Închide meniul

„M-a lovit! Noroc că sunt de la țară!” Dan Nistor, implicat într-un scandal uluitor după Hermannstadt – U Cluj 1-1

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 7 aprilie 2024, 18:09

„M-a lovit! Noroc că sunt de la țară! Dan Nistor, implicat într-un scandal uluitor după Hermannstadt – U Cluj 1-1

Dan Nistor a fost implicat într-un scandal uluitor după Hermannstadt - U Cluj 1-1

Dan Nistor / Profimedia

Dan Nistor a fost implicat într-un scandal uluitor după Hermannstadt – U Cluj 1-1. Veteranul echipei lui Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit totul, la interviul de la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Hermannstadt și U Cluj a contat pentru etapa a 3-a din playout-ul Ligii 1. Cele două formații s-au încurcat reciproc, iar UTA lui Mircea Rednic este acum lider, cu 27 de puncte.

Dan Nistor, implicat într-un scandal uluitor după Hermannstadt – U Cluj 1-1

Jucătorul de la U Cluj a dezvăluit că a avut un conflict cu un steward, după finalul partidei de la Sibiu. Dan Nistor a spus că a dorit să își ia fiul pe teren, pentru a saluta galeria, însă a fost lovit de omul din staff-ul arenei.

La momentul respectiv, colegii lui Nistor l-au calmat cu greu, dar la interviu a dezvăluit că îi urează „sănătate” respectivului steward.

„Eu am vrut să-mi iau băiatul pe teren, să salutăm galeria. Un domn care putea să-mi fie tată m-a lovit! Aşa a decis dânsul. Dacă dânsul are o insignă la gât, a crezut că i se permite totul, dar eu îi urez sănătate. E doar un copil care a vrut şi el să salute galeria. Trebuie să le facem bucuria aceasta copiilor. Voia şi el să intre pe teren, atâta tot.

Reclamă

Domnul m-a lovit, asta e. Probabil a vrut să mă împingă, dar m-a lovit. Noroc că sunt de la ţară şi sunt puternic, nu am păţit nimic. Îi doresc sănătate pe această cale, sper să ne revedem la anul şi să nu mai existe scandal, eu doar am vrut să-mi duc copilul pe teren”, a spus Dan Nistor, la orangesport.ro.

Alex Chipciu a răbufnit după scandalul de la finalul meciului cu Hermannstadt

Alex Chipciu a răbufnit după scandalul de la finalul meciului cu Hermannstadt. Cele două tabere au fost implcate într-o bătaie imediat după ce Daniel Popa a marcat un gol fabulos.

”La final? S-au umflat mușchii pe un angajat de la FC Hermannstadt, care a fost la CFR Cluj. Nu vreau să mai zic nimic. I-am dat atenție. M-a înjurat când am trecut pe lângă bancă. Mi s-a părut incredibil. Probabil s-a pompat puțin la sală și s-au umflat mușchii pe el.

Reclamă 4 / 0/3

Am vorbit apoi cu Dani Coman și mi-a zis că m-am bucurat ostentativ. M-am bucurat pentru că au fost multe trageri de timp. Orice fault era doar la ei, pentru noi nu era. Am stat șase minute și s-a jucat unul. Normal că mă enervez!

În fine. Ăsta e fotbalul. Băiatul ăsta care m-a înjurat să își antreneze și creierul nu doar mușchii!”, a spus Alexandru Chipciu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și