Închide meniul

Ultimele detalii despre situația lui Andrea Compagno. Care este starea golgheterului lui FCSB după accidentare

Alexandru Ivan Publicat: 25 februarie 2023, 15:48

Reclamă
Ultimele detalii despre situația lui Andrea Compagno. Care este starea golgheterului lui FCSB după accidentare

Andrea Compagno

Andrea Compagno, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Leo Strizu a oferit ultimele detalii despre situația lui Andrea Compagno. Atacantul italian s-a accidentat săptămâna trecută și a lipsit de la derby-ul cu Universitatea Craiova din etapa precedentă. Antrenorul din acte al roș-albaștrilor susține că italianul este aproape de revenire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Strizu a dezvăluit că Compagno nu a întâmpinat probleme la antrenamente și ar putea să facă parte din lotul lui FCSB pentru partida de duminică cu FC Argeș.

Ultimele detalii despre situația lui Andrea Compagno

„Compagno s-a pregătit bine toată săptămâna, astăzi a terminat antrenamentul, contează cum se simte el. Din ce știu, va fi în lot. E adevărat că lipsește și Cordea, pe durata campionatului avem nevoie de toți jucătorii din lot.

Cred în toți jucătorii noștri, sunt jucători de valoare, ei trebuie să facă în așa fel încât să ne atingem obiectivul”, a spus Leo Strizu, la conferința de presă dinaintea partidei cu FC Argeș.

Partida din Trivale se va juca duminică, de la ora 20:30, și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Andrea Compagno, gogheter-ul FCSB-ului în acest sezon

Andrea Compagno are 14 goluri stagionale, cu unul mai puţin decât Marko Dugandzic de la Rapid. De 9 ori a punctat italianul pentru FCSB, ultima dată în confruntarea pierdută cu Farul, scor 2-3, de la finalul lunii trecute.

1,4 miloane de euro este cota de piaţă a lui Compagno, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Dacă în cazul lui Andrea Compagno planează incertitudinea, Mihai Pintilii e sigur că nu se va putea baza pe Andrei Cordea și David Miculescu la meciul cu FC Argeș.

Reclamă 4 / 0/3

Cei doi sunt suspendați din cauza cumulului de cartonașe galbene. Miculescu și Cordea au primit al 4-lea galben al sezonului în duelul cu Universitatea Craiova.

Leo Strizu şi-a refăcut calculele la titlu. Ce a spus despre Farul şi CFR Cluj

Antrenorul cu licenţă PRO al roş-albaştrilor e convins că Farul îi va da mai multe bătăi de cap decât campioana ultimelor cinci ediţii, CFR Cluj. Jucătorii „Regelui” Hagi sunt singurii care au reuşit să o învingă pe FCSB în 2023. Au plecat victorioşi de pe Arena Naţională, chiar dacă erai conduşi cu 2-1 în minutul 90+4.

Campionatul se va duce în trei echipe, între Farul, noi și CFR. După decizia de la TAS, cred că mi-am schimbat impresia… Farul va fi cea mai dificilă echipă. Ambele echipe au antrenori buni, de calibru, își conduc echipele spre câștigarea campionatului. FCSB are un atu foarte important, are cei mai buni jucători.

Pe noi ne interesează doar jocul nostru, să corectăm greşelile pe care le-am făcut. Să avem o motivaţie în plus, să putem să ducem acest campionat şi play-off-ul şi să îndeplinim ceea ce vrem mai mult, să câştigăm campionatul„, a declarat Leo Strizu la conferinţa de presă.

Farul a acumulat 58 de puncte după 27 de etape. CFR Cluj este pe locul secund, cu 53 de puncte, în timp ce FCSB are 48 de puncte. Atât ardelenii, cât şi roş-albaştrii, încă nu au jucat în această rundă a Ligii 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și