Închide meniul

Un dinamovist putea fi acum pe banca lui FCSB în locul lui Elias Charalambous! Dezvăluiri despre negocierile cu Gigi Becali

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 5 mai 2023, 13:01

Un dinamovist putea fi acum pe banca lui FCSB în locul lui Elias Charalambous! Dezvăluiri despre negocierile cu Gigi Becali

Un dinamovist putea fi acum pe banca lui FCSB în locul lui Elias Charalambous

Elias Charalambous la un meci din Liga 1 / Profimedia Images

Un dinamovist putea fi acum pe banca lui FCSB în locul lui Elias Charalambous! Este vorba despre Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezvăluirea a fost făcută de directorul general al lui FC Voluntari, Bogdan Bălănescu. Se întâmpla în toamna lui 2022, după plecarea lui Nicolae Dică. Bălănescu a spus că a discutat cu Gigi Becali despre posibila venire a lui Ciobotariu la FCSB. În cele din urmă mutarea nu s-a mai realizat.

Un dinamovist putea fi acum pe banca lui FCSB în locul lui Elias Charalambous!

Am vorbit cu Gigi Becali când a dorit să îl ia pe Liviu Ciobotariu la FCSB. A fost real interesul. ‘Cum facem ca Liviu Ciobotariu să vină mâine la antrenament la baza de la Berceni?’ Seara m-a sunat.

Era după un meci pierdut cred de FCSB. Și i-am spus că momentan nu se poate. Restul rămâne confidențial. Am mai avut 2-3 discuții, dar nu s-a putut.

Eu cred că genul de antrenor al lui Liviu place la toți conducătorii și la toți patronii. (n.r. – Cum a reacționat când l-ai refuzat?) Nu îmi mai aduc aminte (n.r. – râde). Cert este că Liviu și-a dorit să rămână la Voluntari”, a declarat Bogdan Bălănescu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Liviu Ciobotariu a şi jucat pentru Dinamo şi i-a şi antrenat pe „câini”. A jucat pentru Dinamo în două rânduri, între 1998-2000 şi 2004-2005. A fost antrenorul lui Dinamo între 2010-2011, după ce anterior o pregătise şi pe Dinamo II.

Gigi Becali l-a dorit pe banca lui FCSB şi pe Ioan Andone

Ioan Andone a dezvăluit că a fost pe lista lui Gigi Becali la FCSB. Fostul antrenor al lui Dinamo a declarat că a purtat o discuţie cu patronul roş-albaştrilor în urmă cu ceva ani, însă negocierile nu s-au finalizat.

Ioan Andone, ajuns la 62 de ani, se află fără angajament după ce ultima dată a fost director tehnic la Voluntari. Ca antrenor, ultima dată „Fălcosul” a pregătit-o pe Dinamo, în sezonul 2016-2017.

Reclamă 4 / 0/3

Ioan Andone a declarat că a refuzat propunerea lui Gigi Becali de a o prelua pe FCSB, trecutul său dinamovist fiind unul dintre motivele deciziei sale. Fostul antrenor al lui Dinamo a dezvăluit că latifundiarul din Pipera nu s-ar fi implicat peste el la echipă, aşa cum este convins că i-a dat mână liberă şi lui Nicolae Dică.

Mai mult decât atât, Andone a analizat şi tactica abordată de Gigi Becali la FCSB. Tehnicianul susţine că toţi cei care ajung să îi pregătească pe roş-albaştrii îşi asumă faptul că patronul are autoritate supremă în cadrul clubului.

Ce spunea Ioan Andone

Eu nu m-aș duce. Am avut o discuție cu Gigi, acum mai mulți ani. ‘Bă, pe tine te-aș lua antrenor, dar tu ești prea dinamovist’. Nici nu s-a pus problema că îmi face el echipa, sau schimbări. ‘Bă, Gigi, orice ofertă mi-ai face, nu aș putea’.

Eu am fost și patru ani antrenor la Dinamo, pe lângă că am fost jucător. Nu că nu aș putea lucra cu el, că sunt niște reguli pe care le pui la început. Pe Dică am auzit că l-a lăsat, ți-o spun din sursă sigură. Nu a avut rezultate, s-a curățat.

Nu am făcut niciodată în 25 de ani de antrenorat schimbări în prima repriză. Numai dacă am avut jucători accidentați, s-a cerut afară, doctorul mi-a cerut să îl schimb. A fost inspirat, jucătorul care l-a băgat înscrie la câteva minute.

Poate a făcut-o Strizu, poate a făcut-o Pintilii, poate Gigi. Nu am lucrat cu asemenea patron, am avut și eu patroni răi. N-am trăit vremurile alea să-ți comande din tribune schimbările. Și nu cred că numai la FCSB se întâmplă.

Dacă sunt banii lui, știi cum zice el: ‘eu fac echipa, eu fac schimbările’. Tu accepți ca antrenor să te duci acolo, îți meriți soarta.

Reclamă

Eu sunt convins că Gigi le zice din prima clipă. Dacă tu accepți ca antrenor să îți fie trecut FCSB e problema ta, nu e problema noastră”, declara Ioan Andone, pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și