Închide meniul

U Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Oltenii lui Laszlo Balint, un nou pas greşit în Superliga! A doua remiză consecutivă pentru ambele echipe

Viviana Moraru Publicat: 24 iulie 2022, 18:30 / Actualizat: 24 iulie 2022, 20:28

Reclamă
U Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Oltenii lui Laszlo Balint, un nou pas greşit în Superliga! A doua remiză consecutivă pentru ambele echipe

Jucătorii lui U Cluj, în timpul unei partide/ Profimedia

U Cluj a remizat cu Universitatea Craiova, scor 1-1, în etapa a doua de Superliga. Meciul a putut fi urmărit în format live score, pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj şi Universitatea Craiova rămân fără victorie în Superliga. Atât oltenii, cât şi trupa lui Erik Lincar, au remizat în prima etapă.

U Cluj – Universitatea Craiova 1-1

U Cluj a deschis scorul în partida cu Universitatea Craiova. Ioan Filip a înscris, în debutul partidei, în minutul 6. Ulterior, şi Alex Chipciu a avut o ocazie imensă, pentru a duce scorul la 2-0, însă şutul său a fost respins de către Lazar.

În repriza secundă, Paul Papp egalează pentru Universitatea Craiova. Oltenii obţin doar două remize, după primele două etape din noul sezon de Liga 1.

Min. 65: GOOOL Universitatea Craiova. Paul Papp egalează pentru „olteni”.

Reclamă
Reclamă

Min. 10: Chipciu are o ocazie uriaşă de gol, dar şutul său se duce direct în Lazar.

Min. 6: Ioan Filip deschide scorul cu un şut în forţă, din apropierea porţii.

Min. 1: Începe partida dintre U Cluj şi Universitatea Craiova. Meciul are loc pe arena celor de la Gaz Metan.

Reclamă

Echipele de start:

U Cluj: Gorcea – R. Romeu, Ilie, Ispas, Pârvulescu – Remacle, R. Pires, I. Filip – Chipciu, Ad.Bălan, Ely Fernandes
Antrenor: Erik Lincar

Universitatea Craiova: Lazar – Martic, Papp, Screciu, Vătăjelu – Baiaram, Crețu, Vînă – Cîmpanu, Markovic, Ivan
Antrenor: Laszlo Balint

U Cluj a scos un egal contra FCSB-ului, în prima etapă. Trupa lui Erik Lincar a condus la pauză în confruntarea cu băieţii lui Toni Petrea, după ce Adrian Bălan a înscris pe finalul primei reprize. În partea a doua, Florin Tănase a egalat din penalty.

De cealaltă parte, Universitatea Criova a fost egalată în minutul 87 de Sepsi. Trupa lui Laszlo Balint a avut avantaj de 2-0 din minutul 59, după dubla reuşită de Gustavo. Ulterior, covăsnenii au marcat prin Vitalie Damaşcan şi Nicolae Păun.

Va fi a treia întâlnire dintre cele două, în prima ligă. Primele două au avut loc în 2014 şi 2015, când se impuneau „oltenii” antrenaţi la vremea respectivă de Emil Săndoi.

Sergiu Hanca, tot mai aproape de Universitatea Craiova

Sergiu Hanca, tot mai aproape de Universitatea Craiova. Cracovia îi caută deja înlocuitor internaționalului român, care e la un pas de întoarcerea în România după 3 ani și jumătate.

În vârstă de 30 de ani, Sergiu Hanca evoluează la Cracovia din ianuarie 2019, când a fost transferat de la Dinamo. Românul a adunat 115 partide în tricoul polonezilor, reușind 19 goluri și 20 de assist-uri.

În prezent, Sergiu Hanca e cotat la un milion de euro. Contractul său cu Cracovia era scadent până în 2025, dar polonezii au convenit să-l lase să plece. Aceștia nu se așteptau ca fotbalistul român să revină în România.

”Nu ne așteptam să plece. Vrem să-i găsim înlocuitor, dar trebuie să fie un jucător de valoare”, a transmis antrenorul Jacek Zielinski, citat de sport.lovekrakow.pl.

De-a lungul carierei, Hanca a mai evoluat pentru FC Snagov, Bihor Oradea și ASA Târgu Mureș. La naționala României a adunat șapte convocări.

Universitatea Craiova a vrut să-l aducă în această vară și pe Alexandru Mitriță, dar acesta a fost deturnat în ultima clipă de Marius Șumudică, care l-a adus la Al-Raed.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:40

Mercedes recunoaște că i-a „distrus” cursa lui Lewis Hamilton, la Marele Premiu din Singapore! Greșeala menționată de oficiali

14:12

Zeljko Kopic, ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo! Care este starea lui Hakim Abdallah

13:52

Anunţul lui Siyabonga Ngezana, în ziua meciului dintre FCSB şi RFS. Ce mesaj a transmis fundaşul

13:39

Gabriela Ruse, eliminată în primul tur de la China Open! Nu a reușit să treacă de Sijia Wei

13:09

O legendă a Parmei, val de laude pentru Dennis Man! Verdict despre românul care face spectacol în Serie A

12:52

Irina Begu s-a calificat în turul 2 la China Open! Câți bani și-a asigurat, după ce a învins-o pe Ye-Xin Ma

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și