Închide meniul

Ultrașii FCSB, ultimatum pentru jucători înaintea derby-ului cu Rapid: „Stop! S-a terminat! Să meargă la Palat în coloană!”

Cosmin Cioboată Publicat: 5 noiembrie 2022, 10:30

Ultrașii FCSB, ultimatum pentru jucători înaintea derby-ului cu Rapid: „Stop! S-a terminat! Să meargă la Palat în coloană!

Reacţia ultraşilor FCSB după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea antrenor pe dinamovistul Liviu Ciobotariu

Gheorghe Mustaţă, în timpul unui meci / Hepta

  • Ultrașii FCSB, ultimatum pentru jucători înaintea derby-ului cu Rapid
  • Anunțul făcut de Gheorghe Mustață

Ultrașii FCSB au trimis un ultimatum pentru jucători înaintea derby-ului cu Rapid. Gheorghe Mustață, liderul galeriei roș-albaștrilor, a anunțat că meciul de duminică va fi ultimul la care fotbaliștii lui Gigi Becali se vor mai bucura de susținerea lor, dacă nu vor reuși un joc bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii FCSB-ului s-au săturat de prestațiile slabe ale favoriților. Roș-albaștrii au fost eliminați din Conference League, după mai multe înfrângeri umilitoare, iar în campionat se află în zona play-out-ului, abia pe locul 7.

Ultrașii FCSB, ultimatum pentru jucători înaintea derby-ului cu Rapid

Pentru vicecampioana României urmează duelul „de foc” cu Rapid, din etapa a 17-a a Ligii 1. Liderul Peluzei Nord Steaua a tras un semnal de alarmă uriaș înaintea derby-ului de pe Arena Națională.

Reclamă

Gheorghe Mustață îi dă dreptate lui Gigi Becali, în legătură cu sumele uriașe investite în transferurile și salariile jucătorilor.

„Băieţii ar trebui să îşi dea seama ce se întâmplă. Să meargă la Palat în coloană şi să spună: “reduceri de salariu”. Demonstrează că eşti fotbalist!

Reclamă

Suntem alături de echipă, îi încurajăm. Am vrut să le demonstrăm că suntem alături de ei. Sperăm ca ei să înţeleagă că după meciul cu Rapid nu ştiu ce şansă mai au cu noi, galeria.

Oamenii ajung la saturaţie. Am trecut cu vederea multe, dar gata. Stop! S-a terminat! Sper să meargă pe drumul drept că nu se mai poate. Cred că şi Gigi Becali a ajuns la saturaţie.

Dacă Gigi nu băga bani în echipă şi nu aducea jucători, atunci puteam să spunem ‘Băi, frate, n-ai făcut transferuri, n-ai făcut nimic’. Atâta timp cât a dat 1,7 milioane de euro şi nu poţi să faci o preluare, nu poţi să spui că eşti fotbalist. Haideţi să vedem şi realitatea. Nu mai avem fotbaliști”, a declarat Gheorghe Mustață, pentru Fanatik.

Reclamă 4 / 0/3

Cum va alege Gigi Becali noul antrenor de la FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit cum va alege Gigi Becali noul antrenor de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor se află în căutarea unui nou tehnician, după plecarea lui Nicolae Dică. MM a dat din casă și a explicat în funcție de ce criteriu va lua decizia finală latifundiarul din Pipera.

Managerul general de la FCSB a precizat că, la ora actuală, pe Gigi Becali îl interesează mai mult decât orice ca echipa să aibă posesia mingii în mod categoric. Prin urmare, finanțatorul vicecampioanei vrea să aducă pe bancă un antrenor care să transforme echipa într-o „mașinărie” de pase.

„Gigi, când a venit Zenga, nu era mulțumit. Făceam rezultate, dar nu era mulțumit. Știu ce spun! Noi jucam simplu atunci. D-aia a și plecat. Gigi are o chestie. El zice: ‘posesie, posesie, posesie!’, dar la ce mod? Adică, atunci când e mingea la mine, nu am probleme.

Gigi vrea altceva. Dacă ești în avantaj, să nu faci ce facem noi. Noi ne speriem. Ne-am speriat și la Petrolul, și cu Piteștiul, tot timpul am avut probleme. Anul trecut nu aveam problemele astea. Gigi vrea să rămână mingea la tine după ce ai marcat”, a spus Mihai Stoica, pentru Orangesport.

Ilie Poenaru, Liviu Ciobotariu, Eugen Neagoe și Andre Prepeliță sunt antrenorii care s-au aflat pe lista lui Gigi Becali, după despărțirea de Nicolae Dică. La ora actuală, banca tehnică a FCSB-ului este ocupată de interimarul Mihai Pintilii.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!