Închide meniul

Sergiu Hanca, tot mai aproape de Universitatea Craiova! Cracovia îi caută deja înlocuitor: ”Nu ne așteptam să plece!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 iulie 2022, 8:27

Sergiu Hanca, tot mai aproape de Universitatea Craiova! Cracovia îi caută deja înlocuitor: ”Nu ne așteptam să plece!”

Sergiu Hanca, într-un interviu pentru Antena Sport

Sergiu Hanca, într-un interviu pentru Antena Sport / as.ro

Sergiu Hanca, tot mai aproape de Universitatea Craiova. Cracovia îi caută deja înlocuitor internaționalului român, care e la un pas de întoarcerea în România după 3 ani și jumătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 30 de ani, Sergiu Hanca evoluează la Cracovia din ianuarie 2019, când a fost transferat de la Dinamo. Românul a adunat 115 partide în tricoul polonezilor, reușind 19 goluri și 20 de assist-uri.

Sergiu Hanca, tot mai aproape de Universitatea Craiova

În prezent, Sergiu Hanca e cotat la un milion de euro. Contractul său cu Cracovia era scadent până în 2025, dar polonezii au convenit să-l lase să plece. Aceștia nu se așteptau ca fotbalistul român să revină în România.

Nu ne așteptam să plece. Vrem să-i găsim înlocuitor, dar trebuie să fie un jucător de valoare”, a transmis antrenorul Jacek Zielinski, citat de sport.lovekrakow.pl.

De-a lungul carierei, Hanca a mai evoluat pentru FC Snagov, Bihor Oradea și ASA Târgu Mureș. La naționala României a adunat șapte convocări.

Reclamă

Universitatea Craiova a vrut să-l aducă în această vară și pe Alexandru Mitriță, dar acesta a fost deturnat în ultima clipă de Marius Șumudică, care l-a adus la Al-Raed.

Rivaldinho, drum liber către Universitatea Craiova

Rivaldinho este tot mai aproape de Universitatea Craiova. Fostul atacant al lui Dinamo s-a despărţit oficial de KS Cracovia, formaţie pentru care a evoluat timp de două sezoane.

Rivaldinho este liber de contract, după ce miercuri, echipa la care a evoluat timp de două sezoane, a oficializat despărţirea de jucător. KS Cracovia a făcut anunţul prin intermediul paginilor oficiale.

Reclamă 4 / 0/3

Brazilianul Rivaldinho, în vârstă de 27 de ani, părăsește cel mai vechi club sportiv din Polonia. Contractul a fost reziliat de comun acord. Rivaldo Vitor Mosca Ferreira Junior ni s-a alăturat în sezonul 2020/2021 de la Viitorul Constanța.

A contribuit la câștigarea Supercupei Poloniei și la accederea în semifinalele Cupei Poloniei. În total, a jucat 51 de meciuri (41 în Ekstraklasa, 6 în Cupa Poloniei și câte un meci în Europa League și Supercupa Poloniei). Rivaldinho, mulțumim pentru tot și mult succes în carieră”, a fost mesajul transmis de cei de la KS Cracovia.

În doi ani petrecuţi la formaţia poloneză, Rivaldinho nu a avut cel mai bun randament, marcând doar trei goluri, în 51 de partide. La KS Cracovia, fiul marelui Rivaldo a fost coleg cu românii Sergiu Hanca şi Cornel Râpă.

Sorin Cârțu nu concepe ca Universitatea Craiova să fie eliminată de Vllaznia

Sorin Cârțu e de părere că Universitatea Craiova nu poate să fie elimintă de Vllaznia în turul 2 preliminar al Conference League. Meciul tur s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Președintele oltenilor se gândește deja la următoarea adversară, Zorya Luhansk.

În sezonul trecut, Universitatea Craiova a fost eliminată în turul 2 preliminar al Conference League de FK Laci, locul 4 din Albania în acel moment. Acum, oltenii dau tot peste un adversar din Albania, Vllaznia.

„Mă aștept să facem un rezultat care să ne permită accederea în următorul tur preliminar. Ne gândim la următorul adversar, Zorya Luhansk. Este foarte important ca în primul meci să faci un rezultat care să îți dea speranțe, pentru calificare. Asta nu înseamnă că dacă te impui în primul meci ești ca și calificat, oricum se joacă în dublă manșă. Meciurile internaționale sunt diferite ca specific față de cele din campionat. În meciurile internaționale se pune mult orgoliu și ambiție, pentru că îți reprezinți țara.

Vllaznia va avea o determinare specifică echipelor din Albania. Nu este un adversar de temut, dar trebuie să respecți orice adversar din cupele europene. Nu mă gândesc la un rezultat negativ. Meciul de joi are corespondent cu partida retur de săptămâna viitoare, până atunci vor exista anumite concluzii”, a spus Sorin Cârțu, conform fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Sergiu Hanca, tot mai aproape de Universitatea Craiova
  • Cracovia îi caută deja înlocuitor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și