Închide meniul

Andrei Cordea și David Miculescu, suspendați în următorul meci al FCSB-ului! Vești proaste pentru Mihai Pintilii

Cosmin Cioboată Publicat: 19 februarie 2023, 21:52

Reclamă
Andrei Cordea și David Miculescu, suspendați în următorul meci al FCSB-ului! Vești proaste pentru Mihai Pintilii

FCSB şi-a găsit un nou stadion pentru la vară, atunci când Arena Naţională va fi ocupată

Jucătorii de la FCSB, la finalul unui meci pe Arena Naţională / Profimedia

Andrei Cordea și David Miculescu vor fi suspendați în următorul meci al FCSB-ului din Liga 1. Formația roș-albastră va merge în etapa a 27-a pe terenul lui FC Argeș, însă Mihai Pintilii nu se va putea baza pe serviciile lui Cordea și Miculescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi jucători ai vicecampioanei României au fost avertizați cu cartonaș galben în derby-ul cu Universitatea Craiova, disputat în runda cu numărul 26 din Liga 1.

Andrei Cordea și David Miculescu, suspendați în următorul meci al FCSB-ului!

Andrei Cordea și David Miculescu au ajuns la 4 galbene primite în stagiunea curentă din Liga 1 și vor rata următoarea partidă a FCSB-ului, din cauza cumulului de cartonașe.

Cordea a fost avertizat în minutul 32 al meciului cu Universitatea Craiova, de pe Arena Națională. David Miculescu, titularizat în absența lui Andrea Compagno, a văzut și el galbenul din partea centralului Adrian Cojocaru în minutul 60.

Șapte minute mai târziu, Miculescu a fost înlocuit cu Billel Omrani.

Reclamă

Continuă problemele pentru Pintilii, din cauza suspendărilor. La meciul cu oltenii, antrenorul „din umbră” al FCSB-ului nu l-a avut la dispoziție pe Darius Olaru, suspendat tot din cauza cumulului de galbene.

Andrei Cordea a bifat 26 de meciuri în actualul sezon din Liga 1, reușind să înscrie 6 goluri și să ofere 4 assist-uri.

David Miculescu, celălalt jucător pe care Mihai Pintilii nu va putea miza la meciul din Trivale, a adunat 23 de apariții în campionat. Atacantul adus de la UTA Arad a marcat două goluri și a expediat o pasă decisivă în sezonul 2022/2023 din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Leo Strizu, răspuns sincer înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Pintilii a avut această decizie!”

Leo Strizu a oferit un răspuns sincer înainte de derby-ul FCSB – Universitatea Craiova, din etapa a 26-a din Liga 1. Antrenorul din acte al roș-albaștrilor a fost luat la întrebări de reporteri înaintea partidei cu oltenii.

Strizu a fost întrebat cum a fost alcătuit primul „11” al FCSB-ului din meciul cu Universitatea Craiova.

Andrea Compagno a fost lăsat în afara lotului la meciul cu formația din Bănie, din cauza unei accidentări suferite la antrenamentul de vineri.

În locul italianului, în centrul liniei ofensive a FCSB-ului va evolua David Miculescu. Staff-ul tehnic al roș-albaștrior îl mai avea la dispoziție și pe Billel Omrani, dar a preferat să-l lase pe banca de rezerve pe francez.

Echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu Universitatea Craiova:

  • Târnovanu – Sorescu, Cristea, Tamm, Radunovic – Edjouma, Șut, Oct. Popescu – Cordea, Miculescu, Coman

Întrebat despre titularizarea lui David Miculescu în meciul cu Universitatea Craiova, Leo Strizu a explicat că decizia nu i-a aparținut lui, ci lui Mihai Pintilii.

Am încredere mare în Miculescu, cred că de azi va fi un alt Miculescu. Cred că Pintilii a avut această decizie. Mai multe nu aș vrea să spun eu, de ce Miculescu și nu Omrani.

Reclamă

Echipa știe ce trebuie să facă. Evoluțiile lui Șut sunt foarte foarte bune. Ne așteaptă un meci greu, dar trebuie să ținem cont de forma noastră actuală„, a spus Leo Strizu, înainte de FCSB – Universitatea Craiova, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și