Închide meniul

Un fost campion cu FCSB, semnal de alarmă pentru Gigi Becali: „E în pierdere de turaţie, nu îşi mai subordonează adversarul!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 septembrie 2023, 8:25

Un fost campion cu FCSB, semnal de alarmă pentru Gigi Becali: „E în pierdere de turaţie, nu îşi mai subordonează adversarul!

Un fost campion cu FCSB, semnal de alarmă pentru Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Un fost campion cu FCSB a tras un semnal de alarmă pentru Gigi Becali, după ce vicecampioana României a remizat cu Hermannstadt, scor 2-2. Florin Lovin l-a avertizat pe latifundiarul din Pipera că FCSB nu a mai arătat ca o echipă care să se bată la câştigarea campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câştigător al titlului în 2005 şi 2006 cu echipa lui Becali, Lovin a fost surprins din ceea ce a văzut pe teren în restanţa din etapa a 5-a a Ligii 1. FCSB risca să plece fără niciun punct de la Sibiu.

Un fost campion cu FCSB, semnal de alarmă pentru Gigi Becali

Florin Lovin anunţă că nu a văzut nicio diferenţă între Hermannstadt şi FCSB.

Poţi să câştigi norocos sau jucând bine o dată, de două ori, de trei ori, dar nu trebuie să devină o obişnuinţă.

Mi se pare puţin în pierdere de turaţie FCSB, faţă de cum a început campionatul. Părea o echipă foarte stăpână pe ea, lucru pe care nu îl mai vedem în ultimele meciuri.

Reclamă

Nu mă refer numai la ocazii. Nu pare echipa aia care să-şi subordoneze adversarul să vezi o diferenţă mare. Astăzi, nu ai văzut o echipă care se bate la campionat cu o echipă mai mică.

Nu s-a văzut diferenţa. Pur şi simplu au fost două echipe care au jucat de la egal la egal, chiar de foarte mult ori cu balanţa înclinată în favoarea Hermannstadtului”, a declarat Florin Lovin pentru orangesport.ro.

FCSB a înregistrat prima remiză din această stagiune. Roş-albaştrii mai au 7 victorii şi o înfrângere. Sunt pe primul loc în Liga 1, cu 22 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-2: „Am câştigat un punct”

Antrenorul cipriot al echipei aflate pe primul loc în Liga 1 nu l-a criticat deloc pe Dawa, care a comis un penalty în minutul 60. Dawa a primit şi cartonaşul roşu la acea fază.

Am reuşit să înscriem repede, golul a fost anulat, după aceea au marcat ei. Schimbările (n.r. de la pauză) au ajutat mult. A fost o greşeală (n.r. a lui Dawa) care se întâmplă în fotbal.

E un rezultat corect. Am câştigat un punct, acum trebuie să ne refacem, avem un alt meci în 3 zile. Greşelile sunt parte din joc. Dawa a avut un sezon foarte bun, ne-a salvat în multe meciuri. Despre Dawa nu pot să spun decât lucruri bune.

Avem 3 meciuri în 7 zile, trebuie să lăsăm jucătorii să respire. Dacă am ales un 11, acela e cel mai bun 11 din momentul acela.

(n.r. despre Compagno) Am fost întrebat despre Compagno, că nu dă gol, am zis că se pregăteşte foarte bine şi golurile vor veni. Andrea ne ajută foarte mult şi asta e tot.

(n.r. despre schimbarea lui Băluţă la pauză) Trebuia să schimbăm ceva, nu am început bine jocul. În a doua repriză noi am decis să schimbăm anumiţi jucători”, a declarat Elias Charalambous pentru digisport.ro, după Hermannstadt – FCSB 2-2.

FCSB a remizat în deplasarea cu Hermannstadt

În restanţa din etapa a cincea, bucureştenii au deschis scorul la Sibiu, prin Compagno, în minutul 8, dar golul a fost anulat. Gazdele au răspuns printr-o ratare uriaşă a lui Daniel Paraschiv, în minutul 10, iar în minutul 13 Silviu Balaure a deschis scorul pentru Hermannstadt.

Reclamă

În minutul 28 Andrea Compagno a obţinut un penalti, după un contact cu portarul Căbuz, iar atacantul italian a transformat cu siguranţă, egalând în minutul 31. FCSB a întors rezultatul după pauză, în minutul 48, când Valentin Creţu a centrat şi Compagno a reuşit „dubla”. Elevii lui Marius Măldărăşanu au egalat în minutul 63, din penalty. Dawa a faultat în careu, a fost eliminat şi Daniel Paraschiv a executat lovitura de pedeapsă. Tîrnovanu a apărat, dar balonul respins a ajuns tot la Paraschiv care a înscris pentru 2-2.

În minutul 90+2 Gabi Iancu a lovit transversala cu un şut, însă s-a terminat la egalitate, 2-2, şi FCSB are 22 de puncte după 9 etape, fiind lider în Superligă. Hermannstadt este pe locul 5, cu 13 puncte.

HERMANNSTADT: Căbuz – Butean, M. Găman, Ionuţ Stoica, Medina – Dr. Iancu (Bucuroiu 76), Mino Sota, Baba Alhassan (Biceanu 84) – S. Balaure (G. Iancu 70), D. Paraschiv, Neguţ (P. Petrescu 76). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Dawa, Haruţ, Radunovic – Djokovic (Lixandru 46), Şut (Ovidiu Popescu 46), Olaru – Al. Băluţă (Fl. Coman 46), Compagno (Miculescu 79), Oct. Popescu (Radaslavescu 88). ANTRENOR: Elias Charalambous

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și