Închide meniul

Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite”

Alex Masgras Publicat: 15 aprilie 2024, 12:50

Reclamă
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite

Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: "Am trăit momente cumplite"

Luca Mihai s-a accidentat grav în meciul Dinamo - Poli Iaşi / Profimedia

Cornel Şfaiţer a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, jucătorul lui Poli Iaşi care a suferit o accidentare horror în timpul meciului cu Dinamo. Tânărul de 20 de ani a părăsit pe targă meciul de pe stadionul Arcul de Triumf, după duelul cu Josue Homawoo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luca Mihai a fost transportat de urgenţă la spital, acolo unde medicii îl supun în continuare unor investigaţii. Din nefericire, starea lui Luca Mihai nu este cea mai bună, iar acum se aşteaptă un al doilea CT.

Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite”

Cornel Şfaiţer a dezvăluit că părinţii jucătorului de 20 de ani sunt alături de acesta la spital, cei doi venind tocmai din Germania, special pentru meciul de pe stadionul Arcul de Triumf:

„Luca Mihai va intra la cel de-al doilea CT și vom vedea starea lui. E la Spitalul Elias acum. Vom vedea dacă va fi transferat un al spital. E în stare de somnolență, în tratament. A sângerat și aseară în continuu.

Acum e într-o stare destul de delicată aș putea spune. E pe mâini bune. Toată lumea e preocupată de starea și de sănătatea lui. E sub tratament în momentul de față. La momentul de față nu este bine.

Reclamă

Ne dorim să fie copilul bine, sunt și părinții cu el. Au venit special pentru joc din Germania. Am trăit niște momente cumplite. Mama a început să plângă. Îi curgea sânge din ureche de la tâmplă”, a declarat Cornel Şfaiţer, la fanatik.ro.

Cornel Şfaiţer: „Există riscul să rămână cu sechele”

De asemenea, Cornel Şfaiţer a dezvăluit că medicii au transmis că există riscul ca tânărul de 20 de ani să nu mai audă cu o ureche, dar şi că spitalul a reclamat poliţia, deoarece aşa este procedura în cazurile grave:

„Există riscul să rămână cu sechele, să nu mai audă. O să tragem concluziile după cel de-al doilea CT, atunci când vom avea informații mult mai clare. E păcat. E un tânăr de perspectivă și cred că va fi bine.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem încrezători, pentru că e un copil talentat. Părinții au făcut multe sacrificii pentru el. Au fost plecați în Italia, în Germania, tocmai pentru a-i oferi toate condițiile copilului.

Mama lui a fost lângă ambulanță și era disperată. E mai puțin coerent și e normal, pentru că este sub tratament. A fost un șoc pentru noi toți.

Spitalul a reclamat poliția, pentru că este o procedură internă la cazuri dintr-astea grave. Se va demara o anchetă pentru vătămare corporală. Așa mi s-a comunicat”, a mai spus Cornel Şfaiţer.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și