Închide meniul

Un club din Liga 1, aproape să fie preluat de un grup de investitori străini. Anunțul patronului: „Vom bate palma”

Alex Ioniță Publicat: 8 decembrie 2023, 14:32

Reclamă
Un club din Liga 1, aproape să fie preluat de un grup de investitori străini. Anunțul patronului: Vom bate palma”

Un club din Liga 1, aproape să fie preluat de un grup de investitori străini

Jucătorii echipei lui Valeriu Iftime, în meciul cu Universitatea Craiova / Profimedia

Un club din Liga 1 este aproape să fie preluat de un grup de investitori străini, iar patronul a dezvăluit totul! Este vorba despre Valeriu Iftime, care a dezvăluit de ceva vreme că dorește să cedeze clubul FC Botoșani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la startul noului sezon de Liga 1, echipa din Moldova a adunat doar 9 puncte și se află pe ultima poziție a clasamentului. Acum, obiectivul echipei este salvarea de la retrogradare.

Un club din Liga 1, aproape să fie preluat de un grup de investitori străini! Anunțul lui Valeriu Iftime

Patronul celor de la FC Botoșani a dezvăluit că se află în negocieri cu un grup de investitori din Belgia, care ar dori să preia clubul. Totuși, Iftime a menționat faptul că nu vrea să facă greșeala pe care au făcut-o cei de la Dinamo și că va ceda clubul treptat.

„Vă spun sincer că de cedat tot mă gândesc să îl cedez, deoarece m-am săturat să tot bag pe an minimum 3.500.000 de euro în echipă și să joc la Botoșani cu 2.000 de spectatori.

Acum sunt în discuții cu un român care are în spate niște parteneri belgieni. Acei belgieni au și o firmă de impresariat. Nu vor să îmi dea bani pe club, dar mi-au propus să aducă ei jucători și să îi plătească domniile lor. Însă, eu nu vreau să transform clubul într-o a doua «cortaseriadă». Nu vreau să fac cum a făcut acel Pablo Cortacero, atunci când a adus atâția jucători dintr-o dată.

Reclamă

Vreau să fac cedarea clubului către acei belgieni treptat. Le-am spus să îmi aducă în iarna asta maximum 5 jucători, îi plătesc ei, dar vedem pe parcurs cum se vor acomoda. Apoi vom face procente la transferurile lor și vom vedea la vară dacă vom și scăpa de retrogradare. Iar într-un final vom bate palma și pentru închiderea definitivă a afacerii. Dar, vă repet: nu totul așa dintr-o dată. Vom mai discuta după finalul acestei părți de sezon. A, să nu uit. Apropo de jucători. În mod sigur am și greșit cu aducerea unora dintre ei în vara asta”, a spus Iftime, potrivit prosport.ro.

Prietenul lui Gigi Becali a ieșit la atac! Motivul pentru care Valeriu Iftime l-a criticat pe latifundiar

Becali și Iftime au, de ceva vreme, o relație de prietenie, având în vedere faptul că au existat foarte multe transferuri pe ruta FC Botoșani – FCSB. Printre cele mai importante s-ar număra cel al lui Olimpiu Moruțan, dar și a altor jucători precum Joyskim Dawa și Malcom Edjouma.

Patronul celor de la FC Botoșani este de părere că echipa lui Gigi Becali nu va mai realiza vreo performanță notabilă în următoarea perioadă, cum ar fi titlul de campioană sau o calificare în cupele europene.

Reclamă 4 / 0/3

„La FCSB este un turn Babel acolo. Îmi pare rău s-o spun, dar totul depinde de domnul Becali. E inconstant, el nu poate să facă fotbal de performanță, asta e opinia mea. Niciodată! 

Face un meci bun, are două declarații cu care îi ridică în aer pe copiii ăia. Unde joacă mari fotbaliști la FCSB? Doar îi pompează presa. Îi sufocă. Nu ești pregătit de competiții mari, de aia nu se califică în Europa”, a spus Valeriu Iftime, potrivit sptfm.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și