Închide meniul

Cosmin Moţi, avertisment pentru Gigi Becali după transferul lui Dorin Rotariu: „Îi este greu să facă asta!”

Alex Ioniță Publicat: 12 octombrie 2023, 21:21

Reclamă
Cosmin Moţi, avertisment pentru Gigi Becali după transferul lui Dorin Rotariu: „Îi este greu să facă asta!

Cosmin Moţi, avertisment pentru Gigi Becali după transferul lui Dorin Rotariu

Cosmin Moţi, în timpul unui interviu / Antena Sport

Cosmin Moţi a transmis avertisment pentru Gigi Becali după transferul lui Dorin Rotariu. Oficialul celor de la Ludogorets a vorbit despre viitorul fostului atacant de la Dinamo, în tricoul echipei „roș-albastre”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Rotariu a revenit în Liga 1 după ce a semnat cu FCSB, din postura de jucător liber de contract. Gigi Becali a declarat că dorește să îl folosească pe jucătorul de 28 de ani drept un „număr 9”, dar directorul tehnic al lui Ludogoreț a tras un semnal de alarmă, legat de acest lucru.

Cosmin Moţi, avertisment pentru Gigi Becali după transferul lui Dorin Rotariu. Ce i-a transmis latifundiarului

Fost jucător la Dinamo și component al echipei naționale, actual director tehnic la Ludogoreț, a vorbit despre transferul lui Dorin Rotariu la FCSB. Cosmin Moți este de părere că noul fotbalist din lotul lui Elias Charalambous trebuie, înainte de toate, să facă față din punct de vedere psihic la echipa „roș-albastră”, având în vedere posibilele critici din partea lui Gigi Becali.

„El, când a ajuns la Ludogoreţ, 7 luni a avut acelaşi antrenor. Antrenorul care l-a adus în iarnă a spus că nu îl mai vrea în vară.

În primul rând psihic trebuie să fii bine, să accepţi criticile patronului pe care îl cunoaştem cu toţii… acum e fericit cu un jucător, la o săptămână anunţă că îl dă afară”, a spus Cosmin Moţi la digisport.ro.

Reclamă

De asemenea, oficialul echipei din Bulgaria a menționat faptul că Dorin Rotariu ar avea dificultăți în a juca poziția dorită de Gigi Becali, adică cea de atacant central. Moți i-a dat și un sfat latifundiarului din Pipera, menționând faptul că jucătorul de 28 de ani ar da randament mult mai mare pe partea dreaptă a terenului.

„E un jucător căruia îi este greu să joace cu spatele la poartă. Eu îl văd în dreapta, are calitate tehnică foarte bună. Nu ştiu dacă va reuşi să se impună ca număr 9”, a precizat directorul tehnic al lui Ludogoreţ.

Conducerea lui Dinamo, atac la adresa lui Dorin Rotariu. Mesajul lui Andrei Nicolescu

”N-am ajuns acolo pentru că discuțiile din spațiul public au fost cumva în zona în care el declarase că își caută un angajament afară. Pentru că era o țintă pentru Ovidiu, l-am abordat pe unchiul lui și i-am spus că, în cazul în care în viitor se vede înapoi la Dinamo, să ne spună ca să ne așezăm la masă și să vedem care sunt condițiile și daca putem să ajungem la o înțelegere.

Reclamă 4 / 0/3

Nu a fost cazul pentru că nu am mai continuat această discuție. Eu pot să vorbesc mai puțin despre ceea ce a reprezentat el pentru Dinamo. Pe de altă parte, știți cum e, în viață alegerile sunt destul de simple. Alegi să devii o legendă, un om respectat, un simbol sau alegi altceva”, a spus administratorul special de la Dinamo, potrivit playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa Vezi toate știrile
Citește și