Închide meniul

„Un club de amatori!” FCSB, făcută praf după ce Gigi Becali a dat afară un jucător

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 februarie 2024, 20:36 / Actualizat: 13 februarie 2024, 21:58

„Un club de amatori! FCSB, făcută praf după ce Gigi Becali a dat afară un jucător

FCSB, făcută praf după ce Gigi Becali a dat afară un jucător

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

FCSB a fost făcută praf, după ce Gigi Becali a dat afară un jucător de la echipă, în această iarnă. Iosif Rotariu a avut un discurs furibund, după ce Dorin Rotariu s-a despărţit de roş-albaştri, după doar jumătate de sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Rotariu este liber de contract, după despărţirea de FCSB. Mijlocaşul a bifat doar şapte meciuri la formaţia roş-albastră.

FCSB, făcută praf după ce Gigi Becali a dat afară un jucător

Iosif Rotariu nu s-a ferit de cuvinte, după ce nepotul său a fost dat afară de Gigi Becali. Fostul internaţional a declarat că FCSB a avut o strategie de club amator, atunci când a decis să-i rezilieze contractul lui Dorin Rotariu, după doar şapte meciuri.

Acesta a dezvăluit şi motivul pentru care Dorin Rotariu nu s-a adaptat la FCSB. Iosif Rotariu consideră că mijlocaşul a acceptat să semneze cu roş-albaştrii într-un moment în care nu era în formă. Fostul internaţional a mai declarat că la liderul Ligii 1, se prestează un alt tip de joc, cu care Dorin Rotariu nu este obişnuit.

„Aici este strategia unul club de fotbal amator, zic eu, din România. Dacă luăm parcursul lui Man la Parma, trebuia să-l dea afară după 10 etape. Doi ani a stat pe la Parma, nu a jucat pe la Parma, ci a stat, au avut răbdare.

Reclamă

Dorin s-a dus într-un moment în care n-a avut jocuri în picioare, n-a avut perioadă de pregătire. S-a antrenat cu Poli, cu noi, dar una e să te antrenezi cu o echipă de Liga 3, cu partenerii de antrenament care au un anumit ritm de joc şi alta e să joci în Liga 1.

La FCSB, toţi jucătorii cer mingea la picior, nu cer mingea în profunzime. Dorin e un jucător care cere mingea în profunzime, iar la FCSB el mereu cerea mingea în spate. Domnul Becali zicea că se ascunde de minge. Nu! El pleca în spatele liniei de fund. Cei din linia e mijloc căutau doar pasele scurte, făcea dus într-un sprint, venea înapoi, iar fizic se pierdeau multe lucruri. Iar echipa atunci a avut 4-5 etape dezatruoase, iar cu Petrolul el a fost cel mai bun cât a jucat”, a declarat Iosif Rotariu, în cadrul unui podcast.

Dorin Rotariu a fost refuzat de două echipe care l-au ofertat în toamnă

Plecat de la FCSB, Dorin Rotariu este refuzat de două echipe care l-au ofertat în toamnă. Mijlocaşul ofensiv de 28 de ani a fost convins de Gigi Becali să îşi rezilieze contractul pe care îl avea cu liderul Ligii 1 şi acum caută soluţii pe piaţa transferurilor.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo şi Sepsi au încercat să îl transfere în luna octombrie, dar Rotariu le-a refuzat pentru a juca la FCSB. Latifundiarul din Pipera l-a convins cu un salariu lunar de 20.000 de euro.

Acum, Dorin Rotariu a fost anunţat că nu se pune problema de a mai ajunge la Sfântu Gheorghe, sau la gruparea din Ştefan cel Mare.

”Interesul pentru Rotariu a fost în vară, nu acum. Din punctul nostru de vedere, lista de transferuri este închisă, mai ales că Andres Dumitrescu poate juca și extremă dreapta, deci nu cred că suntem descoperiți pe acest post”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru iamsport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și