Închide meniul

Umilinţă trăită de fanii lui Dinamo, la finalul derby-ului cu FCSB! Ce le-au strigat ultraşii marii rivale

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 octombrie 2024, 23:08

Reclamă
Umilinţă trăită de fanii lui Dinamo, la finalul derby-ului cu FCSB! Ce le-au strigat ultraşii marii rivale

A fost o adevărată umilinţă trăită de fanii lui Dinamo, în prelungirile meciului cu FCSB. Ce s-a scandat pe Arena Naţională

Fanii lui FCSB / Captură Digi Sport

Umilinţă trăită de fanii lui Dinamo în „Eternul Derby”, pierdut cu FCSB, scor 0-1, în etapa a 13-a a Ligii 1. A fost a şaptea victorie consecutivă înregistrată de roş-albaştri în faţa marii rivale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Bîrligea a deschis scorul în minutul 26. A reuşit o execuţie acrobatică şi a trimis mingea în poartă din „foarfecă”. A fost al treilea meci la rând în care a marcat atacantul adus cu peste 2 milioane de euro de la CFR Cluj.

Umilinţă trăită de fanii lui Dinamo în derby-ul cu FCSB

În minutul 90+3 a marcat şi Musi, moment în care fanii lui Dinamo au început să părăsească cel mai mare stadion al ţării. A fost momentul în care aceştia au fost ironizaţi de rivali.

Plecaţi acasă, plecaţi acasă!„, au scandat suporterii FCSB-ului.

Dinamo a înregistrat un record de asistenţă la derby-ul cu FCSB! 45.469 de spectatori s-au aflat în tribune la meciul dintre marile rivale, disputat pe Arena Naţională. Precedentul record de spectatori înregistrat la un meci al lui Dinamo era de 43.789 de fani. Acesta a fost înregistrat tot la un derby Dinamo – FCSB, disputat în 2013, pe Arena Naţională.

Reclamă
Reclamă

„Câinii” nu mai pierduseră un meci pe teren propriu, în Liga 1, din luna ianuarie. Pentru Dinamo urmează deplasarea cu Hermannstadt. FCSB se va duela joi cu Rangers, în Europa League, după care revine pe Arena Naţională pentru derby-ul cu Rapid.

Florin Prunea a găsit vinovatul la eurogolul reuşit de Daniel Bîrligea

Fostul portar al „câinilor” şi al naţionalei României consideră că Adnan Golubovic a greşit la faza în care Bîrligea a marcat din foarfecă.

Prunea a remarcat că Golubovic nici nu ar fi avut de ce să plonjeze la acel balon. Portarul „câinilor” a respins defectuos, iar balonul a ajuns la Bîrligea, care a marcat din foarfecă.

Reclamă

Meci echilibrat, nu anunţa nimic. După aceea, la 1-0, ţine Dinamo în joc. Dar asta e o minge simplă, nici nu trebuia să plonjeze. El nu s-a informat că e singur acolo. Nu trebuia să plonjeze, era o minge simplă. Nu s-a informat! Îi vine din spate Bîrligea, dar e şi ghinion. Se întâmplă să greşeşti ca portar. Dar Bîrligea are apoi o execuţie extraordinară. Greşeală şi ghinion!”, a spus Florin Prunea la digisport.ro.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:21 21 oct.

VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja”

0:20 21 oct.

VIDEOGigi Becali şi Alexandru Musi, replici savuroase după Dinamo – FCSB 0-2: „Îi ridic tricoul şi îl trag de şunci” / „Să vorbească”

0:19 21 oct.

Charles Leclerc, prima reacţie după ce a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite: „Nu puteam visa la un rezultat mai bun”

23:55

VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite. Verstappen a terminat pe locul 3, după ce Norris a fost penalizat

23:55

VideoDaniel Bîrligea a dezvăluit cum a marcat un eurogol, din foarfecă, în Dinamo – FCSB! Ce a spus despre ratarea derby-ului cu Rapid

23:47

Darius Olaru a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a cerut schimbare în Dinamo – FCSB 0-2: „Asta simt!”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni 5 VIDEOAEK Atena – PAOK Salonic 1-1, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Superliga Greciei. Scandal la final! 6 Adrian Mutu, ofertă surpriză din Liga 1! Suma cerută de „Briliant” la semnătură
Citește și