Închide meniul

Un fost jucător al lui Dinamo, care îl cunoaşte bine pe Zeljko Kopic, laudă aducerea croatului: „E exigent, va salva echipa”

Bogdan Stănescu Publicat: 1 decembrie 2023, 18:20

Reclamă
Un fost jucător al lui Dinamo, care îl cunoaşte bine pe Zeljko Kopic, laudă aducerea croatului: „E exigent, va salva echipa

Un fost jucător al lui Dinamo, care îl cunoaşte bine pe Zeljko Kopic, laudă aducerea croatului

Steliano Filip, pe vremea în care juca pentru Dinamo / Profimedia Images

Un fost jucător al lui Dinamo, care îl cunoaşte bine pe Zeljko Kopic, laudă aducerea croatului la clubul din Ştefan cel Mare. Steliano Filip a lucrat cu Kopic la Hajduk Split.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător al „câinilor” e de părere că Zeljko Kopic va salva echipa de la retrogradare.

Un fost jucător al lui Dinamo, care îl cunoaşte bine pe Zeljko Kopic, laudă aducerea croatului

Este un antrenor foarte bun. Este foarte exigent și impune disciplina la echipă. Știe să se impună în fața fotbaliștilor. Este genul lui Dusan Uhrin ca antrenor. Eu cred că va salva echipa de la retrogradare, fără discuții. Sper, îmi doresc din tot sufletul, ca Dinamo să se salveze”, a declarat Steliano Filip pentru gsp.ro.

Conducerea clubului Dinamo s-a înţeles cu croatul Zeljko Kopic pentru ca acesta să devină noul antrenor al „câinilor”.

Kopic a sosit deja la Bucureşti şi urmează să semneze contractul cu clubul din Liga 1.

Reclamă

Dinamo s-a orientat către un antrenor străin, alegând un tehnician cu un cv foarte interesant.

Željko Kopić este alesul conducerii lui Dinamo pentru funcția de antrenor principal. Cariera lui Kopic este una foarte interesantă, în cv-ul lui găsim echipe precum NK Zagreb, Slaven Belupo, Pafos, Dinamo Zagreb, Hajduk Split, sau Botev Plovdiv.

„Sperăm că va reuşi să ducă Dinamo la următorul nivel”

Sunt câteva repere interesante în cariera lui Kopic, performanțe care ne fac  sperăm  va reuși  ducă Dinamo la următorul nivel. Cu Slaven Belupo a ajuns în finala cupei, fiind cel mai longeviv antrenor din istoria de 110 de ani a clubului, cu 96 de meciuri. Victorii împotriva marilor cluburi croate: Dinamo, Hajduk, Osijek, Rijeka, a ajuns în finala Cupei interne.

Reclamă 4 / 0/3

A fost mai întâi director al academiei Dinamo Zagreb, unde a ajutat la formarea unor jucători extrem de importanţi, şcoala de fotbal a lui Dinamo Zagreb fiind una dintre cele mai puternice din lume. Devenit apoi antrenorul lui Dinamo Zagreb, Kopic a fost antrenorul care a obţinut 7 victorii consecutive în ligă și competiții europene, victorie în deplasare împotriva lui West Ham United (0:1) într-un meci important pentru un loc în faza eliminatorie a Ligii Europa.

A fost prima victorie a unui club croat împotriva unei echipe engleze în deplasare, în istoria fotbalului croat de club. De asemenea, a obţinut o victorie pe teren propriu împotriva FC Sevilla (1:0) în faza eliminatorie a Europa League.

Ultima dată a antrenat Botev Plovdiv, echipa pe care a preluat-o de pe ultimul loc , locul 16, iar în 14 meciuri din campionatul Bulgariei, Botev a atins locul 10, cu 24 de goluri marcate și 19 puncte câștigate.

Bun venit la Dinamo, Željko Kopić!”, a scris Radio Dinamo despre antrenorul croat care urmează să semneze cu Dinamo.

Dinamo s-a înţeles şi cu Jefte Betancor

Jefte Betancor şi-a ales viitorul! Atacantul spaniol, în vârstă de 30 de ani, va continua în Liga 1, la Dinamo, după ce a fost pus pe liber de CFR Cluj.

Potrivit sport.ro, Betancor va juca pentru „câini” din luna ianuarie, atunci când se deschide fereastra de mercato. Sursa citată notează că transferul este intermediat de Gabriel Glăvan, directorul sportiv al clubului din ”Ștefan cel Mare”.

Gabriel Glăvan este, de altfel, omul care l-a adus pe spaniol în România, atunci când era director sportiv la FC Voluntari.

Reclamă

Jefte Betancor a intrat în conflict cu staff-ul clubului CFR Cluj, spaniolul ajungând la o înţelegere cu conducerea pentru a-şi rezilia contractul.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și