFR Cluj, după o așteptare de 7 ani. Cele două rivale din Ardeal se vor întâlni din nou duminică, în Liga 1, tot pe Cluj Arena.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul partidei de astăzi, Andrei Burcă și Daniel Bîrligea, marcatorul trupei lui Dan Petrescu, au declarat că sunt cu gândul deja la meciul din campionat.

„A fost un meci disputat, între două echipe din Cluj Napoca. Orgoliul a fost mare. Consider că rezultatul este meritat. Cred că la noi s-a simţit lipsa ritmului, mulţi jucători noi, alţii au fost la debutul pentru CFR Cluj. S-a simţit asta. Suntem bucuroşi că nu am pierdut.

Aşa am vorbit pentru partida aceasta, s-au făcut două echipe. Au venit şi şi-au dat viaţa jucătorii. Ţin să felicit suporterii”, a declarat Andrei Burcă, la Digi Sport.

„A fost un meci greu. Un derby care se aşteaptă de mult. Dă moral ambelor echipe pentru meciul de duminică, dar nu pentru mine, că eu voiam victoria. Nu am vorbit cu Dan Petrescu, vorbim mâine să pregătim meciul de duminică.

La pauză a fost foarte supărat. Duminică este un meci de campionat, o să fie mult mai greu, cele trei puncte sunt foarte importante şi pentru noi şi pentru ei”, a declarat Daniel Bîrligea.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și