Închide meniul

U Cluj – Rapid 0-0! Pas greşit făcut de echipa lui Adrian Mutu! Giuleştenii s-au înnămolit pe Cluj Arena

Viviana Moraru Publicat: 27 ianuarie 2023, 22:10

U Cluj – Rapid 0-0! Pas greşit făcut de echipa lui Adrian Mutu! Giuleştenii s-au înnămolit pe Cluj Arena

U Cluj - Rapid 0-0

Duel în partida dintre Rapid şi U Cluj/ Hepta

  • U Cluj – Rapid 0-0
  • Giuleştenii, pas greşit în Ardeal

U Cluj – Rapid 0-0. Partida din etapa a 23-a din Liga 1 a fost în format live score, pe AS.ro. Giuleştenii au făcut un pas greşit pe terenul trupei lui Ioan Ovidiu Sabău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a acumulat 42 de puncte, după remiza de pe terenul celor de la U Cluj. Giuleştenii au urcat peste FCSB în clasament, însă rivalii roş-albaştrii se pot distanţa la două puncte, în cazul unei victorii cu Farul.

U Cluj – Rapid 0-0

Final! U Cluj – Rapid 0-0! Partida s-a disputat pe un gazon puternic afectat de condiţiile meteo neprielnice din ultima perioadă. Meciul a fost unul lipsit de ocazii, iar giuleştenii pleacă doar cu un punct din Ardeal.

Reclamă

Min. 1: Începe partida!

Echipele de start: 

Reclamă

U CLUJ: Iliev – Fl. Ilie, Miron, Simion – Vlădoiu, Bic, Remacle, Oancea – Chipciu, Stoica, Fulop
REZERVE: Gorcea, Ispas, Pițian, Trif, Pires, Filip, Haită, Gomes, Bălan
ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău

RAPID: Moldovan – Onea, Săpunaru, Iacob, Junior Morais – Pănoiu, Kait, Albu – Emmers, Dugandzic, Ioniță
REZERVE: Drăghia, Crepulja, Ignat, Ștefan, Ciobanu, Crivac, Sefer, Costache, Luckassen
ABSENT: Papeau (accidentat)
ANTRENOR: Adrian Mutu

Rapid vine după o victorie categorică, obţinută în prima rundă din 2023. Trupa lui Adi Mutu s-a impus cu 3-0 în partida cu Sepsi, de pe teren prorpiu, toate cele trei goluri fiind marcate de Marko Dugandzic.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid are în prezent 41 de puncte, acumulate după 22 de runde. Giuleştenii sunt pe locul patru, la egalitate cu FCSB, şi la şase puncte distanţă de primul loc, ocupat de CFR Cluj.

De cealaltă parte, U Cluj a debutat şi ea cu dreptul în noul an. Sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău, clujenii s-au impus în partida cu Voluntari, scor 2-1.

Rapid, asaltată cu procese de foștii jucători

Rapid continuă să fie asaltată cu procese de foștii jucători! Alți doi ex-giuleșteni își cer banii din perioada petrecută la club, înainte ca acesta să intre în faliment. Este vorba despre Tibi Bălan și Alexandru Păcurar, ale căror cazuri vor fi ascultate la începutul lunii februarie.

Cei doi foști fotbaliști își cer în instanță salariile neprimite în perioada în care au evoluat pentru Rapid. Tibi Bălan și Alexandru Păcurar au fost colegi la formația giuleșteană în sezonul 2013/2014, dar n-au bifat foarte multe apariții.

Tibi Bălan, cel care a evoluat la Rapid în trei perioade diferite, a anunțat că a plătit peste 10.000 de lei pentru a deschide un nou proces împotriva giuleștenilor. El a mai încercat în trecut să-și recupereze banii, însă a fost în zadar deoarece societatea a intrat în faliment.

Acum, când Rapid a revenit în topul fotbalului românesc, Tibi Bălan își caută din nou dreptatea în instanță.

Fostul mijlocaș le-a transmis suporterilor giuleșteni să nu fie supărați, deoarece el vrea doar să-și recupereze banii „pentru care am muncit”.

Reclamă

„E normal. Am stat un an atunci în București fără niciun ban. Nu a fost ușor. Eu chiar am renunțat la 50.000 de euro pentru că aveau problemele financiare.

Și acum m-a costat peste 10.000 de lei să deschid procesul. Oricum și eu și Păcurar nu avem sume mari cum au avut jucătorii străini. Pot să termine repede cu noi dacă vor. Normal că m-am consultat și cu Păcurar. E prietenul meu cel mai bun, am jucat atâta împreună, avem același avocat și e cu mine aici la Cluj.

Suporterii nu ar trebui să fie supărați pentru că nu e vorba de o sumă mare nici la mine, nici la Păcurar. Sunt banii mei, am muncit pentru ei, nu i-am furat”, a declarat Tibi Bălan, potrivit fanatik.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A