Închide meniul

Alex Chipciu s-a prăbuşit emoţional după U Cluj – CFR Cluj 3-4: „O să ajung la demenţă, la Alzheimer”. A vorbit despre retragere

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 august 2023, 0:17

Reclamă
Alex Chipciu s-a prăbuşit emoţional după U Cluj – CFR Cluj 3-4: „O să ajung la demenţă, la Alzheimer. A vorbit despre retragere

Antrenorul român care l-a impresionat pe Alexandru Chipciu

Alexandru Chipciu, în timpul unui meci la U Cluj/ Profimedia

Alex Chipciu s-a prăbuşit emoţional după derby-ul U Cluj – CFR Cluj, scor 3-4, din etapa a 6-a a Ligii 1. Jucătorul „Şepcilor Roşii” a răbufnit la finalul confruntării pierdute chiar în faţa fostei sale echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj a condus cu 2-0, dar nu a smuls nici măcar un punct pe Cluj Arena. Chipciu i-a pasat decisiv lui Ianis Stoica, în minutul 38. La final, mijlocaşul în vârstă de 34 de ani a avut un discurs fără precedent şi a anunţat că ia în calcul să se retragă.

Alex Chipciu s-a prăbuşit emoţional după U Cluj – CFR Cluj 3-4

Alex Chipciu a răbufnit şi a spus că nu mai rezistă la un astfel de meci. Va discuta cu soţia lui pentru a lua cea mai bună decizie.

Pentru mine n-a fost frumos meciul. Mă gândeam cu toată seriozitatea o să ajung la demenţă, la Alzheimer, e greu tare să mai joc fotbal, 100% o să vorbesc cu nevasta. E greu să mai joc, ţip încontinuu. Dacă nu avem apărare ajungem la retrogradare. Individual trebuie să ne asumăm mai mult. Sincer aşa o iau razna, risc să fac ceva cu sănătatea, fără caterincă acum„, a spus Alex Chipciu la orangesport.ro.

Când pierzi 3-4 ceva nu a mers clar. Prima repriză am dominat-o clar, nu am avut mai multă inspiraţie în faţa porţii. Dacă scorul era un pic mai mare în prima repriză nu se supăra nimeni. Am intrat în repriza a doua cam timoraţi, nu înţeleg de ce. Toată lumea spune că avem jucători experimentaţi.

Reclamă

Am cedat un pic mijlocul terenului, au venit peste noi. Ne-am văzut egalaţi, însă pe final am mai primit un gol. Am avut şi noi ocaziile noastre, asta este din păcate pentru noi. Dezamăgire mare pentru că jocul cred că a fost plăcut. Noi am ratat mai mult, ei ce au avut, au dat. Ţin să le mulţumesc suporterilor, au fost fantastici. E altceva, stadion frumos, multă lume„, a declarat şi Toni Petrea.

Scenografie de senzaţie a fanilor lui U Cluj în derby-ul cu CFR Cluj!

A fost o scenografie de senzaţie a fanilor lui U Cluj, în derby-ul cu CFR Cluj din etapa a 6-a a Ligii 1. Fanii „Şepcilor Roşii” au luat cu asalt Cluj Arena pentru confruntarea cu marea rivală din oraş.

Cu o rivalitate în prima ligă care datează din 1947, fanii lui U Cluj au pregătit un moment special pentru duelul cu feroviarii. Fără victorie în ultimele trei meciuri directe, jucătorii antrenaţi de Toni Petrea au intrat pe teren într-o atmosferă cu adevărat spectaculoasă.

Reclamă 4 / 0/3

În tribuna a 2-a a fost afişată o scenografie de fanii echipei gazdă. A fost afişat un „U” de culoare roşie, încadrat în culorile clbului, alb şi negru.

U Cluj nu a avut startul de campionat la care visa. A obţinut o singură victorie în primele cinci partide din Liga 1. A învins-o pe FC U Craiova 1948 (4-3), dar a cedat pe teren propriu cu Rapid (0-3). A avut şi trei remize, toate cu acelaşi scor, 1-1, cu Petrolul, Dinamo şi Oţelul.

U Cluj, învins de CFR Cluj în derby-ul din etapa a 6-a din Liga 1

Universitatea Cluj a avut o primă repriză excelentă, în timp ce echipa lui Andrea Mandorlini s-a bazat, în primul rând, pe portarul Răzvan Sava. Universitatea a deschis prin Ianis Stoica – în minutul 10, la o pasă primită, în careu, de la Oancea. Şepcile Roşii au majorat diferenţa de pe tabelă în minutul 39, la pătrunderea lui Chipciu, care i-a oderit un assist lui Ianis Stoica, şi acesta a reuşit dubla. La ultima fază a primei reprize, Otele a înscris pentru CFR şi la pauză a fost 2-1 pentru Universitatea.

Partea secundă a arătat o altă faţă a elevilor lui Mandorlini. În minutul 56 Otele a şutat în bară, balonul a mers pe linia porţii lovind şi cealaltă bară apoi a ricoşat în teren de unde Avounou l-a trimis în plasă. După trei minute Otele a ajuns singur cu portarul Iliev, însă s-a complicat şi nu a putut marca. În minutul 68 a înscris Ajeti, din pasa lui Otele şi CFR prelua conducerea cu 3-2. Dan Nistor a egalat din penalti, în minutul 78, după ce Ianis Stoica fusese faultat în careu de Kresic, însă CFR a făcut 4-3 în minutul 82, prin Jefte Betancor. Chiar dacă partida a fost prelungită cu 14 minute, Universitatea nu a mai reuşit să egaleze şi CFR s-a impus cu 4-3.

În clasament, CFR este pe locul 4, cu 10 puncte, iar Universitatea se află pe locul 12, cu 6 puncte.

U CLUJ: P. Iliev – D. Oancea (R. Dimitrov 79), Piţian, G. Miron (I. Filip 64), B. Mitrea, Vătăjelu (Tescan 79) – Nistor, Bic (Popadiuc 88), Chipciu – I. Stoica, D. Popa. ANTRENOR: Anton Petrea

CFR CLUJ: R. Sava – Mogoş, Ajeti, Kresic – E. Krasniqi, Avounou (Konoplyanka 86), Tachtsidis (R. Filip 90), Muhar, Camora – Bîrligea (Jefte Betancor 86), Otele (Morgan 85). ANTRENOR: Andrea Mandorlini

Reclamă

Cartonaşe galbene: R. Dimitrov 90+2, Chipciu 90+14 / Andrea Mandorlini 74, Kresic 75, Jefte Betancor 83, R. Sava 90+2

Arbitri: Sebastian Colţescu – Mircea Orbuleţ, Adrian Popescu – George Găman

Arbitri VAR: Andrei Chivulete – Andrei Constantinescu

Observator: Octavian Şovre

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și