Închide meniul

Un fost antrenor al lui Jovan Markovic îi dă dreptate lui Mirel Rădoi: „Are problema asta de 5 ani”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 noiembrie 2022, 13:02

Reclamă
Un fost antrenor al lui Jovan Markovic îi dă dreptate lui Mirel Rădoi: „Are problema asta de 5 ani

Jovan Markovic a marcat în Universitatea Craiova - CFR Cluj

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Un fost antrenor al lui Jovan Markovic îi dă dreptate lui Mirel Rădoi. Marin Dună l-a antrenat atât la Universitatea Craiova, pe vremea când era secundul lui Mulţescu, dar şi la Academica Clinceni. Dună spune că Jovan Markovic a avut probleme legate de alimentaţie încă de la vârsta de 16 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi l-a exclus pe Jovan Markovic din lotul Universităţii Craiova pe motiv că este gras. Chiar antrenorul i-a reproşat public acest lucru.

Un fost antrenor al lui Jovan Markovic îi dă dreptate lui Mirel Rădoi

Eu îl știu de mic, avea 16 ani neîmpliniți când eram la Craiova cu domnul Mulțescu. E un talent imens, dar își gestionează viața destul de rău. Nu pierde nopți, nu e genul. Una dintre probleme e greutatea. Iată că a fost pusă pe tapet și de Rădoi. Markovici dacă ar avea grijă de el și ar fi puțin mai disciplinate tactic, ar juca la un nivel ridicat, și nu în România. Am fost și eu atacant și știu. 

Eu cred că totuși va reveni. Mirel l-a zguduit destul de tare. Jovan își irosește talentul. Nu e genul nesimțit, e mereu cu zâmbetul pe buze. Noi, la Clinceni, la un moment dat, chiar îl lăsam să facă ce vrea. Au fost momente când eram mai duri cu el.

În momentul în care îl băgam, deși avea 6-7 kg în plus, dădea goluri, făcea lucruri pe teren la Clinceni. El e dezordonat în alimentație în afara programului echipei. Eu stăteam în același hotel cu el la Craiova. Mai aveam grijă de el, dar nu puteam să stau să îl controlez mereu. 

Reclamă

Îl mai vedeam că ieșea seara prin oraș. Mai venea cu o cola, cu un croissant. Îi explicam că nu e bine. Bine, atunci era și foarte mic, nu avea 16 ani împliniți. Dar uite că au trecut vreo 5 ani și el tot problema aceasta o are”, a spus Main Dună pentru gsp.ro.

Ce a făcut Jovan Markovic la nici 24 de ore după ce a fost „atacat” de Mirel Rădoi

Jovan Markovic a trecut printr-un moment emoţionant la numai o zi distanţă după ce a fost „atacat” de Mirel Rădoi. Atacantul în vârstă de 21 de ani, scos din lot de antrenorul Universităţii Craiova, şi-a botezat fiul. S-a lăsat cu petrecere în Bănie. Invitat special a fost chiar fostul jucător al Craiovei, Valentin Mihăilă. Fotbalistul care a fost doar rezervă la Parma în victoria cu Cittadella, scor 3-1, a fost alături de prietenul său.

Jovan Markovic a devenit în premieră tată în urmă cu două luni. Fiul său, Matija, a fost botezat în Craiova. Atacantul oltenilor l-a ales naş chiar pe managerul de la Universitatea Craiova, Emil Pieleanu. Potrivit fanatik.ro, marele absent de la eveniment a fost chiar Mirel Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul alb-albaştrilor a rămas la Bucureşti după remiza cu Rapid, scor 2-2. Rădoi nu l-a iertat pe Markovic şi a luat o decizie drastică chiar înaintea partidei din Giuleşti. Andrei Ivan, Ionuţ Vînă, Sergiu Hanca şi Jovan Markovic au fost excluşi din lot.

Le-am atras atenția. Eu te aștept. Ai greșit o dată, îți dau și a doua șansă, pentru că și eu am fost jucător, și eu am greșit și mi s-a acordat a doua șansă. A treia șansă, îmi pare rău, trebuie să pleci. Indolența, suficiența… Eu nu stau să mă rog de niciun jucător, le explic ce au de făcut. Nu stau să îi cântăresc în fiecare zi.

Putem să-i luăm pe fiecare să vedem că fiecare a avut șanse. N-am nimic cu niciunul dintre ei. Pe Ivan l-am avut la tineret, l-am rugat ‘nu mai simula, te rog frumos!’, am pus și amenzi. Ce face? Simulează cu Voluntari, accidentare.

De Marko mă rog. Dacă am ajuns noi să ne dorim mai mult decât el, problema e la el, nu la noi. Sergiu a jucat titular când am venit. După o semi-rușine pe care am avut-o la Ocna Mureș, putea fi o rușine mai mare. Ține adversarul întruna, de parcă eram la o miuță între noi. Pe Vînă l-am adus de la echipa a doua. Era cu Nistor. Dan a știut să profite de șansă, el, nu. Îmi pare rău.

Sunt excluși, vom vedea pe ce perioadă, vom decide zilele viitoare. Toată lumea trebuie să înțeleagă. Eu când am vorbit de evaluare, am fost foarte serios. Am fost sincer cu toți, le-am spus ce trebuie să facă. Dacă cineva crede că din șase zile se poate antrena doar cinci, greșește. Pentru ziua aia în care nu se antrenează nu va juca și nu va face parte din grupul ăsta

Dacă voiam, îi ţineam în lot, daca cineva se crede mai presus de reguli, se înşală amarnic. Cât timp voi fi aici, eu decid regulamentul, de indolență, suficiență. Nu stau să ma rog de nimeni. Toti jucătorii ar trebui să înţeleagă. Ai greşit odată, îţi ofer a doua sanşă. La a treia, te rog să pleci„, a declarat Mirel Rădoi după Rapid – Universitatea Craiova 2-2.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și