Închide meniul

Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite”

Alex Masgras Publicat: 15 aprilie 2024, 12:50

Reclamă
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite

Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: "Am trăit momente cumplite"

Luca Mihai s-a accidentat grav în meciul Dinamo - Poli Iaşi / Profimedia

Cornel Şfaiţer a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, jucătorul lui Poli Iaşi care a suferit o accidentare horror în timpul meciului cu Dinamo. Tânărul de 20 de ani a părăsit pe targă meciul de pe stadionul Arcul de Triumf, după duelul cu Josue Homawoo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luca Mihai a fost transportat de urgenţă la spital, acolo unde medicii îl supun în continuare unor investigaţii. Din nefericire, starea lui Luca Mihai nu este cea mai bună, iar acum se aşteaptă un al doilea CT.

Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite”

Cornel Şfaiţer a dezvăluit că părinţii jucătorului de 20 de ani sunt alături de acesta la spital, cei doi venind tocmai din Germania, special pentru meciul de pe stadionul Arcul de Triumf:

„Luca Mihai va intra la cel de-al doilea CT și vom vedea starea lui. E la Spitalul Elias acum. Vom vedea dacă va fi transferat un al spital. E în stare de somnolență, în tratament. A sângerat și aseară în continuu.

Acum e într-o stare destul de delicată aș putea spune. E pe mâini bune. Toată lumea e preocupată de starea și de sănătatea lui. E sub tratament în momentul de față. La momentul de față nu este bine.

Reclamă
Reclamă 4

Ne dorim să fie copilul bine, sunt și părinții cu el. Au venit special pentru joc din Germania. Am trăit niște momente cumplite. Mama a început să plângă. Îi curgea sânge din ureche de la tâmplă”, a declarat Cornel Şfaiţer, la fanatik.ro.

Cornel Şfaiţer: „Există riscul să rămână cu sechele”

De asemenea, Cornel Şfaiţer a dezvăluit că medicii au transmis că există riscul ca tânărul de 20 de ani să nu mai audă cu o ureche, dar şi că spitalul a reclamat poliţia, deoarece aşa este procedura în cazurile grave:

„Există riscul să rămână cu sechele, să nu mai audă. O să tragem concluziile după cel de-al doilea CT, atunci când vom avea informații mult mai clare. E păcat. E un tânăr de perspectivă și cred că va fi bine.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem încrezători, pentru că e un copil talentat. Părinții au făcut multe sacrificii pentru el. Au fost plecați în Italia, în Germania, tocmai pentru a-i oferi toate condițiile copilului.

Mama lui a fost lângă ambulanță și era disperată. E mai puțin coerent și e normal, pentru că este sub tratament. A fost un șoc pentru noi toți.

Spitalul a reclamat poliția, pentru că este o procedură internă la cazuri dintr-astea grave. Se va demara o anchetă pentru vătămare corporală. Așa mi s-a comunicat”, a mai spus Cornel Şfaiţer.

Recomandări
Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
12:46

Florin Tănase şi Alex Mitriţă ratează EURO 2024! Hattrick-ul lui Mitriţă cu Farul nu l-a convins pe selecţionerul Edi Iordănescu

12:28

„E nevoie de mai mult!” Mesajul lui Edi Iordănescu, înainte de startul pregătirii pentru EURO 2024

12:23

Lotul preliminar al României pentru EURO 2024! Surpriza uriaşă a selecţionerului Edi Iordănescu!

11:57

Sorin Cârţu, atac la conducerea FRF: „Absurditate maximă! Pui un premiant să joace cu un corigent”

11:50

„Ştiu mai multe decât voi!” Carlos Sainz, reacţie clară despre viitorul lui în Formula 1, înainte de Marele Premiu de la Monaco

11:40

Programul complet al Marelui Premiu de la Monaco (24-26 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 15:45

1 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 2 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 3 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 4 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 5 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY
Citește și