Închide meniul

Ultrașii FCSB îl așteaptă cu brațele deschise pe Nicolae Dică: ”Va fi primit așa cum merită să fie un mare stelist”

Dan Roșu Publicat: 26 iulie 2022, 9:42

Ultrașii FCSB îl așteaptă cu brațele deschise pe Nicolae Dică: ”Va fi primit așa cum merită să fie un mare stelist”

Reacţia lui Gheorghe Mustaţă după ce FlorineL Coman a fost înjurat de fanii de la FCSB

Gheorghe Mustață e liderul galeriei FCSB / Hepta

  • Nicolae Dică pregătește schimbări la FCSB
  • Dică ar putea debuta cu Saburtalo, în Conference League

Ultrașii de la FCSB îl așteaptă cu brațele deschise pe Nicolae Dică. Antrenorul a anunțat că s-a înțeles, în mare, cu Gigi Becali, iar suporterii speră ca acesta să negocieze avantajos pentru el contractul cu finanțatorul roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe Dică îl așteaptă un debut la FCSB într-un meci decisiv pentru acest sezon, cel cu Saburtalo, din turul 2 preliminar al Conference League. Roș-albaștrii au pierdut meciul tur, 0-1.

Ultrașii de la FCSB îl așteaptă cu brațele deschise pe Nicolae Dică

„Dică va fi primit așa cum merită să fie un mare stelist. Dică a spus mereu că Steaua (n.r. FCSB) este echipa din Liga 1. Pentru ca noi să fim total de partea lui, Dică trebuie să negocieze corect contractul cu Gigi. Altfel, să-și asume.

Reclamă

Acele ieșiri publice (n.r. ale lui Gigi Becali) pot dauna unor tineri de 20 și ceva de ani. Îi poate critica în privat, nu la televizor. Pentru noi, Dică e un mare stelist. Este memorabil comentariul cu golul lui de la Kiev, în Champions League.

Pentru Peluza Nord, meciul de joi (n.r. FCSB-Saburtalo) este de totul sau nimic. Jucătorii trebuie să treacă examenul. Liniștea depinde de jocul din Conference. Dacă vor suferi o nouă umilință nu cred că voi mai putea ține suporterii alături de mine, în peluză. Să ne arate că sunt fotbaliști, că de jucători suntem sătui. Dacă nu se califică joi, să se lase de acest sport. Nu au ce căuta la această echipă”, a declarat Gheorghe Mustaţă la Realitatea Sportivă.

Reclamă

Nicolae Dică pregătește două schimbări uriașe după revenirea la FCSB

Nicolae Dică pregătește două schimbări uriașe după revenirea la FCSB. Astfel, înainte să semneze, el are un mesaj clar pentru Gigi Becali, cel care e obișnuit să le facă pe toate la echipa vicecampioană.

Dică a anunțat din start că nu este de acord cu ideea de a face 4 schimbări la pauză, după modelul lui Becali în meciul cu Rapid (0-2). Pe de altă parte, antrenorul vrea să îl folosească pe Octavian Popescu pe altă poziție.

”Niciodată (n.r. – nu e de acord cu 4 schimbări la pauză)! Vom vedea, dacă eu voi merge acolo, în timp vom vedea dacă se vor face aceste schimbări. Eu aşa îl văd (n.r. – pe Octavian Popescu), inter, în zona centrală”, a spus Dică, citat de orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Rămâne de văzut dacă la al doilea mandat Dică va reuși să se impună în fața lui Gigi Becali, atunci când vine vorba de alcătuirea primului 11 sau de schimbările din timpul partidelor.

Dică a trăit pe pielea lui o colaborare cu Gigi Becali. A mai pregătit-o pe FCSB timp de un an şi jumătate, între iunie 2017 şi decembrie 2018. A stat pe banca echipei lui Gigi Becali în 81 de partide, obţinând 46 de victorii, 19 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF