Închide meniul

Ultrașii lui FCSB l-au „taxat” din nou pe Ștefan Târnovanu: „Trebuie să înțeleagă asta!”

Alexandru Ivan Publicat: 17 octombrie 2022, 17:39

Ultrașii lui FCSB l-au „taxat din nou pe Ștefan Târnovanu: „Trebuie să înțeleagă asta!

Ștefan Târnovanu, FCSB

Ștefan Târnovanu, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

  • Ultrașii lui FCSB l-au „taxat” din nou pe Ștefan Târnovanu
  • Ce a spus Gheorghe Mustață

Ultrașii lui FCSB l-au „taxat” din nou pe Ștefan Târnovanu, după ce tânărul portar de la FCSB a intrat în conflict cu suporterii la finalul meciului cu Silkeborg, scor 0-5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei retur de pe Arena Națională, Târnovanu a răbufnit la interviuri, acuzând că suporterii i-au înjurat familia. Replica ultrașilor nu s-a lăsat așteptată.

Ultrașii lui FCSB l-au „taxat” din nou pe Ștefan Târnovanu

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, i-a transmis lui Târnovanu că trebuie să accepte comportamentul suporterilor.

Reclamă

Voiam să punctez ceva despre Târnovanu. S-a scris că am dat cu fumigene sau cu petarde în Târnovanu. Nu este adevărat nimic. Târnovanu este jucătorul nostru, nu suntem supărați pe el.

Târnovanu trebuie să înțeleagă că ăștia sunt suporterii, la nervi și la supărare toată lumea înjură (n.r. – la meciul cu Silkeborg). Dar după aia suntem alături de ei. Nimeni nu și-a permis să înjure jucătorii la acest meci (n.r. – cu UTA), i-am încurajat și așa va fi în continuare”, a spus Gheorghe Mustață, conform sport.ro. 

Reclamă

Mihai Stoica, reacție dură după scandalul dintre Ștefan Târnovanu și fanii lui FCSB

MM Stoica i-a luat apărarea tânărului goalkeeper de la FCSB și a condamnat comportamentul fanilor, deși a recunoscut că suporterii au toate motivele să fie supărați.

„100% de acord. Nu vreau să fac pe deșteptul, dar poate că dacă eram doar suporter mă comportam și eu așa. Țin minte când eram puști și mergeam la meciuri, țipam și eu prin tribune. Nu poți să te comporți la modul ăsta când vezi că sunt tineri în teren. Înjurături n-am auzit, pe mine m-au înjurat unii pe acolo.

E normal, lumea se descarcă, sunt și biletele scumpe. Nu poți să ironizezi atacurile echipei tale și să aplauzi atacurile adversarei. Oricum erau cu genunchii în pământ copiii, le mai dai și în cap?  Dacă ești suporter, etimologia cuvântului te obligă să fii suporter. A fost exact cum a fost cu Sorescu. Pentru ce să mă duc la ei? M-ai înjurat, huiduit, ironizat, e dreptul tău, dar nu-mi cere să vin ca să mă umilești”, a spus Mihai Stoica, conform orangegsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ștefan Târnovanu: : „Nu este normal așa ceva!”

Până în acest moment eu nu am găsit o explicaţie, a fost o demonstraţie de fotbal şi în tur şi în retur. Să iei 10 goluri în 2 meciuri… nu ai cum să primeşti! E prima dată când iau 10 goluri, o să trecem cumva peste. Să încercăm în campionat să luăm titlul şi să ştergem această ruşine.

Dezastru! E dezamăgire, frustrare, al 3-lea meci la rând într-o săptămână. Ne-au depăşit la toate capitolele, nu am înţeles nimic. Trebuie să stăm cu capul în pământ şi să muncim!

La un moment dat când încep să ne înjure de familii şi la final să se aşteaptă să mergem să îi salutăm… am preferat să ieşim de pe stadion. Suntem slabi, ok, am pierdut, dar nu e normal să înceapă să se ia de familii, de neveste. Sunt înjurate persoanele dragi. Suntem conştienţi că i-am dezamăgit, dar am plecat la vestiare. După meciul din tur nu am putut să pun capul pe pernă, probabil nici acum„, a declarat Ştefan Târnovanu după FCSB – Silkeborg 0-5, la Pro Arena.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat