Închide meniul

Ultrașii lui Dinamo, atac frontal la Andrei Nicolescu. Ultimatum pentru conducere: „Marți 13 e ziua decisivă!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 9 februarie 2024, 15:23

Ultrașii lui Dinamo, atac frontal la Andrei Nicolescu. Ultimatum pentru conducere: Marți 13 e ziua decisivă!”

Ultrașii lui Dinamo au lansat un atac frontal la adresa lui Andrei Nicolescu

Fanii lui Dinamo / Profimedia

Ultrașii lui Dinamo au lansat un atac frontal laAndrei Nicolescu! Suporterii din Peluza Cătălin Hîldan sunt nemulțumiți de motul în care administratorul special și conducerea au gestionat situația de la echipa din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se află într-o criză deplină de la revenirea în Liga 1. „Câinii” sunt pe ultimul loc, cu doar 16 puncte obținute după cele 24 de partide jucate. De asemenea, echipa din Ștefan cel Mare este prima formație care nu mai are nicio șansă matematică de a prinde play-off-ul.

Ultrașii lui Dinamo, atac frontal la Andrei Nicolescu

Suporterii echipei din Ștefan cel Mare au anunțat faptul că își doresc transferuri pentru ca echipa să se salveze de la retrogradare. În caz contrar, suporterii din Peluza Cătălin Hîldan au cerut ca Andrei Nicolescu și ceilalți șefi ai clubului să plece de la echipă.

De asemenea, ultrașii „câinilor” s-au legat de faptul că administratorul special al echipei a fost plecat, recent, într-o vacanță exotică, în loc să se ocupe de problemele clubului.

”MARȚI 13

Reclamă

E ziua decisivă pentru Dinamo și pentru Andrei Nicolescu. Ori aduce jucătorii de care avem nevoie pentru salvarea de la retrogradare, ori va trebui să lase pe altcineva în locul lui.

A plecat în Mexic exact când era nevoie să fie în club pentru a rezolva problemele urgente. În loc să caute jucători, a adus un mexican, care a dovedit, prin postările de pe profilul personal, că urăște Dinamo din toți rărunchii. Și nu l-a pus în orice funcție, ci l-a uns responsabil cu ordinea și siguranța în club. Așa am ajuns?

Plecarea lui nu depinde de transferuri, ci de lucruri care sunt deja demonstrate și arată o totală nepotrivire de caracter. În schimb, rămânerea lui Nicolescu depinde de transferurile pe care le așteptăm, numărând zilele până marți”

Reclamă 4 / 0/3

Peluza Cătălin Hîldan: „Trebuie să știe că nu are ce căuta la Dinamo”

„O eventuală retrogradare ne-ar costa mai mult decât câteva transferuri de valoare. Dacă cineva își permite mai degrabă retrogradarea decât întărirea echipei, trebuie să știe de pe acum că n-are ce căuta la Dinamo. Așteptăm de la jucători să înțeleagă că aici e Dinamo, dar se pare că avem oameni în conducere care n-au înțeles la ce club au venit.

Jucători liberi și buni se mai găseau în perioada vacanței exotice. Acum trebuie să aducă 2-3 jucători buni, cu meciuri in picioare, care să influențeze din prima zi jocul echipei. Chiar dacă altfel de jucători costă ceva mai mult.

Nimeni nu-ți cere să te pricepi la toate, dar îți cerem să apelezi la oameni de fotbal care se pricep. Mircea Lucescu trebuie implicat. Lupescu și alte glorii ale lui Dinamo sunt gata să ajute. Dar cineva din conducere trebuie să-i cheme.

Suntem în ceasul al doisprezecelea. Pe treisprezece, marți, E ULTIMA ZI.”, a fost anunțul fanilor din Ștefan cel Mare, postat pe Facebook.

Dinamo a început anul 2024 cu 3 înfrângeri. A fost 0-1 cu Petrolul, 1-2 cu Rapid și 1-2 cu FCU Craiova.

Pentru „câinii” lui Zeljko Kopic urmează duelul cu Farul Constanța. Partida este programată pe data de 12 februarie, de la ora 20:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și